Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

sen hamile kaldıgında canım alttan baktırırsın

Ranacım sitem hissettim ama lafım sana değildi lütfen yalnış anlama. Sonuçta ben de bunu duyup inandığım için doktora sormuştum ama doktor dalga gecti benimle :) Ondan sonrada baktırdım zaten canım Hatta 7 haftaya kadar daha net görmek için bakıyolar sonra üste dönüyo büyüyünce Tabi tercih bu bazısı baktırmak istemez kanda takip edebilir ama insan bir an önce görmek istiyorya
anladım canım bizker bebeklerimizi çok bekledigimiz için en ufak bi şüphe bile olsa dikat ederiz bende o yüzden yazmıştım alttan baktırmayalım die:)
ya insan heycan yapıyor demi nyse bugün heycanın gecmiştir sanırım

canım inş hayal kırıklığı yasamazsında güzel haberlerle gelirsin buraya inşşş

ya yapmıyordum da hani gitmişken göreyim diye kacıncı haftada görebilirim diye bakarken öle okuyunca biraz stres yaptım ister istemez inş karnımdan görülür ya ben öbürüne izin veremem zaten bi düşüğüm var bunuda kaybedersem dayanamam heralde

canım ben kütahyadayım canım orda anadolu hastanesi var özel hastane oraya niyetliyim ya bakacaz bakalım canım ben kendim yapmıştım bakıyorumda unutmuşsun:34:

canım ben kendim yaptım evde 1 hafta oluyor pozitif çıktı yani hamileyim ama daha dr a gitmedim kandada baktırmadım onun test yaptırsam miki diye düşünüyorum da bakalım dr a gideyimde gerek olursa yaptırırız artıkın

yaaa ask olsun demek unutttun :60: olabilir canım insanlık hali bu

duanı paylastığın için tskler canım ya önceden gidecektim ama bide öğrendim ki kese görülmüyormuş bu haftada yani yarın 5 hafta olacak bende pazartesi salıda gideyimde göreyim diyorum inş görürüz
sevanım altta gördüm seni umarım çıkmamışsındır nasılsın canım
hayırlı olsun canım inş keseyide görürsün :)
Cumanız mübarek olsun arkadaşlar doktora gidenler varmış hayırlı haberlerle gelin inşaallah kızlar...

Ececim yazdıklarını okudum da bana çok stresli geldin cnm şu alttan baktırma olayını bende düşüğe sebep oluyor diye biliyordum hatta alttan baktırmamak için 6+6 günlükken gittim ama yine de karından gözükmedi mecburen alttan baktırdım,doktorlar düşüğe vajinal ultrason sebep olmaz zaten düşük olursa o gebelik sağlıklı bir gebelik değildir diyor ama sen yine de bekle aklında soru işareti,korku kalmasın bana sorarsan kan testini yaptır belli aralıklarla doktora da 6 haftalıkken falan git,tabi idrara sıkışık gidersen daha rahat gözüküyormuş bebek,kendini de rahatlatmaya çalış sen ne kadr öyle yapıcam böyle yapıcam diye plan yaparsan yap yine herşey olacagına varıyor

Eboşum demek Eyüp Sultan'a gittiniz he bizde çarşamba gitmiştik çok dua ettim hepimize Rabbim kabul etsin inşaallah,Zuhalimden hbrn var mı bu arada?

Aleynam gelmiş bayramdan sonra transferin inşaallah süper geçer de dilediğin gibi belki ikizlerin gelir cnm inşaallah

Gökçem junior gökçoş npıyor yaa çok tatlı maşallah hele gözler var ya yakıyor maşalllah maşalllahh tütütüttttüü :9:

Birsenim bugun kontrole gidecekmişsiniz sende test yaptırcakmışssın hadi hayırlısı herşey diledigin gibi olsun inşaallah cnm

Sevcanım Allah kabul etsin cnm...
sagol teyzesi junior gökce uyuyo az önce uyandı emzirdim uyudu inş bi daha uyanmaz .. onun gözlerinden daha güzel bi yavrun olsun inşşşş..
kardelen nerdesin ağzını öpcem :60::60::60::60:

kızlar 4 haftalık hamileyim.. görünce başladım ağlamaya..ptesi inşallah kalpatışlarını duymaya gideceğim.. Rabbim sağ sağlim kucagıma almayıda nasip etsin.. olmayalarada hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar versin..
hayırlı olsun saglıkla dünyaya gelsin inş kalp atışınıda duyarsın darısıda diger arkadaşlarıma olsun inş..
sagolun kızlar umarım gecer cok fena ya allah hamıslerın yardımcısı olsun ne zormus bu mıde bulantısı:)
cnım çok geçmiş olsun sanada eşinede burda komşular yle olmuştu hem ishal hem mide bulantıısı allah şifa versin ...
sgl berrincim erkekin resimlerini koydum geride bakarsın iyi şuan yaraları iyileşsin daha iyi olur teyzeleri başkası görse sezaryen olmuş sanır benim dikişle aynı yerde dkasık dikişi sağlıklı olsunda dayanırız sende kafana takma hatta dostinexle hamş kalan bile var hayırlısı olsun de dün hastanede çarşamba gün hastanede 2 bebek ölmüştü yazık ciğerlerden hastalarmış bugün hamile kadın bebeği karnında ölmüş hayırlısını dileyelim bizim başımızıda gelebilir geç olsunda güç olmasın canım
canım ogluşun ameliyat olmuş çok geçmiş olsun maşallah ogluşuna kilosuda güzel saglıkla büyüsün
herkesi kaçırdım yine bu saatte kimse kalmaz tabiki
öncelikle LAGRİMACIM tekrardan tebrikler kafanı bozma canım ya doktora git bakalım inşallah herşey normaldir testler filan yanıltabiliyo .ALLAHIN İZNİYLE herşey güzel olcak canım
BİRSOŞUM ben yerim minik keltoş erkeğimi çok datlu olmuş ALLAHIM damatlığınıda göstersin inşallah benim için öpermisin nazar buarada evet anca yetişiyorum ama bugün kaynatmışsınız maşallah
BANUCUM demek gün belli oldu hayırlısı olsun canım sağlıkla dünyaya gelsin kuzucuk sende demek eylülde tüpe başlıycaksın hadi hayırlısı
KARDELOŞUM seninki gelmedi sanırsam hala sevindim canım se3nde patlatırsın bombayı inşallah dualarım seninle
BONCUĞUM geçmiş olsun canım hayırdır sudan filanmı olduki bulantı yada yediğinizmi dokunduki .buarada paylaşımın için çok saol canım demek limon iyiymiş deniycem inşallah .yetişemedim sana kıl payı kaçırdım canım yaa
ANATOLİŞİM takvimine ve avatarına bayıldım kuzum güle güle kullan çok şeker oldu şükür bugünleride gördük kuzum .buarada benim kuzen zuhali sordun sanırsam iyi canım iyi :))
BERRİNCİM canım geçmiş olsun kafana takma ikiside ilaçla düşücek şeyler tiroitlerin az çalışıyo sanırsam benim gibi korkulcak bişy değil canım
CİCİLİ sende hpoşgeldin aramıza canım demek sende geç buldun kuzucuğunu allahım bağışlasdın canım
ECECİM miden ağrıyomuş geçmiş olsun canım
SELİNAMM kuzum İYKİ DOĞDUN doğum günün kutlu olsun nice güzel seneleree sana güzel bir pasta hediye ederdimde pc izin vermiyo kusura bakma kuzum sadece diyorumki yeni yaşın ençok istediğin bebişini getirsin tabi sağlık ve huzurla
SEVCANIM pıt pıtlar duyulmuş maşallah çok sevindim canım gözümüzaydın sağlıkla gelsin minişler tekrardan tebrik ederim canım nazar
PELOŞUM sen nasılsın canım arkadaşım ilaçlara devam değilmi inşallah yok olsun kistin
UEBESLİ sen nasılsın canım neler yaptın bugün ?
kızlar buarada DERİNİMİN hepinize çok selamı var tahlil sonuçlarını almış herşey yolundaymış fsh biraz sınırda demiş doktoru ama önemli değil demiş .morali çok iyiydi
bol bol geziyomuş delüş
GARİBİM uğramamış senide çok öptüm tatlışım
kızlar hamişlerimiz çoğaldı darısı hepimize olsun inşallah
bugün hiç keyfim yok içimde garip bir huzursuzluk var zaten kimsecikler yok bende kaçıyım görüşmek üzere

cano inş yakında seninde hamiş haberini alırım inşşşş.. nabersin datlum

evet canım buralardayım nasılsın geçmişe bakıyodumda

GÖKCEM KANKAM hoşgeldin nasılsın canım minş napıyo bakıyım :16:

hoşbulduk kanka ya iyiyim çok şükür gökcede uyandı az önce emzirdim gene uyudu umarım yeniden uyanmaz kocişte uyudu biraz önce bende sizlere bakayım dedim ..:) rastladık yine ama sen çok geç geliyosun yaa
bu arada SEVCANCIM pıtırları duymuşsun saglıkla kucagına da al inş canım

derinimin keyfi yerindeydi demek ay çok sevindim inş oda yakın zamanda hamiş kalır halayını çekeriz sende ona slm söyle:)cano

kankamsın canımsın yaa iyiyim ben sen nasılsın
hç yanlız bırakmadın bizi ALLAH razı olsun canım
okadar kişi varki terkedip giden sen onlardan olmadın :16::16::29:
sen naparsın canım ben bildiğin gördüğün gibiyim :37:

canom elimde olsa hep gelirim tüm arkadaşlarla sohbet ederim ama imkanım olmuyo vaktim olsa az uzanayım diyorum bi bakıyom akşam olmuş ..allah sendende razı olsun daltum benim bende napayım bugün gökceyi dışarı çıkardım herügn balkona çıkıyoalta köpek geliyo yada çocuklar onları izliyo bagırı duruyo onlara bugünde dışarda onları görsün dedim bide ayakkabı aldık minişe yürüteyim dedim dışarda ne gördüyse egildi agzına aldı ): anam yürütmek daha zormuş):

hoşbulduk kanka ya iyiyim çok şükür gökcede uyandı az önce emzirdim gene uyudu umarım yeniden uyanmaz kocişte uyudu biraz önce bende sizlere bakayım dedim ..:) rastladık yine ama sen çok geç geliyosun yaa
bu arada SEVCANCIM pıtırları duymuşsun saglıkla kucagına da al inş canım

gökcemi yerim ben kuzum benim ya afiyet olsun
iyi yaptın cano beni biliyosun ben gece kuşuyum gündüz yatıp gece oturuyorum :9:ya kociş geç geliyo cano ee çaydı meyveydi sahur oluyo resmen sonrada yatmıyorum namazdan sonra yatıyorum buseferde geç kalkıyorum artık ramazan geçse bi şekilde düzene koyucaz

oo cano sen bayagı geç yatıyomuşsun o yüzden gece geç saate kadar kalabilyosun bizim evde bi çalar saat var erkenden uyandırıyo :) o yüzden sabah yatmak ne mümkün :)ama olsun ramazan başka güzel ilk tanıştıgımız zamanlar aklıma geldi ne kadar geç yatardım bende özlemişim o günleri

canom elimde olsa hep gelirim tüm arkadaşlarla sohbet ederim ama imkanım olmuyo vaktim olsa az uzanayım diyorum bi bakıyom akşam olmuş ..allah sendende razı olsun daltum benim bende napayım bugün gökceyi dışarı çıkardım herügn balkona çıkıyoalta köpek geliyo yada çocuklar onları izliyo bagırı duruyo onlara bugünde dışarda onları görsün dedim bide ayakkabı aldık minişe yürüteyim dedim dışarda ne gördüyse egildi agzına aldı ): anam yürütmek daha zormuş):
canım ya elinden geldiğince geliyosunya okadarıda yeter saol kuzum
demek sıpacık balkondan bakıyo yesin teyzesi şimdi onun heranı görülmeye değer ya keşke imkan olsada yesem bitirsem
güle güle giysin ayakkabılarını abla olduda ayakkabı giyiyo demek :nazar::nazar::nazar:allahım korusun onu
ya şimdi herşeyi ağzına alır dikkat etmek gerek nedense çocuklar bayılıyo yerden bulduklarını yemeye yemeği öyle iştahlı yemiyolar :1:
cano bide ablam seni sormuştu acaba görüşebilirmiyiz die ben sana söylemeyi unuttum bigün belki onlada buluşursunuz:)

ay cano selam söyle ablacığına keşke imkan olsada görüşsek okadar uzağızki ah bu yakada olsaydı ne iyi olurdu
ama nasip bellimi olur görüşürüz inşallah

UEBESLİ canım az önce yazamadım senin neyin var sebepsizmi benim gibi yoksa :50:

sagol canom inş bigün görüşürüz de gökceyi ısırırsın rabbim inş sanada nasip eder bi tane fıstık :) yada tosuncuk :) ablamda bazaen eyüp sultana felan gidiyo nasip olursa görüşürüzsünüz onlada inş canım
cano benim kaçam gerek yaa başım agrıyo biraz bide sahura kaldırcam kocişi o yüzden gideyim kusura bakma olur mu :( erken vakit olsa kalırdım ama epey geç oldu kib öptm seni aeo :16:

oo cano sen bayagı geç yatıyomuşsun o yüzden gece geç saate kadar kalabilyosun bizim evde bi çalar saat var erkenden uyandırıyo :) o yüzden sabah yatmak ne mümkün :)ama olsun ramazan başka güzel ilk tanıştıgımız zamanlar aklıma geldi ne kadar geç yatardım bende özlemişim o günleri

evet cano sorma tam gece kuşu oldum aslında hoşuma gitmiyoda artık az kaldı
evet cano ne otururduk ne lak lak ederdik ya olsun ogünlerde güzeldide şimdi daha güzel boşver o çalar saat hep uyandırsın seni
buarada pc çok yavaş kusura bakma geç geliyo

sagol canom inş bigün görüşürüz de gökceyi ısırırsın rabbim inş sanada nasip eder bi tane fıstık :) yada tosuncuk :) ablamda bazaen eyüp sultana felan gidiyo nasip olursa görüşürüzsünüz onlada inş canım
cano benim kaçam gerek yaa başım agrıyo biraz bide sahura kaldırcam kocişi o yüzden gideyim kusura bakma olur mu :( erken vakit olsa kalırdım ama epey geç oldu kib öptm seni aeo :16:

inşallah canım rabbim nasip ederde buluşuruz ozaman yerim kuzumu
cano neden olmasın buluşuruz tabiki ablanıda görmek isterim
nedemek ya yat tabi geçmiş olsun bitanem çok öptüm iyi geceler hayırlı sahurlar
bende kaçıyım artık :5::5:

bilmem belkide doktor yanlış tahmin etti.. 4.5 haftalık falan ptesi 5 hafta olur kalp atışları duyulur dedi.

ağzını öğcemmm :D

siz deyince benimde kafam karıştı acaba bi sorun mu varki.? şimdi 29 haziranda adet oldum bitti bir daha olmadım 1 ağustosta görünmedi 0 çıktı değer. belkide doktor yanlış tahmin etti.. kafam karıştı :(

aminnn canım sağol inşallah..
canım kafan karışmasın.biz ihtimalleri saydık dr un yanlışlık yapmasın diye.ki 3 ihtimal var.1.cisi dr haftasını yanlış tahmin etti (ama 7 haftalık olsa kalp atışını da duyardı sanırım.)2.cisi değerini drun ağzından mı duydun 8000 küsür diye yoksa sen okurken mi yanlışlık yaptın acaba uebeslinin dediği gibi 84lü bi değermiydi.3.cüsü de çoğul gebelik canım.bizim saydığımız ihtimaller olumsuz bişey içermiyo ki sıkma canını.pazartesi detaylı sorarsın dr a.sana dır dır etmeyi biliyoda düzgünce neden açıklama yapmıyo.
canım şimdiden doğum günün kutlu olsun tatlım üzülme inş en kısa zamanda gelirde bidaki doğum gününü onunla kutlarsın
amin canım inş. Allah razı olsun.öptm
hadi inşallah gelir bebiş göbüşüne nice mutlu bebişli yıllara canım

yahu bana tek tek yazdırıyonuz hamilelere dikkat gaviscon tablet kullanın yanmaya ağrıya iyi gelir dr verdi ama sakın başka ilaç almayın
saol canım amin inş.Allah razı olsun.
Selinammm iyi ki doğdun diyim şimdiden belki ben kalamam Rabbim inşaallah seneye üç kişi olarak doğum gününü kutlamayı nasip eder belki de dört:9:Nice mutlu yıllara sağlıklı yıllara inşaallah

Birsenim ne kadar büyümüş emre ya maşallahhh,sen test yaptın mı ben göremedim yazdıgını

Ececim aklına yatanı yap cnm ama kendini strese sokma olur mu
amin canım saolasın.Allah razı olsun.
selinacım,inşallah bebeciğin bu gece konar göbüşüne.
rabbim hayırlı uzun ömürler nasib etsin canımcım
ya bizim derin nerelerde yaaaaaa,merak ediyorum.
bide ben sevcanı tebrik etmedim sanırım,rabbim bizede en kısa zamanda göstersin o günleri.
amin canım inşallahh.Allah razı olsun güzel dileklerin için.
evet teyzeleri erkek nasıl olsa ayıp olmaz kontrolu iyi geçti haftaya dikişleri alınacak bu arada ben test yaptırmadım pazartesi sğlık ocağında yaptıracam bugün kimliğimi unutmuşum gidemedim hayırlısı napalım olacağı varsa olur
hayırlısı olsun hakkında canım.emremizin de kontrolü iyi geçmiş.maşallah çok sevindim.çabucak topladı kendini.:nazar:
sen hamıs ol yapcam o lısteyı cnm sana söz...
lagrıma tebrık ederım allah analı babalı büyütsün ınsallah...
selınam ıyıkı doğdun cnm nıce yıllara sevdıklerınle ınsallah
bırsenım masallah emrecıge...
sevcanım cok sevındım cnm allah hayırlısıyla saglıcakla kucagına almayıoda nasıpetsın cnm..
kızlar ben ıyı degılım ya dünden berı mıdem bulanıyor ne yesem cıkarıyorum anlamadım gıttı bgn esımdede basladı cok garıp...
saol canım allah razı olsun.kız hayırdırrr.belki senin hamilelikten eşinde üşüttüğünden olmuşturrr.
birsen29,berrin1985,ugurboncugum,gossip_coloumnist,fıstık,eecee+,AnaToLia_,kardelen5233+,iyi geceler kızlar nasılsınız baya kalabalık topik maşallah...

birsencim maşallah emremize cok yakışıklı kucuk adamımız

selinacım dogum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara seneye bebişin göbüşünde girersin inş yeni yaşına canım...
amiiinn canım inşallah.Allah razı olsun.sizlerde bebişlenin inşallahh.
Özelikle değil ama rutinde hep var zaten::))eylülde tüpe başlıyorum.

Mutlu seneler canım doğum günün kutlu olsun.

Kız bu büyümüş maşallah.

Geçmiş olsun boncuk nane limon iç.

Canım bana çekilmedi korkma ya çok yükszek değil tsh yüksek ounca kilo alımı oluyotr dikkat et.Hiçbirşey çıkmıycak korkma.

İyi geceler canımcım yarın güzel haberlerle gel inşallah.
saol canım Allah razı olsun.sende tüp bebek için zaman belirlemişsin.Allahım hayırlısıyla nasip etsin bebişini inşallahh.
yani benim hesaplarıma göre 6 7 haftaya tekabül ediyor ama öyle bile olsa 20 gün önce gittiğimde çıkardı kanda baktırdım cıkmadı. adresi gönder cnm ne istiyon ? :) valla 35 senelik doktor iyimi kötümü bilmiyom.. değiştirsem ne yapcam.. puff.. içimi karartmayın yaaaa...ağlarım heeeeee...

aminn inşallah cnm sağol...

iyiki doğdun canım... Allah diğer yaşını 3 kişi kutlamayı nasip etsin.. hatta 4 bile olabilir :)

sağol ..inşallah...
kız ağlama yukardada yazdım sana.yeterince açıklamışımdır inşallah.üzülmeni istemedim yorumlarımda yanlış anlama olurmu.
tşk ederim amin inş Allahım nasip etsin 3-5 farketmez yeterki çoğalalım..amiinn.

teyzeleri dedimmi bilmiyom ama emrecik 51 cm 4200 gr olmuş büyümüş dedi dr muz bu arada fazla konuşmayın sonra okuyamıyoz ebrarda kızar anca yetişyo karışmam neyse kızlar şaka bi yana az konuşun gözlerim ağrıdı ben çıkıyorum hepiniz kendinize iyi bakın iyigeceler
:nazar::nazar:maşallah maşallah canım tosuncuk olmuşşş resimleride beğendim yani keltoşlukta yakışmış bu aradaaa.:nazar::nazar:
Selinacım doğum günün kutlu olsun canım. İnşaalah Allah sana cok güzel bir yıl verir eşinle birlikte

Gecmiş olsun canım EEEE Kamilelik zor zanaat ama galiba ilacı varmış canım kullansan biraz

Ne güzel senin sorunun neydi canım nie olamıyodun. Sonunda Rabbim vermiş sana hediyeni Güle güle büyütmeyi nasip etsin

Oyy kıyamam ona ya Allah bir an önce iyleştirsin zaten iyleşmiş çok sükür daha da iyi olsun inşallahh

Aleyküm selam canım hoşgeldin yenimisin eskilerden mi

Gecmiş olsun canım. Prolaktin yüksekmiş bir kaç kilo ve stress yapmamayla cözülür en kısa zamanda merak etme canım çok kadında var bu sıkıntı
amin canım Allah razı olsun.cümlemizle beraber inşallah.saolsınn.
Özelikle değil ama rutinde hep var zaten::))eylülde tüpe başlıyorum.

Banucum hadi hayırlısı vermisiniz kararı Allah yüzünüze gülsün inşallah bir dahaki aylarda senin içinde halay cekicez inıyorum ben

Kardelen sen testi yarın yapıcan dimi Ay hadi inşallah bebeğin seninledir canım
tüp bebişinin gelmesine vesile olsun inşallah canım.Allah gönlüne göre versin inşallah.kardelen bugun bomba sende hadi artıkkk çatlatmaa.
neyse kızlar ben çıkayım çok yoruldum bugün hastaneye git gel yatıp uyuyayım..
aklımı çok karıştırdınız çok huzursuzum biliyormusunuz.. içime kurt düştüki sormayın gitsin..
bilemiyorum.. Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağıma almayı nasip etsin.. isteyen herkesede versin..
Allah rahatlık versin. iyi geceler.. dua edin de benim için sorun olmasın inşallah..
canım valla sen böyle dedikçe bende üzülüyorum keşke bişey demeseydim diyorum.lütfen olumsuz düşünme.bizde olumsuz bişey düşünüp yazmadık canım.:17:
herkesi kaçırdım yine bu saatte kimse kalmaz tabiki
öncelikle LAGRİMACIM tekrardan tebrikler kafanı bozma canım ya doktora git bakalım inşallah herşey normaldir testler filan yanıltabiliyo .ALLAHIN İZNİYLE herşey güzel olcak canım
BİRSOŞUM ben yerim minik keltoş erkeğimi çok datlu olmuş ALLAHIM damatlığınıda göstersin inşallah benim için öpermisin nazar buarada evet anca yetişiyorum ama bugün kaynatmışsınız maşallah
BANUCUM demek gün belli oldu hayırlısı olsun canım sağlıkla dünyaya gelsin kuzucuk sende demek eylülde tüpe başlıycaksın hadi hayırlısı
KARDELOŞUM seninki gelmedi sanırsam hala sevindim canım se3nde patlatırsın bombayı inşallah dualarım seninle
BONCUĞUM geçmiş olsun canım hayırdır sudan filanmı olduki bulantı yada yediğinizmi dokunduki .buarada paylaşımın için çok saol canım demek limon iyiymiş deniycem inşallah .yetişemedim sana kıl payı kaçırdım canım yaa
ANATOLİŞİM takvimine ve avatarına bayıldım kuzum güle güle kullan çok şeker oldu şükür bugünleride gördük kuzum .buarada benim kuzen zuhali sordun sanırsam iyi canım iyi :))
BERRİNCİM canım geçmiş olsun kafana takma ikiside ilaçla düşücek şeyler tiroitlerin az çalışıyo sanırsam benim gibi korkulcak bişy değil canım
CİCİLİ sende hpoşgeldin aramıza canım demek sende geç buldun kuzucuğunu allahım bağışlasdın canım
ECECİM miden ağrıyomuş geçmiş olsun canım
SELİNAMM kuzum İYKİ DOĞDUN doğum günün kutlu olsun nice güzel seneleree sana güzel bir pasta hediye ederdimde pc izin vermiyo kusura bakma kuzum sadece diyorumki yeni yaşın ençok istediğin bebişini getirsin tabi sağlık ve huzurla
SEVCANIM pıt pıtlar duyulmuş maşallah çok sevindim canım gözümüzaydın sağlıkla gelsin minişler tekrardan tebrik ederim canım nazar
PELOŞUM sen nasılsın canım arkadaşım ilaçlara devam değilmi inşallah yok olsun kistin
UEBESLİ sen nasılsın canım neler yaptın bugün ?
kızlar buarada DERİNİMİN hepinize çok selamı var tahlil sonuçlarını almış herşey yolundaymış fsh biraz sınırda demiş doktoru ama önemli değil demiş .morali çok iyiydi
bol bol geziyomuş delüş
GARİBİM uğramamış senide çok öptüm tatlışım
kızlar hamişlerimiz çoğaldı darısı hepimize olsun inşallah
bugün hiç keyfim yok içimde garip bir huzursuzluk var zaten kimsecikler yok bende kaçıyım görüşmek üzere
saol ablacım Allah razı olsun yazman yeterli.inş Rabbim hepimize gönlündekini nasip etsin inşallahh.aminn
Allahım ferahlık versin abla inş rahatlamışsındır.öptm.

kardelen kardelen kardelennn gel artık yaz testiii.çatlıcamm çatlıcamm.:97::97:

Son düzenleme:
pasta_resimleri8.jpg

doğum günün kutlu olsun selınam nice yıllara cnm
ngg8memo1.gif

mumlarınıda üfle dilegını tut umarım en kısa zamanda gerceklesır:)

ebusum kıl payı kacırmıssın gercekten cnm derınımın ıyı oldugunada cok sevındım cok selam söylersın görüşürsen
gökcem sen en hayırlı dostlarımızdansın unutma herseye ragmen vakıt buluyosun cok sagolasın
selınam hamıs olmam ımkansız cnm adetım yenı bıttı:)yınede hayalı bıle güzel
kardelos bende meraktayım hadı hayırlısı

pasta_resimleri8.jpg

doğum günün kutlu olsun selınam nice yıllara cnm
ngg8memo1.gif

mumlarınıda üfle dilegını tut umarım en kısa zamanda gerceklesır:)

ayy saol canım yaa vallahi pasta harikaa.tşk ederimm.ben 2 dilek tuttum :1: biri kendim için biri bu topikteki bütün hatunlar için
allahımm kabul etsinn inşallah dileklerimiziii.

bak dileğimden sora biri geldiiii kardelennn hadi çatladım dilek tuttuğum anda seni gördüm aşağıdaa

ebusum kıl payı kacırmıssın gercekten cnm derınımın ıyı oldugunada cok sevındım cok selam söylersın görüşürsen
gökcem sen en hayırlı dostlarımızdansın unutma herseye ragmen vakıt buluyosun cok sagolasın
selınam hamıs olmam ımkansız cnm adetım yenı bıttı:)yınede hayalı bıle güzel
kardelos bende meraktayım hadı hayırlısı

olsuuunn belki sen hamile kalacağın ay çalışmalara başlamadan önce mide bulantısı yaşıyonn.ben dedim bi kere olur mu olur.inş olur yani.

Back
X