Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

eecee,
swcnprlk,
aleyna84,
GokceRana23
slmlarrrrr nasılsınız canlarr
ıyı cnm senn nslsnn

canım inş yarın duyarsında için rahatlar ay ne güzel ya allah yardımcın olsun inş

ewet ii olur mutlaka msj at ben kendi adıma çok merak ederim saat kacta randevun canım

as canım ii şükür senden
ınşallah cnm ay duysam ıcıme su serpılcek yaaaa
cnm 2 ceyrek gece randewum

At canım telim açık derken çaldı telefonum.::))
:1::1:

ohhh maşşalah oku canım rabbim kabul etsin ben okuyamıyorum tatile çıktım malum.eveeet zinde oll tatlışlarını daha iyi dinlee
amın cnm sağol olsun sonra telafı edersın sen de cnm be

herkese hayırlı akşamlar kızlar

sevcan İNŞALLAH yarın senin için cok güzel bi gün olur canım ALLAH kalbine göre versin

bagnucum yaptırdım canım bissürü olumsuzluk oldu embiriyolarım kaliteli olmadılar rahimde erken olgunlaştıgı için dondurduk ALLAH izin verirse bayramdan sonra düşünüyoruz transveri böyle tatlım
hayrlı akşamlar aleyna h.g. sağolasın allah razı olsun amınınsallah.darısı başına ınşallah senın ve tum arkadaşlarımın...

herkese hayırlı akşamlar kızlar

sevcan İNŞALLAH yarın senin için cok güzel bi gün olur canım ALLAH kalbine göre versin

bagnucum yaptırdım canım bissürü olumsuzluk oldu embiriyolarım kaliteli olmadılar rahimde erken olgunlaştıgı için dondurduk ALLAH izin verirse bayramdan sonra düşünüyoruz transveri böyle tatlım
Hangi merkezde yaptırdın aleynacım hayırlısı inşallah bayramdan sonra senin karnına konarlar ve 9 ayı geçirirler orda ana çoğul yazdım kız::)))

valla canım 15. cüzdeyim bitirebilirsem süperr olurr
bıter ınşallah cnmm.ben daha gerıdeyım walla.annem sağolsun öğrettı daha ernlık cagında ama hatım etmemıstım bır turlu ramazanda basladım ama bıtıremem o kdr hızlı degılım cnm.ne zaman bıterse artık kendı aramızda da hatım duası yaparız tamam.ramazan bıtene kadr degıl ynı benmkısı.içimden geldı hatım edeyım dedım.yavaş yavaş oluyor

Kızlar ben çıkıyorum eşim gelmek üzere hepinizi kocaman öptüm sevcan kız yat uyumasanda belin dinlenir hadi heyecan yapma ordadır mikalar canımcım güzel haberlerle coşucaz yarın öptüm kızlar hepinizi.

inş duyacaksın canım gecemiiiiiiiiiiiiiiii
yok be cnm gece ne arar dr gunduz yanlş yazdım sanırım 14.15 te :))

aminn canım bana dua edin ne olur bişey çıkmasınn
cnm duacınım ınsallah cıkmazz

ece sen de yarın gıdıyorsun he ayy setreslı gun ıkımız ıcın de saglıkla kesenı gorursun ınsallah

bıter ınşallah cnmm.ben daha gerıdeyım walla.annem sağolsun öğrettı daha ernlık cagında ama hatım etmemıstım bır turlu ramazanda basladım ama bıtıremem o kdr hızlı degılım cnm.ne zaman bıterse artık kendı aramızda da hatım duası yaparız tamam.ramazan bıtene kadr degıl ynı benmkısı.içimden geldı hatım edeyım dedım.yavaş yavaş oluyor

ne güzel canım zamanla hızlanırsın sen oku yeterki yaparız duanı güzel olur canım aslında hep beraber de hatim yapabiliriz herkes cüz alsa süper olur

Kızlar ben çıkıyorum eşim gelmek üzere hepinizi kocaman öptüm sevcan kız yat uyumasanda belin dinlenir hadi heyecan yapma ordadır mikalar canımcım güzel haberlerle coşucaz yarın öptüm kızlar hepinizi.
ben de cıkıcam ınşallah dedıgınız gıbı guzel haberlerle gelırım opuyorum baş başşşş

ece sen de yarın gıdıyorsun he ayy setreslı gun ıkımız ıcın de saglıkla kesenı gorursun ınsallah

inşallah cıkmaz canım sağolun ecee ile sende güzel haberler verin bizee inşallaahhhhhh

aminn canım bana dua edin ne olur bişey çıkmasınn
inş çıkmayacak canım sen takma kafana ok
kib aeo görüşmek üzere ii geceler

hımmmm ok amin canım inş görmek nasip olur ama ben yarın gitmiyorum çünkü sanırım 5 hafta dolmadan görülmüyo benim tahmini 5. hafta cumartesi doluyor e bende pazartesi veya salıya gideceğim hangi güne randevu alabirsem inş pazartesi boşturda o gün giderim uzatmadan yakın zaman olsun diye uğraşıyorum amaaaa

inş çıkmayacak canım sen takma kafana ok

kib aeo görüşmek üzere ii geceler

hımmmm ok amin canım inş görmek nasip olur ama ben yarın gitmiyorum çünkü sanırım 5 hafta dolmadan görülmüyo benim tahmini 5. hafta cumartesi doluyor e bende pazartesi veya salıya gideceğim hangi güne randevu alabirsem inş pazartesi boşturda o gün giderim uzatmadan yakın zaman olsun diye uğraşıyorum amaaaa

sağol canım inşallah hep söylüyorum valla iyiki varsınız

ne güzel canım zamanla hızlanırsın sen oku yeterki yaparız duanı güzel olur canım aslında hep beraber de hatim yapabiliriz herkes cüz alsa süper olur
cnm burdan olmaz da dua artık yengemler fılan cagırcam ewe yapıcaz kıısmetse...
cnm ramazanda herke bulunmuyor baksana toplanmak zor.olmaz o iş bence

inşallah cıkmaz canım sağolun ecee ile sende güzel haberler verin bizee inşallaahhhhhh

inşallaaahhhhh canım rabbim yüzünü güldürerek döndürsün seniii
amın cnm ya duların ıyı dıleklerın ıcın cok sağolll

kızlarr....
ben kaçayım artık.yatayım belim ağrıdı zaten.opuyorum sızı.dua edın emı...
ıyı geceler hayırlı sahurlar...:56::56:

inş canım ama ben yarın gitmiyorum pazartesi inş
ben de cıkıcam ınşallah dedıgınız gıbı guzel haberlerle gelırım opuyorum baş başşşş
kib aeo görüşürüz ii geceelr allah bebişlerinle sana rahatlık versin inş
sağol canım inşallah hep söylüyorum valla iyiki varsınız

sende iiki varsın canım benim

hayrlı akşamlar aleyna h.g. sağolasın allah razı olsun amınınsallah.darısı başına ınşallah senın ve tum arkadaşlarımın...
amin İNŞALLAH banada dua edersen sevinirim canım
Hangi merkezde yaptırdın aleynacım hayırlısı inşallah bayramdan sonra senin karnına konarlar ve 9 ayı geçirirler orda ana çoğul yazdım kız::)))

amin İNŞALLAH bagnucum cok isterim ikiz olsun zaten 2 tane orta kaliteli embiriyom var ALLAH izin verirse cözülürken bi problem olmassa bayramdan sonra düşünüyoruz
bahceci kliniyi dr halit fırat erdem doktorum

Back
X