Kardeloşum hayırlısı cnm inşaallah gelmiştir senin tkuzucugun,belki onun belirtileridiryalnız benim midem bulandı bugün kahvaltı ederken,bide lekeden önceki akıntılarım ece yle konuştuğumuza göre aynı onunku gibiydi,şu anda da midem biraz tuhaf,bulanmıyo ama,kazınma gibi bişeyi var,adette de böyle olur değil mi,bilgisi olan var mı?
bu arada kahvaltıyı yapalı yarım saat oldu daha,acıkmış olamam
Kendini çok sıkma emi,rahat olmaya çalış cnm
sagol teyzesi junior gökce uyuyo az önce uyandı emzirdim uyudu inş bi daha uyanmaz .. onun gözlerinden daha güzel bi yavrun olsun inşşşş..
Maşallah ona fıstıkk,hayırlısı cnm sağlıklı olsunda

kızlar benım mıdem cok kötü ya karnımda agrımaya basladı ben kactım hepınıze hayırlı geceler kendınıze ıyı bakın...
ebusum yıne gelmedım![]()
Hayırdır cnm üşüttün mü acaba dikkat et kendine geçmiş olsun...
ANATOLİŞİM takvimine ve avatarına bayıldım kuzum güle güle kullan çok şeker oldu şükür bugünleride gördük kuzum .buarada benim kuzen zuhali sordun sanırsam iyi canım iyi :))
kızlar hamişlerimiz çoğaldı darısı hepimize olsun inşallah
bugün hiç keyfim yok içimde garip bir huzursuzluk var zaten kimsecikler yok bende kaçıyım görüşmek üzere
Sağolasın ebuşum,çok şükür darısı sizlerinde başına inşaallah en kısa zamanda hayırlısıyla,evet cnm kuzenini sordum birde gelin nasıl iyidir inşaallah
Amiiinnn tez zamanda başınıza inşaallahhh,dün herkeste aynı problem vardı sanırım gerginlik,huzursuzluk hayırdır inşaallah...
EEE kızlarr ne var ne yok iyisiniz inşaallah