Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 6 ziyaretçi)
MAŞALLAGIMIZ VAR KIZLAR BAYA KALABALIGIZ NIYE SAKLANIRSINIZKI ANLAMAM...
NEYSE BERRINIM BEN CIKIYOM CNM İŞLERIMI YAPIM GÖRÜŞÜRÜZ KİB

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 6 ziyaretçi)
MAŞALLAGIMIZ VAR KIZLAR BAYA KALABALIGIZ NIYE SAKLANIRSINIZKI ANLAMAM...
NEYSE BERRINIM BEN CIKIYOM CNM İŞLERIMI YAPIM GÖRÜŞÜRÜZ KİB

ayyy canım valla kusura bakma benim sucum yok yazamıyorum yaa sorun var nette galiba anlamadım kolay gelsin canım

şehidimiz var yine kızlar yetti artık morelim çok bozuk nedir bu türkiyenin hali...allah belasını versin terörün ve teröre destek verenin...

canım aynen benimde cok canım sıkkın allah ıslkah etsin şimdi o anneler ne yapar allah sabır versin sehitlerimizin olduğu yerde kuzenimiz var bizimde 7 günü kaldıı

geçmişe fazla bakamadım .....
DERİNCİM,
inş en kısa zamanda bi iş bulursunuz cnm ...moralini bozma RABBİM yardım eder elbet...
BİRSECİM,
ameliyet inş güzel geçmiştir EMREMİZ bian önce iyileşir inş...
SELİNACIM,
sende iyisindir inş...bu arada SEVCAN nete şuan giremiyormuş sana duayı okudun mu diye soruyor haber bekliyor okumadıysan okucakmış....
ANATOLİA,
cnm sende bol bol su iç inş atlatırsın RABBİM seni ve meleğini korusun inş....
BERRİNCİM,
senin kırmızılarda gelmiş cnm hakkında hayırlısı olsun inş en kısa zamanda seninde yüzün güler...
ECECİM,
sen nasılsın ??? fazla kafana takma şimdiden tadını çıkart bence ....
EBRAR ABLACIM,
sen nasılsın ??? bu aralar yoğunsun galiba ...
KARDELEN,
seninlede bayadır konuşamadık ...umarım sende iyisindir cnm ...
kızlar hepinizi öpüyorum tek tek ...yazamadığım arkadaşlar hepiniz iyisinizdir inş...

DERİNCİM,
inş en kısa zamanda bi iş bulursunuz cnm ...moralini bozma RABBİM yardım eder elbet...
BİRSECİM,
SELİNACIM,
sende iyisindir inş...bu arada SEVCAN nete şuan giremiyormuş sana duayı okudun mu diye soruyor haber bekliyor okumadıysan okucakmış....
ANATOLİA,
BERRİNCİM,
senin kırmızılarda gelmiş cnm hakkında hayırlısı olsun inş en kısa zamanda seninde yüzün güler...
ECECİM,
EBRAR ABLACIM,
KARDELEN,
kızlar hepinizi öpüyorum tek tek ...yazamadığım arkadaşlar hepiniz iyisinizdir inş...

inşallah canımm sağolasınn hepimizn hakkında hayırlısı olsun hersy sen nasılsın canımm

bak sana ne anlatım berrınımbende senın gıbıydım hsg cektırıcektım stresten ölüyodum gıttım hsgm berbat cekıldı canımı cıkartıyolardı bı tüpüm kapalı cıktı bırı acık tabı benım kafam karıstı çünkü hsg cekılırken cok zorlandın 3 kez yaptı aynı ıslemlerı sonra ben tekrar cektırmeye karar verdım gıttım anestezıyle cektırdım boşa aglayıp zırlamısım tüplerın ıkısıde acık cıkmıs ama anestezının etkısıyle neler demısım uyanana kadar doktora bagırmısım doğru söyleyın yalan söylemeyın acıkmı emınmısınız bana soru soruyolarmıs benı üzüyolar cocugum olmuyor dıye konusuyormusum okadar etkılenmısımkı dıyıcem okı doktor bana uyandıktan sonra ne dedı bılıyormusun senın tek sorunun stres dedı sen kendını rahat bırak düşünme cok arastırma yada bı psıkıyatrıse gıt dedı düşündümde tor haklıydı hersey bebek üzerıne herseyde bebek konusuluyor daldan dala atlıyom sende stres yapma cnm rahat bırak bak esın yenı amelıyat olmus bırak üstünden bı 3 ay gecsın esıne kür yap sadece ama bebekten fazla konusma amelıyat oldukları zaman hassas oluyorlar rahat bırak kendını yıne elınden gelenı yap ama stres yapma

canım ben daha hsg cektirmedim cuma adetimin 4 . günü yani doktor gel dedi hormon testi için eşimin sonuçlarını filan istedi bide rahim duvarı biras kalın geldi dedi onada bakalım dedi adetli adetli onun streesi de aldı beni. valla haklısın canım asırı stres var bendede eşimi de bunaltıyorum sqahurda bana diyoki konuşmalrımızın %50 bebek onuda bunalttım ama elimde dedğil yaa dua edin ne olur ya şu stresi atayım üzerimden atayım

kızlar mrb ben de katıldım bu kervana bu gün adet oldum yıne hayallerım suya düştü olmuyo yıne 1 senelık evlıyız ama umutlarımı kayebedıyo gıbıyımm :(((

Selam kızlar ii geceler,
geçmişe bakmadım derinimin mesajını gördüm sadece,derinim Rabbiminşaallah size hayırlı rızık kapıları açsın cnm yardımcınız olsun çok zor tahmin edebiliyorum,kendini de suçlu hissetme ordaki rızkınız bitmiş yapacak bişey yok...

Bende bugun tahlil sonuclarımı aldım idrarda enfeksiyon varmış fazlaca ve düşük tehlikesi yaratıyormuş iki doktora gittim ilki çok bozdu moralimi,gebeliğin başlangıcı oldugu için ilaçta vermediler su içmemi söylediler bol bol hayırlısı artık Rabbim korusunne diyim...
Canım bende olmuştum ama ilaç vermişlerdi.Çok geçmiş olsun

selam kızlar nasılsınız? geçmişi okuyamadım gözlerim bugün ağlamaktan inanılmaz cok ağrıyor..
hayatımdan özet geçeyim.. berbat bir akşam üzeri geçirdik bugün.. iftara misafirim var hazırlık yapıyordum neyse evdeki kız yokmu bizim saat 6 yı 20 geçiyor baktım su içiyor dedim neden bozdun orucunu 61 ledin bu iki oldu iki 61 i naıl tutacaksın dedim sana farz dedim ne ekaldı ki surda orucu yedin dedim kapıyı çarptı gitti karsı eve dayımın eviya orası dayımında erkekliği tuttu gitti peşinden eve geldi bırakın bozarsa bozar sizene dedi dedimki bilsin cocugun önünden gitmeyin böyle 61 yedi başka alternatifi yok dedim sanane dedi. bende bencede dedim banane günahı onun boynuna.
neyse tabi kızdım içimden geçtim karşıya ağlıyor ama öyle böyle değil yırtıyor kendini ev inliyor böğürmesinden gittim dedim ki nevar bunda bu kadar ağlayacak 25 yasında olan abisi geldi git burdan lan falan diye üstüme yürüdü elini kaldırdı bende eline vurdum gittim mutfaga aldım elime bıcagı doğrıcam adamı ya eceli benim eimden olacak annem tuttu elimi ama hırsımı alamadım tabi bizim tarafa yaka paça getirdiler beni üstüm falan yrtılmış dayıma actım agzımı yumdum gözümü elimde bıcak hala dedim hepinizi burda öldürürüm cesediniz çıkar bu evden beni cıldırtmayın diye bagırdım.
küfürlerimin biri bin para zaten.. nevrim döndü kan beynime fışkırdı ya anlatamam.neyse misafirler geldi gelecek ama hala sakinleşemedim ağla ağla sinirden.. ama öldürseydim bu sinirim kalmazdı sakinleşirdim engel oldularya birde daha cok hırslandım..
neyse böyle işte topladım bütün evde ne var ne yok boş eve geldim annemi kardeşimide aldım yanıma evimize geçtik..
vesselam böyle işte berbat bir iftar geçirdim orucumu bile acamadım ya sinirden bi su içtim sigara sigara sonrası namazlarımı bile sinirle kıldım.. o kadar küfürden orucumda sakatlandı..
neyse işte böyle..
Yaa niye kendini perişan ediyosun bırak boşver onları ya şükür kurtulmuşsunuz.

Ebrarcım şükür kuzenin iyiymiş derin kısmet canım inşallah daha iyi işler bulursunuz.

Kızlar ben evime döndüm ordan çok yazamadım ama okudum bunlar aklımda kalanlar.
Birsenden haber alan yokmu emrecik iyidir inşallah.
Kardeloş naber kız

bu dua ne için?
La İlahe İlla Ente Sübhaneke İnni Küntü Minezzalimin
Senden başka hiçbir ilah yoktur, sen bütün noksanlıklardan münezzehsin, muhakkak ki ben nefsime zulm edenlerden oldum demek.. bebek için mi okuyacaksınız?

3 ay sonra fırlar ınsallah cnm sen canını sıkma kecıboynuzu cok ıse yarıyor kullanın mutlaka benım esımın degerlerı ıyıy dı cnm amelıyattan önce 70bınde falandı sımdı 100bınlerde hareketlıkte arttı ınsallah sızede faydası olur bebişler gelır la ilahe illa ente subhaneke inni kuntu minez-zalimin
dua bu canım
sabah namazından sonra 41 defa çekilecek 40gün boyunca dvmetcekmıs ınsallah bızede fayda eder

slm kızlar biz bugün hastanedeydik ameliyat olabilir kararı çıktı yarın sabah 8.30 en geç 9 da ameliyata girecek emrecik eğer kolay olursa dr sünnetide yapıp öyle çıkacak ama zor olursa sünnet başka bahara derinim hiç üzülme üzülnce daha çok sorun çıkıyo iş bulursunuz merak etme ümitsizliğe kapılma canım lagrima sende sinirlenme ne kadar uğraşırsan başkalarıyla sorunlar peşini bırakmıyo boşver canım sevcanım dr 8 haftaya kadar bekletiyo merak edip kendini üzme hemde 2 tane birden duyacan Allah hayırlısını versin canım derdam dünürüm demişki 41 hamileden 1 er tl toplayacan kadın doğum bölümü olan bi hastaneye gidin 10 dk toplannır bu arada kızlar bende adet olmadım geçen ay 9 da olmuştum neyse hayırlsı kızlar ben çok yorgunun yarında yorucu olacak emrecikle ilgili ben bi şekilde haber veririm size hepinize iyigeceler
emrecik iyidir inşallah,haber bekliyoruz.
DERİNCİM,
BİRSECİM,
SELİNACIM,
ANATOLİA,
BERRİNCİM,
ECECİM,
EBRAR ABLACIM,
KARDELEN,

teşekkür ederim ranacım,hamdolsun iyiyim.
adet olmazsam dahada iyi olcam inşallah
banucum,sende evine hoşgeldin
eboşta derinde girmemiş sanırım.
berrincim,kendini hemen bu kadar strese sokarsan,kavuşma zamanın uzaklaşır,daha rahat olmaya çalış canım.
bak derda nın eşi de ameliyat oldu,üçüncü ayda hamile kaldı derda.

kızlar biz geldik merak etmişsiniz sağolun emrecik ameliyatını oldu Allahım güzel geçmesini sağladı sağ fıtık düzeldi inşallah olmazda ama soldada olma ihtimali varmış eğer olursa dr onuda ilerde yaparız dedi bu arad emrecik erkek oldu teyzeleri sünnetinide yaptı dr sağolsun ilgilendi anestezi almışken bi daha ağrı çekmesin hem ikisi biarada daha iyi olur çabucak iyileşir dedi gece 3 ten sonra mama yasaktı sabah 9 da ameliyata girdi 10 da çıktı arada sancı olduğu için ağlıyolar kusmasın diye mamayı az veriyorum şuan iyi altınada büyük boy bez bağladık uyumaya çalışıyor neyse ben bi geçmişe bakıyım

kızlar biz geldik merak etmişsiniz sağolun emrecik ameliyatını oldu Allahım güzel geçmesini sağladı sağ fıtık düzeldi inşallah olmazda ama soldada olma ihtimali varmış eğer olursa dr onuda ilerde yaparız dedi bu arad emrecik erkek oldu teyzeleri sünnetinide yaptı dr sağolsun ilgilendi anestezi almışken bi daha ağrı çekmesin hem ikisi biarada daha iyi olur çabucak iyileşir dedi gece 3 ten sonra mama yasaktı sabah 9 da ameliyata girdi 10 da çıktı arada sancı olduğu için ağlıyolar kusmasın diye mamayı az veriyorum şuan iyi altınada büyük boy bez bağladık uyumaya çalışıyor neyse ben bi geçmişe bakıyım

ohh çok şükür canım ....tekrar geçmiş olsun kuzucuğa...:nazar::nazar::nazar:
erkekte olmuş artık tebrik ederim küçük erkek....:46:

Berrincim üzülme bir daha ki aya inşallahhh :)

Birsencim yarın için Allah Emreye acil sifa sizede beklerken kolaylık versin inşallah Regli olamaman stresten mi acaba yoksa 3. mü geliyor Sende yarın hastanedeyken bir test yaptır bakalım :)
yok inşallah 3. gelmez daha erken emrecik büyüsün bi cuma günü gidecem canım inşallah yaptırabilirim

evet canım erkek oldu teyzesi darısı senin oğlanın başına diyecektim belkimde oğlan geliyo hadi hayırlısıyla gelisn bebişin

yok canım anlatmıştım ya karnıma ağrılar giriyor adetim olacakmış gibi geliyor sonra geciyor belim ağrıyor ama karnım ağrıyınca onu önemseyemiyorum işte
cnm hemen her gun agrıyo dr uma sordum normalmış endişelenme....

canım arkadaşlarım iyi geceler nasılsınız ?herkes iyidir inşallah
ben bugün felaket yorgunum üzerimden ordu geçmiş gibiyim :))bugünki iftar baya ağır geçti tabi çocuklar sayesinde aslında çocuklarda suç yokda annelerde bence .şimdiki anneler niye bukadar rahat hiç anlamıyorum .neyse bitti gitti şükür
geçmişi okudum DERİNİM çok üzüldüm cano hayırlısı diyelim ama kötü olmuş mübarek ayda inşallah bu işden daha hayırlı bir iş olur .aslında bulup çıkmak çok daha iyi olurduda sağlık olsun be cano vardır bir hikmeti .canını sıkma lütfen
KARDELOŞUM sende bugün zorlanmışsın aynen bende öyle yaa okadar susadımki hava çok sıcaktı bide fırın ocak çalışınca mutfak fena oldu biara çığlık atasım geldi :))
SEVCANCIM sende takma kafaya canım şuanda çok ufaklar kalp atışlarının duyulmaması çok normal
ANATOLİŞİM sende sıkma canını kuzum sen su içmiyosun ondan oluyo bence bol bol su iç hiçbişey kalmaz evelallah
LAGRİMA canım yine sinirlendirmişler seni ALLAH sabır versin bırak şunlarıyaa hayatını mahvetme ALLAH muhafaza öfkeyle herşey olur .inşallah bi çözüm bulunur bu duruma canım mübarek günler hürmetine
BONCUĞUM arısütüpolen almışsın şifa olsun canım bende almıştım ama okadar midemi bulandırdıki kullanamadım cano sen kullanırsın inşallah
BERRİNCİM negüzel yazmışsın canım bu duygusallığın bebeğe dalalet olsun inşallah
DERDAM sende uğramışsın esmacığı öp canım merak etmiştim seni sevindim iyi olmanıza
UEBESLİ canım dün kötüyüm yazdın hayırdır bugün daha iyisin inşallah
ECECİM canım stres yapma iyi düşün iyi olsun
canım arkadaşlarım güzel dualarınız için çok saolun RABBİM hepsini korusun inşallah hepsi anakuzusu ALLAHIM kötülere fırsat vermesin
PELOŞUM ,SELİNAM,GARİBİM,RANAM,GÖKCEM sizleride öpüyorum kızlar
selam ablaaa
ahh ah ben de sımdıkı annelerın rahatlığına cok takıyorum ınşallah bız de ole olmayız bazen cok buyuk konusuyorum...
ınşallah ablam 2 gun kaldı bakalım pıt pıt lara...

aleyküm selam canım.şu zamanda işten ayrılmanıza üzüldüm canım.ama Rabbim inşallah daha güzel ve hayırlı bir kapı açar diye düşünüyorum.bak bide sabahında namazında Allahtan hayırlısını dilemişsin.demekki sizin için böylesi hayırlı oldu.Allahım yar ve yardımcınız olsun canım.inşallah en kısa zamanda daha güzel ve kazançlı bir iş fırsatı çıkar karşınıza.üzme kendini olurmu.dualarım seninle canım.

canım benim duygusallığın hamileliğindendir.ama kendini üzerek eline hiç bişey geçmez.lütfen biraz daha sakin ve olumlu düşün canım.belirtilerdeki farklılık gibi kese ve kalp atışlarıda her insanda farklılık gösterebilir.ayrıca dr bi terslik görse neden saklasın.böyle şey olmaz korkma canım.hem sen her insandan daha geç duyabilirsin kalp atışlarını çünkü ikiz olduğu için gelişmeleride tek çocuktaki gibi olmıcak bikaç gün geriden geliceksin.tamammı canım takma kafana.Allaha sığın dualarınla dualarımızla herşey yolunda gidecek.öptüm canım.

selam canım,sen bol bol su iç ve dinlen canım.ayrıca hamileyken mantarda enfeksiyonda her hamilede sık sık görülen bişey üzülme canım.Allahın izniyle bebişin sağlıkla büyüyüp doğacak.öptm canım benim.

canım ya inşallah bebişine vesile olur.keşke karışımlısından alsaydın.arısütü polen bal karışımı.onda bal olduğundan biraz daha yenilebilir gibi.hoş ben onuda yiyememiştim.pimpirikli bi insanım.polenin arının poku olduğunu öğrenince yiyemedim.halbuki arı en temiz hayvan ama işte.:63:bende uyuzumdur böyle şeylerde mesela küçükken yani aklım o kadarına ermezken kokoreç yiyordum.annem bigün onun ney olduğunu söyleyince yemedim bi daha,halada tiksinirim.ben aldığım karışımıda kocişe kaktırdıydımm :60::60:garibim yaa ne versem yedi hepsini bi kere öğ demedi.ama tahliller o kadar yediklerine göre fırlamamıştı yani.önce 15 milyondu şimdi 25 milyon olmuş.hakkımızda hayırlısı.bi yorum yapıcam nerden nereye getirdim konuları.:60::60:öptm canım

canım yaa seni çok iyi anlıyorum ama öfkenin seni esir almasına izin verme.bahsettiğin gibi o kadar değersiz insanlar için yaptığın hatanın bedeli hayatını karartırdı.iyikide öyle bişey olmamış.sakın ama sakın bir daha karşı karşıya gelmemeye çalış.onlar senin sinir damarlarınla oyun oynuyorlar resmen.Allah korusun hayatını düşünerek davran.Allaha havale et.öptm canım

canım inş bebişin göbüşündedir.ama belirtilere çok takılma.kimi insanda bütün belirtiler olur kimisinde 1 tane belirti olur kimisinde hiçbir belirti olmaz.hatta kimisinde psikolojik olarak bütün belirtiler olur ama hamile değildir.bu yüzden akışına bırak reglin geçerse test yaparsın.acaba lar sadece seni yorar.bünyeni bozar.ok takılma öyle şeylere.sal gitsin.

hoşgeldin canım.gecikmeler bu sıralar hepimizde oldu kimimiz hamile çıktı kimimiz değil.ama sen adet tarihin değilde yumurtanın çatladığını öğrendiğin günden sonra 14 gün geçmişmi onu hesapla.kesin çatladığı günü bilindikten sora 14 gündür.inş hamilesindir canım.

günaydın kızlar hayırlı sabahlar.güzel haberlerrr gelsin inşallahh...
kardelenimm bu ay senden güzel haberler bekliyoruz haberin olaaa.ya hissediyoruz yada çokk istiyoruz.bilmiyorum ama sebebi bu benim açımdan.
ebrar ablam sende kötü bi günün ardından iyisindir inşallah şimdi.ayrıca kesinlikle katılıyorum çocukların yaptığı o kadar koymuyo insanada annelerinin rahatlığı sinir bozucuu.Allahım bizlere nasip etsin yavruları da biz arkamızdan böyle konuşturmayalım kimsecikleri.
derdanur bizde yolunu gözlüyorduk iyiymişsin çok şükür.esmayı öpüyorum canım.
ecee ben hiç sana kızmışmıydımm:60::60:kızcam o zaman şimdi.ya neden olumsuzluk düşünüyorsun.tamam bir kere yaşanmışlığın korkusu vardır elbet ama bu seferki sağlıkla doğacak diye Allaha güvenip inansan.hiçbişey düşünme ya hamile oluşunun mutluluğunu yaşa azcıkk.daha dün öğrendin bugun karamsar düşünceler.lütfen göbüşünüzdeki bebişleri üzmeyinn:47:
dualarnız ıcın sağolun cnmm ALLAH RAZI OLSUN.su ılk ayları aşlatsam rahatlayacagım da...

a.s derinim..lütfen üzülme canım hakkında hayırlısı buymuşki böyle olmuş...rabbim bir kapıyı kapatır diger kapıyı acar..şu mubarek günlerde inş daha güzel bir iş bulursunuz...dualarım seninle canım allah yardımcınız olsun...

canım hamilesin sonucta tutmayabilirsin bebişin icin...bide lütfen olumsuz şeyler düşünme hep iyi şeyler düşün ben öyle düşündügüm icin hep kötü şeyler geldi başıma... hakkında hayırlısı olsun...allahımın izniyle bu sefer bebişini hayırlısıyla saglıklı kucagına alcaksın inş canım...sen şimdi sevincini yaşa ve bebişinle konuşmaya başla...

sevcanım o hic belli olmaz canım int yazan şeyleri okuma lütfen...strese girmeyinki bebişlerinizde etkilenmesin...ne güzel rabbim sana ikiz bebek nasip etti inş hayırlısıyla saglıklı kucagına alacaksın ben buna inanıyorum kendine cok dikkat et öpüyorum seni canım...

iyiyim canım sagol...bebiş nasıl ya benim yerimede öp kızını...paylaşımın icin sagol derdacım ama nerden bulcam o kadar kişi hacca gidende yokki...keşke yapabilseydim...

canım sıkma canını lütfen enfeksiyon bazı gebeliklerde oluyo benim arkadaşımda da vardı ama hic bişey olmadı allaımın izniyle şimdi bir ogluşu var...sen doktorun dedigi gibi bol su ic...inş bebini hayırlısıyla saglıklı kucagına alırsın...

ebrarım yorulmuşsun canım ya...cocuklar cok yaramaz oluyo gercekten ama atlatmışsın şükür...epeydir karşılaşamıyoruz seninle kendine iyi bak cok öpüyorum seni canım...

canım belirtilere takılma...gögüs hassasiyeti olcak diye bişey yok...inş belirtilerin hamileliktendir..hakkında hayırlısı olsun..

kardeloşum inş güzel haberler verirsin bizlere...

hayırlı günler kızlar...inş bu ay daha cok hamiş haberleri alırız...rabbim hepimizin hakkında hayırlısı versin...:16:

inşallah cnm dua edıyorum hep sağlıklı olmaları ıcın.inşallah cnm sağol
slm kızlar biz bugün hastanedeydik ameliyat olabilir kararı çıktı yarın sabah 8.30 en geç 9 da ameliyata girecek emrecik eğer kolay olursa dr sünnetide yapıp öyle çıkacak ama zor olursa sünnet başka bahara derinim hiç üzülme üzülnce daha çok sorun çıkıyo iş bulursunuz merak etme ümitsizliğe kapılma canım lagrima sende sinirlenme ne kadar uğraşırsan başkalarıyla sorunlar peşini bırakmıyo boşver canım sevcanım dr 8 haftaya kadar bekletiyo merak edip kendini üzme hemde 2 tane birden duyacan Allah hayırlısını versin canım derdam dünürüm demişki 41 hamileden 1 er tl toplayacan kadın doğum bölümü olan bi hastaneye gidin 10 dk toplannır bu arada kızlar bende adet olmadım geçen ay 9 da olmuştum neyse hayırlsı kızlar ben çok yorgunun yarında yorucu olacak emrecikle ilgili ben bi şekilde haber veririm size hepinize iyigeceler
dualarımız sızınle cnmm.allaha emanetsınız...

slmlar arkadaslar nasılsınız ben adet oldum yaaaa
cnm hayrlısı olsun yenı bır şans demektr bu üzülme.

<canım aktarlarda oluyo bildiğim kadarıyla malesef bende bu gün adet oldum çok canım sıkkın yaa
kızlar benım babam alırdı eczaneden orda da war...
canını sıkma hayrlısı buymusss

şehidimiz var yine kızlar yetti artık morelim çok bozuk nedir bu türkiyenin hali...allah belasını versin terörün ve teröre destek verenin...
lanetler o pisliklerın uzerıne olsun.şehıtlerımızın mekanı cennet olsun :'(

birsencığım hadı gecmıs olsunnn

emremız erkek de olmuş.allah sağlık wersinnn.daha küçükten tam erkek maşallah ;))))

olduda bitti maşallah
nazar değmez inşallah
demekki bizim yeğen artık tam bi erkek oldu,geçmiş olsun sıpaya:emir_bebek:

Back
X