- 27 Nisan 2010
- 6.471
- 11
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bgn tuhaf bırgünherseyden ıııııı geldı ınsanlar nekadar abartıyı sevıyor çevreme bakıyomda cok garıbıme gıdıyor tınlamıyorum ama bıyere kadar vıdı vıdı süreklı laf...neyse sıkıntılarımla sızıde sıkmım öptüm sızlerı cnm gece bulusalım:)gece kusları:))
canım hayırdır bi sorun mu oldu merak ettim bak şimdibgn tuhaf bırgünherseyden ıııııı geldı ınsanlar nekadar abartıyı sevıyor çevreme bakıyomda cok garıbıme gıdıyor tınlamıyorum ama bıyere kadar vıdı vıdı süreklı laf...neyse sıkıntılarımla sızıde sıkmım öptüm sızlerı cnm gece bulusalım:)gece kusları:))
Herkese ii gecelerrr Nasılsınız kızlar?
Ececim evet bende de var enfeksiyon sende de mi çıktı cnm geçmiş olsun evet düşüğe neden oluyor ama dikkat etmezsen eğer, moralini bozma ilk üç ay ilaç vermedikleri için bol su içmen yeterli,yani en az iki buçuk litre su zaten enfeksiyon çok fazla ise mecburen ilaç veriyor doktorlar pozitif düşün sen kendini çok strese sokuyorsun cnm bebişe yazık,hee birde kızılcık bul ve şerbet yap yapabilirsen onda da bol c vitamini oldugu için enfeksiona ii geliyormuş....
Banucum hadi hayırlısı cnm Rabbim kardeşini bi avazda kurtarsın kolay doğum olur inşaallah ağrısı sızısı olmasın çok dilerim,darısı da tezz zamanda sizlerin başına...
Lagrimacım ben zaten malesef ki kilolu hamile kaldım yürüyüşe falan başlamıştım o ay hamile kaldım sigarayı bırakıncada aldım doğal olarak ya da bebekten kaynaklı bilmiyorum açıkcası ama inan ki şimdi kendime kızıyorum ben bu iğrenç şeyi nasıl içiyormuşum diye hava da sıcak ya bunalıyorum kokusunu duyunca,sende bırakırsın inşaallah bebişine kıyma cnm bırakmaya çalış millete sinirlenipte sigara yakma hemen tamam mı?
Sevcanım yok kaç gündür,Kardelen49umunda çoktan gelmesi gerekmiyor muydu on gün kalacaktı inş güzel hbrlerle gelir o da...
Sevcan en son hastaydı ama acaba devam ediyomu hala bende görmedim
Bende kardeleni soracaktım ne zman dönüyo acaba diye
Birde hamile olan arkadaşlar size bişey sorucam gögüs teki ağrılar yada sızılar ne zman başlamıştı hatırlıyomusunuz. Yani hamile kaldığınızı öğrendiğiniz yani regli gününüz gectikten sonra mı yoksa kaçıncı haftada? Hani yumurtlarken kasıkta ağrı oluyoya o hamile kaldığınız ay hep ağrı devam mı etti yoksa bitip sonrasında yinemi başladı ;?
Sevcan en son hastaydı ama acaba devam ediyomu hala bende görmedim
Bende kardeleni soracaktım ne zman dönüyo acaba diye
Birde hamile olan arkadaşlar size bişey sorucam gögüs teki ağrılar yada sızılar ne zman başlamıştı hatırlıyomusunuz. Yani hamile kaldığınızı öğrendiğiniz yani regli gününüz gectikten sonra mı yoksa kaçıncı haftada? Hani yumurtlarken kasıkta ağrı oluyoya o hamile kaldığınız ay hep ağrı devam mı etti yoksa bitip sonrasında yinemi başladı ;?
Cnm ben öğrenene kadr bende hiçbişe yoktu sonra ki hafta gögüsteki ağrılar başladı kasıklarımda ağrılarda ara ara geliyordu ama kişiden kişiye çok farkediyor belirtiler senin günün ne zaman?
Anladım cnm hayırlısı kasıgında ağrı varsa yumurtlama gününü geçtiyse bebiş olabilir bende öyle olmuştu çünkü...Canım benim reglime daha var 12 gün kadar . Benim ilk hamileliğimde dediğin gibi gögüslerdeki acı regliden sonra baslamıştı 2. sinde reli olmadan başlamıştı. Ama insanların coğu regliden önce yani 2. 3. haftalarda gögüs sızısından bahsedince sizinkileri merak ettim. Kasıklardaki ağrıdan anlayamam cünkü ben hamile olsamda olmasamda arad hep sızlar da belki gögüsler ip ucu verir dedim
kızlar ben çıkıyorum bu konu biraz canımı sıkktı ya biraz yatayım bakalım zaten gec oldu bu saate kalmayacaktım ama neyse herkese ii geceler öp kib aeo byyyyy:79::79::79::79::79::79::79:
canım benim göğüs ağrılarım adetime 1 1 buçuk haftamı ne vardı sanırım ağrımaya basladığında yumurtlama döneminde kasık ağrılarım ve adet olacakmışım gibi ağrılarım baslamıştı hayırdır canım sende bunlar mı var hadi hayırlısı
sevcanım bugün gelmedi sanırım ya nasıl olduki ya merak ettim bak şimdi inş iidir
Anladım cnm hayırlısı kasıgında ağrı varsa yumurtlama gününü geçtiyse bebiş olabilir bende öyle olmuştu çünkü...
Ececim nette tarifler vardı kızılcık tam mevsimi pazarda manavlarda bulabilirsin su içemiyorsan ondan iç bari mayhoş bi tadı var...Kendini de sıkma bu kadr....
haklısın,telefonu kurayım ben.evet rüyamda gördüm dua okumuşsun adını da duydum ama tam hatırlayamıyorum hayat la ilgili ydi unuttum
ALLAHIM hayırlara vesile etsin İNŞALLAH
senden sonra ben hamile kalırım belki İNŞALLAH BUNA İŞARETTİR
dün buzdolabı poşetine sardım ama beze dikmedim bezede de dikiyim o zamn ben hatırlatırım diycem ama unuturum ben ya o yüzden söz veremiyorum telefona alarm kur
anatolyam sagol canım İNŞALLAH hayırlara vesile olur hamile kalmama vesile olur yaptıgım dua İNŞALLAH
sen nasılsın bebek nasıl cinseyeti bellimi....
ya bu doktora defalarca bana folik asit vercenmi dedim vercem dedi ama yazmadı şimdi bakıyom netten ilk üç ay mutlaka kullanmak lazımmış.. 1.5 ayı zaten geçti. gidip alıp ben kullansam ne olur? doktor tatile gitti zaten ekime kadar yok..
haklısın,telefonu kurayım ben.
folbiol kullan,folic plus o kadar etken değil,içinde başka vitaminlerde olduğu için.
herkeze hayırlı geceler,bu ebroş gene mi gelmemiş yaaaaa![]()
Daha yok canım belirti çünkü reglime baya var ama gecen sabah uyanırken gögüzlerimde sızı hıssettim öyle 5 10 saniye kadar ama o kadar erken olmasına imkan yok tabi reglim biter bitmez yumurtalamdıysam ki sanmam. Bak seni hamilelik konusunda cok sıkıntılı görüyorum canım tabiki haklısın korkuların var. Ama sıkıntı streste hiç iyi gelmiyo biliyosun. Gerci bak yaşayacak bebeğe ne sıkıntı ne sress hiç bişey etkilemiyo tabi bu benim inancım canım. Sen Allaha güven ve deki Tek Allah bana yeter bu dua cok içini acar moral ve güç cesaret verir. Ki bilki coğu kadında az da olsa enfeksiyon vardır. Bir daha bahsedicem ama benim kuzenimde enfeksiyon böbrege kadar cıkmıştı nerdeyse ve daha 4-5 haftalıktı kukusunda koca koca yaralar cıkmıştı. Hiç bişeycikler olmadı şimdi maşllah aslan gibi kuşum. 1 aylık daha yani bugün 40 çıktı o yuzden içini rahat tut. Rabbim korur senide bebeğinide canım. Hadi silkelen gel kendine:) Birazda hamileliğin ve bebeğinin tadını çıkar canım
Kardeloş kuzusu sesin çıkmıyor ama ben çıkıyorum malesef eboşta gelmedi malesef Allah'a emanet olun Bu arada yarın hatim duamız var inşaallah hepiniz için dua edicem Rabbim kabul etsin (aminnnn)