canım öle bi körkün varsa i.sarac oğlunun acıklamalarını dinle mutlaka nasıl olduğunu uebesli arkadasım acıklamış sağolsun aynı öle yaptım canım ok
sağol ablam darısı sizlerin olsun inş

aminnnnnnnnnnnnnnnnn inş en kısa zamanda sizlerinde güzel haberlerini alırız inş
coook cokk çoooooooook sağol ablammmm
sağol canım benim aminnnnnn

evet catlatmısım valla hele selina yi nerdeyse catlamış canım ya valla bekletmek istemezdim ama elimde değildi kızlar ne olur kusura bakmasınlar aminnnnn canım darısı sizlerin olsun inş
sağol bitanem amin aminnnn ya dün biraz silikti aöa yinede belliydi bugün kuruduğundanmıdır nedir biraz daha silinmiş neyse zaten yakında dr a giderim aminnnnnnnnnnnnnnnnnn
ah canım ya kıyamam valla dün hemen yazmak istedim ama koçişe süpriz yapcem diye çıkmak zorunda kaldım ama yapamadım o bana yaptı aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bitanem darısı sizlerin olsun olsun inş
sağol canım sevindiğine çok mutlu oldum canım allahım sizlerede yaşatsın inş
inş gelir devamı canım sağol tatlım evet yunus duası yapıyordum daha 10 gün olmuştu yapmaya baslayalı allahım kabul etti dualarımı kızlar sizlerde yapın lütfen
sağol canım allahım o günleri göstersin inş canım benim bu ay aynı öle olmuş inş seninde meleğin seninledir
sağol canım darısı sizlerin olsun inş sen asılama yaptırdın demi yazdım öncelerden ama sen yazmadın merak ettim
sağol canım amin inş inş onlarda en kısa zamanda olurlar bu mutluluğu tadarlar