ewt ya bi msj yıllayana kadar çok zaman geciyo
amin canım inş görürüz ya görmeden sanki bi rüyamişda uyanacakmışım adet olacakmısım gibi geliyodaha şoku atlatamadım sanırım
cnm benım inşallah gorursun yawrunu ne zaman gıdeceksın dra?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ewt ya bi msj yıllayana kadar çok zaman geciyo
amin canım inş görürüz ya görmeden sanki bi rüyamişda uyanacakmışım adet olacakmısım gibi geliyodaha şoku atlatamadım sanırım
cnm benım inşallah gorursun yawrunu ne zaman gıdeceksın dra?
cnm inşallah yaa.dualarımı edeceğim bol bol.ama elımde değil streslıyım çok:18:canım normaldır sen takma kafana okadar üzülme bak bebişlerde etkilenir cuma günü inş pıt pıt ları duyacaksın ikiside sana anne biz buradyız diyecek kalp atışlarıy la inş üzülme takma kafana ok
canım nasılsın ya hiç görüşemiyoruz seninle misafirlerin oluyormuş ramazan gecsin inş görüşürüz kib aeo by
cnm senın son adet tarıhım neydı? hesapladın mı kac haftalık cıkıyor bebiişin???inş aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ya bu hafta içi gidelim diyoruz ama tam günü belli değil canım her gecen gün meraktan ölüyorum sanki
cnm inşallah yaa.dualarımı edeceğim bol bol.ama elımde değil streslıyım çok:18:
canım ben temmuzun 16 sında adetim başlamıştı hiç hesaplamadım bilmiyorum doğrusu bi bakayım bakalımcnm senın son adet tarıhım neydı? hesapladın mı kac haftalık cıkıyor bebiişin???
sitede sorun var mı sizde de ya
ben giremiyorum bir türlü
bişey sorcam fikriniz varsa eğer
ovulasyon testiyle hesapladığım yumurtlama günüm ayın 10uydu
değerlendik 3 gün ve yumurtlamadan önceki iki gün
dünden başlayıp giderek artan göğüs şişliği ve hassasiyeti var
ve şimdi damarların belirtginleşmeye başladığını farkettim
sizce hamileysem bu kadar erken belirti vermiş olabilir mi
adetime yaklaşık 9 gün var henüz
selam kızlar
bugün orucun tüm halsizliğini yaşadım,ama bitiyo mübarek ay,14 gün kaldı şurda.
rabbim sonuna kadar hayırlı bi şekilde geçirmeyi nasib etsin.
derincim,üzülme tatlım,ALLAH bi kapıyı kapatıp,başka bi kapı açar,belki böylesi daha iyi olur.
cnm hg.sitede sorun var mı sizde de ya
ben giremiyorum bir türlü
bişey sorcam fikriniz varsa eğer
ovulasyon testiyle hesapladığım yumurtlama günüm ayın 10uydu
değerlendik 3 gün ve yumurtlamadan önceki iki gün
dünden başlayıp giderek artan göğüs şişliği ve hassasiyeti var
ve şimdi damarların belirtginleşmeye başladığını farkettim
sizce hamileysem bu kadar erken belirti vermiş olabilir mi
adetime yaklaşık 9 gün var henüz
inşallah cnm tamam takmayacağım iyi olacak yawrularım ınşallah sen de takma yaaaslında ben sana diyorum ama bende stresliyim ama mecbur bekleyeceğiz canım hem stres düşüğe sebep oluyormuş bak bu kadar takma kafana ok inş hiç bir sorun yoktur bebişlerin çok ama çok sağlıklılardır inş
hosgeldın cnm rabbım sabırlar wersın cnm.yat uzan cnm oyle gecır gunlerını yaaselam kızlar
bugün orucun tüm halsizliğini yaşadım,ama bitiyo mübarek ay,14 gün kaldı şurda.
rabbim sonuna kadar hayırlı bi şekilde geçirmeyi nasib etsin.
derincim,üzülme tatlım,ALLAH bi kapıyı kapatıp,başka bi kapı açar,belki böylesi daha iyi olur.
canım ben temmuzun 16 sında adetim başlamıştı hiç hesaplamadım bilmiyorum doğrusu bi bakayım bakalım
canım öncelikle hsg benimde bu ay adetime 2 hafta kala basladı göğüs hassasiyetim ve adet günümde test yaptım pozitif çıkıtı baska belirtin varmı gebelik için
cnm benım nette hesapladığım gibi söyledı dr um daas canım nasılsın hsg
sevcanım ya hesapladım 4 hafta 2 günlük diyor nekadar doğru bilmiyorum
Kızlar naber bugün ha bire hata verdi site sinir oldum giremedim napıyosunuz
O sevncan gelmişin sonunda canım :)i Hadi yaz bakalım hamile kalmak için yapılacakları okuyup nasiplenelim
Keyfiniz nasıl herkes iyidir inşallah
inş aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ya bu hafta içi gidelim diyoruz ama tam günü belli değil canım her gecen gün meraktan ölüyorum sanki
aslında ben sana diyorum ama bende stresliyim ama mecbur bekleyeceğiz canım hem stres düşüğe sebep oluyormuş bak bu kadar takma kafana ok inş hiç bir sorun yoktur bebişlerin çok ama çok sağlıklılardır inş
ece tebrik ederim dün gece baya bi okudum yazılanları :) ve çok da heyecanlandım.. umarım hepimize nasip olur sana bişi sorcam regl gününü beklediğinde yapmıştın dimi testi ? benim bu ay sağ kasığım çok ağrıdı hastaneye bile gittim acilde yattım yumurtalar çatlarken ağrılı oluyormuş bende..ve hala olmadım bir umut ama tek çizgiyi görmek istemiyorum..
allahım hepimizin yawrusunu sağlıklı kılsın inşallah.araştırıyorum da netten kalp atışları ne zaman başlar diye.5. hafta yazan da war 8.hafta da war kafam karıştı canım çok sıkıldı.benım duyulmaması normal mı acaba yaa 5+6 da...dr a çok kez soırdum normal haftaya gel duyarsın dedı cuma gdceğim ama o güne kadar nasıl beklerım bılmem ...bırazdan kuran okuyacagım dualara yawrularım sağlıklı olsun dıye.dokunsalar ağlayacak gibiyim.dr oncekı olaydan dolayı üzüldüm diye hemen mı soylemedı acaba kotu bısey warsa bıle dıye düşünüyorum
allahım lutfen yardım et![]()
slm canım nasılsın bugün site hepimize bunu yaptı yaKızlar naber bugün ha bire hata verdi site sinir oldum giremedim napıyosunuz
O sevncan gelmişin sonunda canım :)i Hadi yaz bakalım hamile kalmak için yapılacakları okuyup nasiplenelim
Keyfiniz nasıl herkes iyidir inşallah
cnm hg.
benım belırtılerım de kasık ağrıları fılan 2 hafta kala başlamıştı
inşallah cnm tamam takmayacağım iyi olacak yawrularım ınşallah sen de takma yaa
hosgeldın cnm rabbım sabırlar wersın cnm.yat uzan cnm oyle gecır gunlerını yaa
cnm benım nette hesapladığım gibi söyledı dr um dageç döllenme olmadıysa o kadarlıktır cnm
Sevcan korkma allah aşkına ben hiç 5 haftada kalbi atan duymadım hatta bazısının ki yakınlarımda var 7 haftada bile duyulmadı 8 hafta duyuldu kalp atışı
Ece sende tedirgin olma.
Kızlar korkmayın çok stress yapmayın ki etkilenmesin bebişler ama biraz endişe tabiki normal annelik hissleri bul Bol bol dua ediyoz size Hersey çok güzel olacak inşaalah:)
Selam kızlar ii geceler,
geçmişe bakmadım derinimin mesajını gördüm sadece,derinim Rabbiminşaallah size hayırlı rızık kapıları açsın cnm yardımcınız olsun çok zor tahmin edebiliyorum,kendini de suçlu hissetme ordaki rızkınız bitmiş yapacak bişey yok...
Bende bugun tahlil sonuclarımı aldım idrarda enfeksiyon varmış fazlaca ve düşük tehlikesi yaratıyormuş iki doktora gittim ilki çok bozdu moralimi,gebeliğin başlangıcı oldugu için ilaçta vermediler su içmemi söylediler bol bol hayırlısı artık Rabbim korusunne diyim...