Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

slmlar arkadaslar nasılsınız ben adet oldum yaaaa
yaa üzülme inşallah bi daki aya olur ya önceki msjını okuyunca nasıl umutlanmıştım nasip değilmiş canım çok ta takma kafana ok
Arı Sütü ve Polen kullanımı hamile kalma, gebe bırakma yönünden kısırlık problemi yaşayan aile bireylerine tavsiye edilen etkin ürünlerdir. Önerilen kürün naturel gebelik veya tedavi yöntemlerinin başarı ihtimalini 3.3 kat civarında artırdığı hesaplanmıştır. Normal gebelikte gerçekleşme ihtimali kat kat artırılmış olurken, tedavi sürecinde ürünlerin kullanımı ise sonuç alma ihtimalini yüzde 46'ya çıkarmaktadır. Oysa, sadece tedavi yöntemlerinin uygulanmasının net başarı şansı ise yüzde 14 (embriyonun tutunması ardından gerçekleşmeyen doğumlar çıkarıldığında) olarak hesaplanmaktadır.

Hamilelik sürecinde düşük riskinin yaşanması ihtimali de arı ürünlerinin kullanılmaya devam edilmesiyle önemli oranda azalmaktadır. Zira, yumurta ve sperm kalitelerinin belirgin yükselişi embriyo'nun tutunması ve sağlıklı gelişimi istikametinde en avantajlı başlangıcı oluşturmaktadır. Ayrıca, anne karnında embriyonun gelişmesinde, bebeğin zihin gelişimi ve fiziksel gelişiminde de etkindir.

Tedavisiz Naturel Gebelik Olasılığında da Yüksek Artış
Kuzey Amerika ve Avrupa orjinli bir çok kaynakta arı sütü ve polen kullanımıyla infertilite sorunu yaşanan sayısız ailenin normal yollarla çocuk sahibi olduğu yer almıştır. Kadında yumurta kalitesi, çapı ve çatlama kapasitesi artışı ile doğurganlığı, erkekte ise sperm kalitesi, hareketliliği ve sayısını artıran yönleri buna neden olmaktadır. Naturel gebelik konusunda çiftlerin sahip oldukları olasılığın da aynı oranda arttığı hesaplanmıştır.

Örneğin herhangi bir çiftte gebelik olasılığı yüzde 3 gibi düşük bir oran olsun, bu oranın arı ürünleriyle ilgili yoğun kür neticesinde yüzde 10'lara çıktığı hesaplanmaktadır.

Arı Sütünün gebelik yönünde bazı faydaları şöyle yer alıyor:

• Libidoyu yükseltir.
• Yumurta sağlığı ve kalitesine katkıda bulunur.
• Yaşla gelen bazı olumsuzlukları azaltır.

Arı sütünün sperm sayı ve kalitesi üzerindeki etkisini detaylı şekilde gösteren kapsamlı bir deney Fırat Üniversitesi'nde 2006 senesinde gerçekleştirilmiştir. Deney sonucunda olumlu etkinin önemli boyutta olduğu bildiriliyor.

gebelik7.jpg

sızınle paylasmak ıstedım kızlar
aaaaaaa hamilelikte de düşüğü engelliyormuş çok iimiş ya ben bi dr a gideyim sorayım da kullanayım baliiiiii
arkadaşlar merhaba, ben de aranıza yeni katılanlardanım sizlere bir sorum olacak; ben 6 aydır doğum kontol hapı (yasmin) kullanıyordum ve 22 temmuz da bıraktım. bebek istiyoruz ilk 3 ay zor diye duydum ama benim kasıklardave belde ağrı, akıntı ve bugün itibariyle baş dönmesi gibi belirtilerim var acaba hamile olabilir miyim yoksa psikolojik mi bilemedim, sizlerin de düşüncelerine ihtiyacım var şimdiden teşekkürler.
canım ben bu konuyu dr a sormuştum öle bişi yok nasıl ki hapi 1 gün yutmasan hamile kalma riski varsa hapi bırakıncada olmaz diye bişi yok dedi inş vardır canım bebişin
:32::32::32: hasta oldum çok üzgünüm :( her ay umudumu yitiriyorum..ilk doktora gittiğimmde polikistik over olduğunu öğrenmiştim her iki yumurtalığımda çocuğun olmayabilir demişti kızmıştım..bu ihtimal her ay biraz daha doğruluyor kendini :( off offf
canım allah büyük allahtan ümit kesilmez inş en kısa zamanda allahım yollar minişini
bak sana ne anlatım berrınımbende senın gıbıydım hsg cektırıcektım stresten ölüyodum gıttım hsgm berbat cekıldı canımı cıkartıyolardı bı tüpüm kapalı cıktı bırı acık tabı benım kafam karıstı çünkü hsg cekılırken cok zorlandın 3 kez yaptı aynı ıslemlerı sonra ben tekrar cektırmeye karar verdım gıttım anestezıyle cektırdım boşa aglayıp zırlamısım tüplerın ıkısıde acık cıkmıs ama anestezının etkısıyle neler demısım uyanana kadar doktora bagırmısım doğru söyleyın yalan söylemeyın acıkmı emınmısınız bana soru soruyolarmıs benı üzüyolar cocugum olmuyor dıye konusuyormusum okadar etkılenmısımkı dıyıcem okı doktor bana uyandıktan sonra ne dedı bılıyormusun senın tek sorunun stres dedı sen kendını rahat bırak düşünme cok arastırma yada bı psıkıyatrıse gıt dedı düşündümde doktor haklıydı hersey bebek üzerıne herseyde bebek konusuluyor daldan dala atlıyom sende stres yapma cnm rahat bırak bak esın yenı amelıyat olmus bırak üstünden bı 3 ay gecsın esıne kür yap sadece ama bebekten fazla konusma amelıyat oldukları zaman hassas oluyorlar rahat bırak kendını yıne elınden gelenı yap ama stres yapma
ewet çok dopğru diyorsun stres olmamasının en uyuk etkisi var stres yapmayın lütfennnnnn
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 6 ziyaretçi)
MAŞALLAGIMIZ VAR KIZLAR BAYA KALABALIGIZ NIYE SAKLANIRSINIZKI ANLAMAM...
NEYSE BERRINIM BEN CIKIYOM CNM İŞLERIMI YAPIM GÖRÜŞÜRÜZ KİB
:60:kız onlar bizim gizli hayranlarımız inş bigün hepsi nickleriyle gelecekler
şehidimiz var yine kızlar yetti artık morelim çok bozuk nedir bu türkiyenin hali...allah belasını versin terörün ve teröre destek verenin...
ewet artık buna bi son verseler hergün acaba bugün kac şehidimiz var diye düşünmesek allahım ailesine sabır versin allah kahretsin bu terörü ve destekçilerini inşşşşş
geçmişe fazla bakamadım .....
DERİNCİM,
inş en kısa zamanda bi iş bulursunuz cnm ...moralini bozma RABBİM yardım eder elbet...
BİRSECİM,
ameliyet inş güzel geçmiştir EMREMİZ bian önce iyileşir inş...
SELİNACIM,
sende iyisindir inş...bu arada SEVCAN nete şuan giremiyormuş sana duayı okudun mu diye soruyor haber bekliyor okumadıysan okucakmış....
ANATOLİA,
cnm sende bol bol su iç inş atlatırsın RABBİM seni ve meleğini korusun inş....
BERRİNCİM,
senin kırmızılarda gelmiş cnm hakkında hayırlısı olsun inş en kısa zamanda seninde yüzün güler...
ECECİM,
sen nasılsın ??? fazla kafana takma şimdiden tadını çıkart bence ....
EBRAR ABLACIM,
sen nasılsın ??? bu aralar yoğunsun galiba ...
KARDELEN,
seninlede bayadır konuşamadık ...umarım sende iyisindir cnm ...
kızlar hepinizi öpüyorum tek tek ...yazamadığım arkadaşlar hepiniz iyisinizdir inş...
canım artık takmıyorum da sana ben bi kaç bişi soracaktım benim ağrı ve akıntılarım hala gecmeti senin ne kadar sürdü yada hala seninde devam ediyormu ya ben bunların ne kadar süreceklerini merak ediyorum da ilk hamileliğimde böle belirtilerim olmamıştı meraktan ölüyorum resmen ..... sen nasılsın canım senin hamilelik nasıl gidiyor kac aylık oldu hayırlısıyla
canım ben daha hsg cektirmedim cuma adetimin 4 . günü yani doktor gel dedi hormon testi için eşimin sonuçlarını filan istedi bide rahim duvarı biras kalın geldi dedi onada bakalım dedi adetli adetli onun streesi de aldı beni. valla haklısın canım asırı stres var bendede eşimi de bunaltıyorum sqahurda bana diyoki konuşmalrımızın %50 bebek onuda bunalttım ama elimde dedğil yaa dua edin ne olur ya şu stresi atayım üzerimden atayım
canım bak stres en kötü olanı o olunca bebiş gelmiyo bi uğraş bulsan mesela örgü filan:6: :6: biraz olsun unutturuyo rahatlatıryor
kızlar mrb ben de katıldım bu kervana bu gün adet oldum yıne hayallerım suya düştü olmuyo yıne 1 senelık evlıyız ama umutlarımı kayebedıyo gıbıyımm :(((
canım hsg aramıza allahtan umut kesilmez inş en kısa zamanda gelir bebişin
kızlar biz geldik merak etmişsiniz sağolun emrecik ameliyatını oldu Allahım güzel geçmesini sağladı sağ fıtık düzeldi inşallah olmazda ama soldada olma ihtimali varmış eğer olursa dr onuda ilerde yaparız dedi bu arad emrecik erkek oldu teyzeleri sünnetinide yaptı dr sağolsun ilgilendi anestezi almışken bi daha ağrı çekmesin hem ikisi biarada daha iyi olur çabucak iyileşir dedi gece 3 ten sonra mama yasaktı sabah 9 da ameliyata girdi 10 da çıktı arada sancı olduğu için ağlıyolar kusmasın diye mamayı az veriyorum şuan iyi altınada büyük boy bez bağladık uyumaya çalışıyor neyse ben bi geçmişe bakıyım
ayyyyyy çok sevindim ii gectiğine inş bi daha böle sorunu olmasın artık
masllah küçük erkek olmuş emrecik ha çok gecmiş olsun :nazar::nazar::emir_bebek:
cnm hemen her gun agrıyo dr uma sordum normalmış endişelenme....

selam ablaaa
ahh ah ben de sımdıkı annelerın rahatlığına cok takıyorum ınşallah bız de ole olmayız bazen cok buyuk konusuyorum...
ınşallah ablam 2 gun kaldı bakalım pıt pıt lara...

dualarnız ıcın sağolun cnmm ALLAH RAZI OLSUN.su ılk ayları aşlatsam rahatlayacagım da...

inşallah cnm dua edıyorum hep sağlıklı olmaları ıcın.inşallah cnm sağol

dualarımız sızınle cnmm.allaha emanetsınız...

cnm hayrlısı olsun yenı bır şans demektr bu üzülme.

kızlar benım babam alırdı eczaneden orda da war...
canını sıkma hayrlısı buymusss

lanetler o pisliklerın uzerıne olsun.şehıtlerımızın mekanı cennet olsun :'(

birsencığım hadı gecmıs olsunnn

emremız erkek de olmuş.allah sağlık wersinnn.daha küçükten tam erkek maşallah ;))))
yaaa içim rahatladı valla korkuyordum yaaa içimi rahatlattın allah razı olsun canım
Hepınıze ıyı akşamlar kızlarrr...:3:
ii aksanlar canım nasılsın

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)

aaaa sevcanım nereye gitti millet ya bi geldim kacırdım :59:

yok inşallah 3. gelmez daha erken emrecik büyüsün bi cuma günü gidecem canım inşallah yaptırabilirim

evet canım erkek oldu teyzesi darısı senin oğlanın başına diyecektim belkimde oğlan geliyo hadi hayırlısıyla gelisn bebişin
birsencim sende mi .......:1:
inanırmısın herkes hep erkek diyor inş hayırlısı olur ....sağlıkla gelsin yawrucum inş........
yaa üzülme inşallah bi daki aya olur ya önceki msjını okuyunca nasıl umutlanmıştım nasip değilmiş canım çok ta takma kafana ok

aaaaaaa hamilelikte de düşüğü engelliyormuş çok iimiş ya ben bi dr a gideyim sorayım da kullanayım baliiiiii

canım ben bu konuyu dr a sormuştum öle bişi yok nasıl ki hapi 1 gün yutmasan hamile kalma riski varsa hapi bırakıncada olmaz diye bişi yok dedi inş vardır canım bebişin

canım allah büyük allahtan ümit kesilmez inş en kısa zamanda allahım yollar minişini

ewet çok dopğru diyorsun stres olmamasının en uyuk etkisi var stres yapmayın lütfennnnnn

:60:kız onlar bizim gizli hayranlarımız inş bigün hepsi nickleriyle gelecekler

ewet artık buna bi son verseler hergün acaba bugün kac şehidimiz var diye düşünmesek allahım ailesine sabır versin allah kahretsin bu terörü ve destekçilerini inşşşşş

canım artık takmıyorum da sana ben bi kaç bişi soracaktım benim ağrı ve akıntılarım hala gecmeti senin ne kadar sürdü yada hala seninde devam ediyormu ya ben bunların ne kadar süreceklerini merak ediyorum da ilk hamileliğimde böle belirtilerim olmamıştı meraktan ölüyorum resmen ..... sen nasılsın canım senin hamilelik nasıl gidiyor kac aylık oldu hayırlısıyla

canım bak stres en kötü olanı o olunca bebiş gelmiyo bi uğraş bulsan mesela örgü filan:6: :6: biraz olsun unutturuyo rahatlatıryor

canım hsg aramıza allahtan umut kesilmez inş en kısa zamanda gelir bebişin

ayyyyyy çok sevindim ii gectiğine inş bi daha böle sorunu olmasın artık
masllah küçük erkek olmuş emrecik ha çok gecmiş olsun :nazar::nazar::emir_bebek:

yaaa içim rahatladı valla korkuyordum yaaa içimi rahatlattın allah razı olsun canım

ii aksanlar canım nasılsın

canım bnm akıntılarım ara ara hala dewam ediyor bunda korkulacak telaş yapcak bişi yok ...ağrının olmasıda normal yerleşme zamanı sonuçta mutlaka ağrı wercek yawrun ...
bu arada sen kanda baktırdın mı ???

birsencim sende mi .......:1:
inanırmısın herkes hep erkek diyor inş hayırlısı olur ....sağlıkla gelsin yawrucum inş........

canım bnm akıntılarım ara ara hala dewam ediyor bunda korkulacak telaş yapcak bişi yok ...ağrının olmasıda normal yerleşme zamanı sonuçta mutlaka ağrı wercek yawrun ...
bu arada sen kanda baktırdın mı ???

yok canım daha gitmedim özel hastaneye gideceğim orda baktıracağım o zamana kadar yaptırmayacağım burda kan alırken insanı bayıltacak duruma getiriyorlar onun için gidince yaptırırım artık ya ne bileyim korkutuyordu da beni onun için telaslandim birazda

Birsenim emremiz iyiymiş çok şükür demek erkek oldu he maşallah ona:nazar:

Kardeloşum önceki yazdıgında görmemişim cnm kusurra bakma,inşaallah gelmez kırmızıların tam da zayıflamışken hamiş olursun :)

Sevcanım sen nasılsın cnm çok ağrın oluyor mu malum iki bebiş var sende brde sanki göbiş çıkmış mı sende ben mi yanlış görüyorum fotonda:9:

Eboş gelmemiş dün gece iyidir inşaallah...
Rabbim tüm şehit ailelerine sabır versin dayanma gücü versin,o köpeklerinde kökünü kurutsun inşaallah...

yok canım daha gitmedim özel hastaneye gideceğim orda baktıracağım o zamana kadar yaptırmayacağım burda kan alırken insanı bayıltacak duruma getiriyorlar onun için gidince yaptırırım artık ya ne bileyim korkutuyordu da beni onun için telaslandim birazda
anladım cnm bi an önce git baktır ...
:34::34::34::34:
ii canım senden naber

benden de iyidir cnm ne olsun bütün gün ewde oturmaktan başka yaptığım hiçbişi yok ...:19:

bu dua ne için?
La İlahe İlla Ente Sübhaneke İnni Küntü Minezzalimin
Senden başka hiçbir ilah yoktur, sen bütün noksanlıklardan münezzehsin, muhakkak ki ben nefsime zulm edenlerden oldum demek.. bebek için mi okuyacaksınız?

lagrımacım öyle bır sormussunkı kendımı kötü hıssettım sanki yalnıs bısıy yaptırıyormusum gıbı bu duayı bana ece ve elixsir önerdı onlar okumuslar ve hamıleler bı bıldıklerı var elbet yunus duası olarak bılıyorum onlara soralım senın sordugun soruyu ıstersen

Son düzenleme:
kızlar biz geldik merak etmişsiniz sağolun emrecik ameliyatını oldu Allahım güzel geçmesini sağladı sağ fıtık düzeldi inşallah olmazda ama soldada olma ihtimali varmış eğer olursa dr onuda ilerde yaparız dedi bu arad emrecik erkek oldu teyzeleri sünnetinide yaptı dr sağolsun ilgilendi anestezi almışken bi daha ağrı çekmesin hem ikisi biarada daha iyi olur çabucak iyileşir dedi gece 3 ten sonra mama yasaktı sabah 9 da ameliyata girdi 10 da çıktı arada sancı olduğu için ağlıyolar kusmasın diye mamayı az veriyorum şuan iyi altınada büyük boy bez bağladık uyumaya çalışıyor neyse ben bi geçmişe bakıyım
cok geçmiş olsun bırsenım allah saglık versın emrecık erkekte olmus masallah:nazar::nazar:

arkadaslar slmlar kusura bakmayın alıntı yapamadım çok fena agrım var yaa ilk defa bukadr oldu hepinizden allah razı olsun canlar ama stres yapıyorum yapmamam lazım ama evde yanlızım canım sıkılıyo eşim calışmamı da istemiyo örgüden hiç anlamıyorum üzerine bide pinpirikli bi insan olunca kendi kendimi yeyip duruyorum iştee bide eskiden beridir çok istiyorum kızlar yaa kuzenlerimin uyuyamayan çocuklarını ben uyuturdum şasırırlardı .şimdi böle olunca cok canım yanıyo ne bileyim işte

anladım cnm bi an önce git baktır ...

benden de iyidir cnm ne olsun bütün gün ewde oturmaktan başka yaptığım hiçbişi yok ...:19:
ya hem 4 haftalık ken ultrasonda görülmüyormuş ben pazarteside salıda gideceğim işte o zaman 5 haftayı doldurmuş olur hem ultrasonda da görürüm inş boş ver yapma bişi otur bende kendi evime gectiğimde bol bol oturacağım inş
lagrımacım öyle bır sormussunkı kendımı kötü hıssettım sank yalnıs bısıy yaptırıyormusum gıbı bu duayı bana ece ve elixsir önerdı onlar okumuslar ve hamıleler bı bıldıklerı var elbet yunus duası olarak bılıyorum onlara soralım senın sordugun soruyu ıstersen

bu dua ne için?
La İlahe İlla Ente Sübhaneke İnni Küntü Minezzalimin
Senden başka hiçbir ilah yoktur, sen bütün noksanlıklardan münezzehsin, muhakkak ki ben nefsime zulm edenlerden oldum demek.. bebek için mi okuyacaksınız?

canım boncuğum doğru söylüyor canım bu yunus duası ve bizler okumaya basladığımızda hamiş olduk daha bitirmeden ve bu dua yı bebiş için okuduk

lagrımacım öyle bır sormussunkı kendımı kötü hıssettım sank yalnıs bısıy yaptırıyormusum gıbı bu duayı bana ece ve elixsir önerdı onlar okumuslar ve hamıleler bı bıldıklerı var elbet yunus duası olarak bılıyorum onlara soralım senın sordugun soruyu ıstersen

canım evet yunus peygamberin duası ama bi dua okunurken içinde illaki o konuyla ilgili olması gerekmez ki ölülere yasin okunuyo mesela içinde ölümden mi bahsediyo sanki ve ayatlerin bir sürü tefsiri var sonucta duadan zarar gelmezzz

Bakın bu hususta Rasûl aleyhisselâm ne buyuruyor:

"Zün Nun (Yunûs aleyhi’s-selâm) balığın karnında iken "lâ ilâhe illâ ente Subhaneke inniy küntü minez zalîmîn" diye dua ederdi. Bir şey hakkında bunu okuyan müslüman yoktur ki, Allah onun duasını kabul etmesin."

Yunûs aleyhisselâm Kur’ân-ı Kerîm’in Enbiya sûresinin 87. âyetinde belirtilen şekilde, bu duaya devam etmiştir Dünya şartları ve şartlanmaları içinde, âdeta balık karnında boğulmak üzere olan insan gibi, sıkıntı içinde olanlara çok büyük ferahlık ve kurtuluş getirecek olan bir tesbihdir, duâdır bu âyet.

bunu buldum dua hakkında umarım acıklayıcı olur

arkadaslar slmlar kusura bakmayın alıntı yapamadım çok fena agrım var yaa ilk defa bukadr oldu hepinizden allah razı olsun canlar ama stres yapıyorum yapmamam lazım ama evde yanlızım canım sıkılıyo eşim calışmamı da istemiyo örgüden hiç anlamıyorum üzerine bide pinpirikli bi insan olunca kendi kendimi yeyip duruyorum iştee bide eskiden beridir çok istiyorum kızlar yaa kuzenlerimin uyuyamayan çocuklarını ben uyuturdum şasırırlardı .şimdi böle olunca cok canım yanıyo ne bileyim işte

canımya üzülme bu kadar inş olacak örgü bilmiyorsan baska bişi bul sevdiğin bişiler le uğraş canım

Back
X