slm kızlar nasılsınız ben dün sahurda çok kötü oldum agladım baya nedendır bılmem yıne bırıktı galıba cocuk hasreti ıcımde patladımama sabah oldugunda esıme sarıldım ve hersey gectı:)
Arada hepimize oluyor canım ama cok uzatmamak lazım o psikolojiyi
canım valla galiba hepimiz bunalıma girdikk sabırr canım
Yok canım girmedik Allah korusun öyle demeyelim hep yeni maçlara bakıcaz:)
berrin1985 banu145145 eecee swcnprlk kardelen5233 GokceRana23 ugurboncugum derdanur+ edaack uebesli
selam kızlar nasılsınız?
Lerigma inşallah yarın yanni bugün çok cok güzel haberlerle gelirsin canım Allaha emenet ol
Kız ne oluyor bize bende çok fenayım habire ağlıyorum daralıyorum sabretmemiz lazım ama bazen taşıyo durduramıyor insan kendini.
Banucum ne güzel sen bir yola girdin artık moral de cok önemli topla kendini Melegin yakın inşallah :)
ben de kacıyorum sekerler kendınıze ıyı bakın hayırlı sahurlar...
Ben anca gelebildim. İftar koca doğum günü ve geldik arkadaşlar geldi derken anca gerci yazmasamda hep okuyorum hadi bakalım hayırtlı haberleri tek tek alacağız.
Kardelen metanetini çok takdir ediyorum arkadaşım regliysen de bu güçlü moralle inşallah yakın zamanda inşallahhh :)Sevcan ve Ece kendinize okadar yüklenmeyin biraz az gezin dinlenin ilk aylar önemli :)
Ebrar iyiyim çok şükür geldim kendime zaten benim gelgitlerim öyle 1 günlük çok sükür cabuk toparlanıyorum Sende iyimişin ne güzel allah bozmasın hiçbirimizi
Herkezi öperim İyi sahurlar