Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ayyy canım ya demekki hamişşin haa ay cok sevindim iyki gaza getirmişim seni bir taraftan hamile değilsen hayal kırıklığı olcak diye korkuyodum ama iyki gitmişin ay cok sevindim ya

hepinize iyi geceler nasılsınız geçmişi okuyum dedim ama olmadı sürekli düşüyorum netten bazılarını beğendim bazılarını beğenemedim vazgeçtim :))
neyse bugün hem keyifli hemde yorucu birgündü eve geç geldim
sizde nevar neyok
sevcanım yarın doktora gidiyomuşsun hadi bakalım pıt pıtları duyarsın inşallah canım senin bızdıklar büyümüşlerdir :))güzel haberlerini bekliyoruz canım
aleynam SENİNDE BAYRAM SONU TRANSFERİN VARMIŞ haberimiz olsun dua ederiz bolca inşallah .sağlıkla tutunsun minişlerin tatlım
banum kızkardeşinin azkalmış sağlıkla kucağına alsın inşallah minişini darısıda sana olsun kuzum
ececim sende stres yapmıycaktın hani git bakalım doktora inşallah görürsün bebişini tatlışım
geçmişte bana yazan arkadaşlarımvardır mutlaka inanın okuyamadığım için cevap yazamıyorum okuduğum kadarıyla bunları yazabildim kusura bakmayın
buarada moralim çok bozuk artık YETER diyorum acı haber almaktan bıktık .ALLAHIM KAHHAR İSMİYLE KAHRETSİN diycek başka bişey bulamıyorum
bütün askerlerimizi polislerimizi korusun .
Canım belli oldu 3 eylül 12 günümüz kaldı inşallah canım darısı hepimize
Aman canım kahretsin o pisleri Rabbim korusun tüm askeri polisi.
iyiyim canım çok şükür.bende bi dua kitabı var şifalı dualar diye.onun içinde bi tesbihat var.ama şunun için bunun için çekilecek diye yazmıyor.sadece sayıları ve günleri yazıyor.paylaşırım tabiki ne demek.
cuma: ALLAH 1000defa
cumartesi: la ilahe illellah 1000defa
pazar: ya hayyü ya kayyüm 1000defa
pazartesi: la havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil aziym 1000defa
salı : Allahümme salli ala seyyidina muhammed 1000 defa
çarşamba : estağfirullahel aziym 1000defa
perşembe : sübhanellahi ve bi hamdih 1000 defa

amin canım inşallah hayırlısını nasip etsin Allahım.

inş güzel haberler vardır canım.hakkında hayırlısı olsun inşallah

sakın böyle bişey yapma geçen seferki yorumumda da söyledim 5 para etmicek insanlar için kendi hayatını karartma.diğer arkadaşlara katılıyorum onları görmezden gel tepki verme onlar daha da sinir olur.susmak bazen en iyi cevaptır boşa dememişler sanırım bi işe yarıyordur mutlaka.

evet canım önemli olan okuyup niyet etmek inş Rabbi cümlemizin dualarını kabul eder.
kızz maç bitmedi de benim şarj bitti üşendim diğer odadan getirmeye :60::60:uykuda basmıştı zaten.kocişte maçı izlerken arka fondaki seste horlama sesi vardı:60::60:uyurken nasıl izledi bilmiyom yani :60::60:

iyiyim canım çok şükür.sen nasılsın?

Allah kabul etsin canım,güzel haberlerini bekliyoruz.ama bak 8 haftada duyulma olasılığı da var bunu da düşün duymazsan telaş yapma.ok öptm.

nerelerdesin kız sen??? peki bayramdan sonraya kadar korunmuyorsunuz tabiki,belki embiriyolarına bile gerek kalmadan gelir bebişin.inş Allahım gönlüne göre versin.arada uğra canım senin içinde değişiklik olur.merakta bırakma bizi.ebrar ablanın dediği gibi tam kesinleşince söyle bol bol dua ederiz.öptm.

günaydınn kızlar hayırlı sabahlar hayırlı cumalar.
bu mübarek günde güzel haberler beklediğimiz arkadaşlarımız inşallah müjdelerini getirirler.
kardelencim test günün bugun,inş güzel haberler le geliceksin.merakla bekliyorum.
sevcanım pıt pıtları duymaya gittin.inş duyarsın ama duymayadabilirsin çünkü 2 bebiş tek bebişte bile 8.ci haftada duyma olasılığı var.seninkiler ne kadar olsa biraz geriden gelir diye düşünüyorum.duymazsan stres ve üzüntü yapmamanı istiyorum senden.dualarım seninle canım.
lagrımacım hadi inş vardır bişeyler de sende bize müjde verirsin.merakla bekliyorum.
birsencim kontrolünüz varmış,inş herşey yolundadır.sende bugunmü test yaptıracaktın :97:inş yanlış hatırlamıyorumdur.
banucum kardeşin içinde hayırlısı bugunmü belli olacak yoksa bugun mü doğum yapacaktı inan unuttum kızma olurmu.
ececim sende bugun gidecektin dr a ama geçmişte pazartesi salı gibi yazmışsın?

kızlar gebelikte ilk haftalar alttan baktırma konusunda hiçbir fikrim ve bilgim olmadığı için tarafsızca yaşadığımız durumu anlatmak istedim.
benim yengem hamile olduğunu adeti 1 gün geçince evde idrar testi yapıp öğrenmişti ve kesenin yada kalp atışının ne zaman görülebileceği fln fln bunları bilmediğimiz ve o da bilmediği için sabah yaptı testi ve öğleden sorasına dr daydık biz.dr karnından baktı çok yeni görünmez dedi.alttan bakalım dedi ve baktı çok zorda olsa gördü dr.sorasıda normal muayeneler işte.şuan yeğenim 8 yaşını bitirdi.gebeliğinde hiç bir sorun yaşamadı sadece 20 gün erken doğum yaptı kesede su bittiği için.böyle yani.belki alttan baktırmanın tehlikesi vardır ama Rabbim koruduktan sora o tehlikenin bir önemi olmuyor sanırım.tabiki tedbir bizlerden gerisi Allahtan.tehlikeli olduğunu duyupta şimdi olursa baktırırmıyım baktırmam yanii.o zamanlar biz bilmediğimiz için dr a uyarmadı yani.öylelikle olmuştu.1 hafta geç görüverin :1:ahh ahh o günler gelsede bizlerde bu mevzuları düşünüp konuşsakk.
Canım kızarmıyım hiç bugün belli oldu ayın 3 de.

kardelen nerdesin ağzını öpcem :60::60::60::60:

kızlar 4 haftalık hamileyim.. görünce başladım ağlamaya..ptesi inşallah kalpatışlarını duymaya gideceğim.. Rabbim sağ sağlim kucagıma almayıda nasip etsin.. olmayalarada hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar versin..

8bin küsürlerde cıktı önce baya bi ağladım şükürler olsun Rabbime dedim. en umutsuz en mutsuz oldugum anda gönderdi meleğimi. :52::52:
Çok sevindim bak ben sana ne demiştim bir daha sakın o insanlara takılma hayırlısıyla al kucağına canım:64::64::66::52::30::emir_bebek::nazar::49::65::62::84:

selinacım,günüm bu gün ama test falan yaptırmayı düşünmüyorum,adet olmazsam yaptırırım artık,belki yarına idrarı tekrarlarım sadece.
bu arada bizim önceki durduğumuz yerde ilk aylarda hep alttan muayene ederdi drlar,daha rahat görülüyo diye,ettirmek istemeyenede kızarlardı.
arkadaşım hamileydi o zaman,tehlikesini bilmezdik te,hoşlanmama durumundan dolayı hiç istemezdi.
tehlikeli diyende var,dieğil diyende,en iyisi riske atmamak,görünse de görünmese de bi hafta beklenebilir zannımca.
bide şu an çok gelişmiş makineler var,aslında tüm drlar almalı ondan,benim eski dr um adetliyken karından görürdü folikülleri(daha dikkatli bakması gerekiyodu tabiki)ama sonraki adetli falan demeden,en yoğun günlerde alttan baktı.
yani demem o ki,folikülü görebilen bi makine keseyide görebilir sanırım.
neyse amma uzattım.

hoşbulduk ececim de gitmişin.
lagrima sonucu dün öğrencen sandım,ağzımdan öpersin,oruç gider diye korkudan gelmediydim,hayla öğrenmemişin kız,eğer tlf de kuruş olsaydı arardım seni,merak ettim baya ama,malesef hatlar birbirne ççok zıt,iliğimi kemiğimi kurutursun:1:
bide çok kızcam haaa,ne diye kaleye alıyon hala,yok konuşuyolarmışta,yok bilmemneymişte,yok yakcakmışında,psikopata bağladın he,hiç hoş değil öldürme lafları ve düşünceleri,bi daha duymayım:36:
pelincim,smile çıkmayınca yeni bi yöntem buldum,istediğim smile nin kodunu rakamlıyorum oluyo canım,kk nin fendini yendim sanırım:66:şu anlarda bu yöntemle çıkarıyorum.
neyse kızlar bende kaçar,herkeze hayırlı bir gün dilerim.

Kızlar sevcan mesaj çekti duymuş pıtırcıkları bebişlerde şükür iyiymiş ben arayamadım telim kapandı.

Ayy ne gzel bir gün Allaha bin şükür Lerigma Sevcan süper valla Allah nazarlardan korusun bizlere de nasip etsin inşallah

ewet cnm çok şükürrrrrrr...
Canım belli oldu 3 eylül 12 günümüz kaldı inşallah canım darısı hepimize
Aman canım kahretsin o pisleri Rabbim korusun tüm askeri polisi.

Canım kızarmıyım hiç bugün belli oldu ayın 3 de.

Çok sevindim bak ben sana ne demiştim bir daha sakın o insanlara takılma hayırlısıyla al kucağına canım:64::64::66::52::30::emir_bebek::nazar::49::65::62::84:

selinacım,günüm bu gün ama test falan yaptırmayı düşünmüyorum,adet olmazsam yaptırırım artık,belki yarına idrarı tekrarlarım sadece.
bu arada bizim önceki durduğumuz yerde ilk aylarda hep alttan muayene ederdi drlar,daha rahat görülüyo diye,ettirmek istemeyenede kızarlardı.
arkadaşım hamileydi o zaman,tehlikesini bilmezdik te,hoşlanmama durumundan dolayı hiç istemezdi.
tehlikeli diyende var,dieğil diyende,en iyisi riske atmamak,görünse de görünmese de bi hafta beklenebilir zannımca.
bide şu an çok gelişmiş makineler var,aslında tüm drlar almalı ondan,benim eski dr um adetliyken karından görürdü folikülleri(daha dikkatli bakması gerekiyodu tabiki)ama sonraki adetli falan demeden,en yoğun günlerde alttan baktı.
yani demem o ki,folikülü görebilen bi makine keseyide görebilir sanırım.
neyse amma uzattım.

hoşbulduk ececim de gitmişin.
lagrima sonucu dün öğrencen sandım,ağzımdan öpersin,oruç gider diye korkudan gelmediydim,hayla öğrenmemişin kız,eğer tlf de kuruş olsaydı arardım seni,merak ettim baya ama,malesef hatlar birbirne ççok zıt,iliğimi kemiğimi kurutursun:1:
bide çok kızcam haaa,ne diye kaleye alıyon hala,yok konuşuyolarmışta,yok bilmemneymişte,yok yakcakmışında,psikopata bağladın he,hiç hoş değil öldürme lafları ve düşünceleri,bi daha duymayım:36:
pelincim,smile çıkmayınca yeni bi yöntem buldum,istediğim smile nin kodunu rakamlıyorum oluyo canım,kk nin fendini yendim sanırım:66:şu anlarda bu yöntemle çıkarıyorum.
neyse kızlar bende kaçar,herkeze hayırlı bir gün dilerim.
canım inş adet olmassın...hayırlısıyla cift cizgiyi görürsün...bravo sana kardeloşum cok güzel bir yöntem bulmuşsun:9:bende denedim inş olmuştur:21:

kızlar 4 haftalık hamileyim.. görünce başladım ağlamaya..ptesi inşallah kalpatışlarını duymaya gideceğim.. Rabbim sağ sağlim kucagıma almayıda nasip etsin.. olmayalarada hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar versin..
tebrik ederim canım...rabbim hayırlısıyla saglıklı kucagına almayı nasip etsin...
Kızlar sevcan mesaj çekti duymuş pıtırcıkları bebişlerde şükür iyiymiş ben arayamadım telim kapandı.

haber verdigin icin sagol canım...sevcanımında gözü aydın pıt pıtlarıda duydu şükür inş sonuna kadar sorunsuz bir hamilelik gecirip ikizlerini kucagına alır hayırlısıyla...

selam kızlar hayırlı cumalar hepinize...hep böyle güzel ahberler alırız inş....

aminnn cnm sağol..
canım inş adet olmassın...hayırlısıyla cift cizgiyi görürsün...bravo sana kardeloşum cok güzel bir yöntem bulmuşsun:9:bende denedim inş olmuştur:21:

tebrik ederim canım...rabbim hayırlısıyla saglıklı kucagına almayı nasip etsin...

haber verdigin icin sagol canım...sevcanımında gözü aydın pıt pıtlarıda duydu şükür inş sonuna kadar sorunsuz bir hamilelik gecirip ikizlerini kucagına alır hayırlısıyla...

selam kızlar hayırlı cumalar hepinize...hep böyle güzel ahberler alırız inş....

:nazar:lagrımacım tebrik ederim canım Allahım sağlıkla kucağına almak nasip etsln inşallahh 4haftalık demişsin ama 8bin küsür değer bana biraz fazla geldi çoğul gebelik olabilirmi?doktor kızmasın stres yapmayayım diyordun,haberi alınca sen azarlasaydın onu adet sökturucu verdiği için.:nazar:

:nazar: ohh sevcanımda duymuş yavrularının pıtpıtlarını.Allahım korusun sağlıkla gelsin inşalllah bebişler:nazar:

lagrımacım halayını pc den girince çekicem canım tlfndan nazarı bile yazarak yaptım seçerken sayfadan atıyo.

Kardelenim testi yarın tekrarlıcam demişsin gibi okudum test yaptında kan tahlilinimi tekrarlıcan yoksa,hadii inşallah sende patlat bi müjdeee öptüm canım

pelinim nasılsın canım girerken seni gördüm altta?

banucum demek kardeşinin günü belli oldu Allah yardımcısı olsun inşallah canım bir avazda kurtarsın sağlıkla kucağınıza alın inşallah canım.:nazar:

banucum demek kardeşinin günü belli oldu Allah yardımcısı olsun inşallah canım bir avazda kurtarsın sağlıkla kucağınıza alın inşallah canım.:nazar:

:nazar:lagrımacım tebrik ederim canım Allahım sağlıkla kucağına almak nasip etsln inşallahh 4haftalık demişsin ama 8bin küsür değer bana biraz fazla geldi çoğul gebelik olabilirmi?doktor kızmasın stres yapmayayım diyordun,haberi alınca sen azarlasaydın onu adet sökturucu verdiği için.:nazar:

:nazar: ohh sevcanımda duymuş yavrularının pıtpıtlarını.Allahım korusun sağlıkla gelsin inşalllah bebişler:nazar:

lagrımacım halayını pc den girince çekicem canım tlfndan nazarı bile yazarak yaptım seçerken sayfadan atıyo.

Kardelenim testi yarın tekrarlıcam demişsin gibi okudum test yaptında kan tahlilinimi tekrarlıcan yoksa,hadii inşallah sende patlat bi müjdeee öptüm canım

iyiyim canım sagol msjını görmeden cıkmışım kusura bakma selinacım sen nasılsın...

lagrımacım elixsirde tebrik ediyo seni...

SeLiNa23,
cicilii,
lagrima,
uebesli+,
pelin67
slm arkadaslar nasılsınız benim çok canım sıkkın bu gün doktordan geldim hormon testlerinden anlayan var mı

8645 değer cnmbilmiyorum valla.. ben en son 29 haziranda adet oldum birdaha olmadım benim hesaplarıma göre 5 haftalık falan olması lazım ama doktor 4 haftalık dedi. kadın baktı ama kanda o çıktı verdi ilaç. neden öyle oldu anlamadım.acaba bu sonuc yanlışmı ki.. içime kurt düştü bak. 1 ağustosta görünmüyordu 0 diama şimdi bu anlamadım kafam karıştı..
ptesi gel kalp atışlarına bakalım dedi.. bende dedim ki duyulmama ihtimali var mı? oda dediki evet var şöyle gebelik olabilir dedi ama ne gebelik dedi hatırlamıyorum

SeLiNa23,
cicilii,
lagrima,
uebesli+,
pelin67
slm arkadaslar nasılsınız benim çok canım sıkkın bu gün doktordan geldim hormon testlerinden anlayan var mı

İyiyiz canım cok güzel haberler aldık bugün Sevcanın bebişlerinin kalbi atıyor ve Lerigmada hamile. Senin neyin var yaz bakalım test sonuçlarını noldu FSH mı yuksek çıktı

8645 değer cnmbilmiyorum valla.. ben en son 29 haziranda adet oldum birdaha olmadım benim hesaplarıma göre 5 haftalık falan olması lazım ama doktor 4 haftalık dedi. kadın baktı ama kanda o çıktı verdi ilaç. neden öyle oldu anlamadım.acaba bu sonuc yanlışmı ki.. içime kurt düştü bak. 1 ağustosta görünmüyordu 0 diama şimdi bu anlamadım kafam karıştı..
ptesi gel kalp atışlarına bakalım dedi.. bende dedim ki duyulmama ihtimali var mı? oda dediki evet var şöyle gebelik olabilir dedi ama ne gebelik dedi hatırlamıyorum

canım hayırlı olsun rabbim kucagına almayı nasip etsin inşallah

İyiyiz canım cok güzel haberler aldık bugün Sevcanın bebişlerinin kalbi atıyor ve Lerigmada hamile. Senin neyin var yaz bakalım test sonuçlarını noldu FSH mı yuksek çıktı

canım valla ya proklaktin 37.66
tsh 9.93 daha hepsi daha çıkmadı persembeye alacam inşallah emar filan çekildi korkuyorum

Back
X