Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Naber birsencim eve yeni geldim bugün bebeğe biz baktık altını açtık mama yedirdik biraz zorlandık ama başardık burcu şimdi yalnız eşiyle kaldı tabi hemşireler yan odada yarın bakıcaklar burcu bakabiliyorsa eve gelicekler inşallah.

selamün aleyküm canım öncelikle hayırlı bayramlar diliyorum aranıza yeni katıldım seni çok iyi anlıyorum bu bizim en hassas noktamız olduğu için her konuşulandan kolayca etkileniyoruz helede çevremizde patavatsız nerede kiminle nasıl konuşulacağını bilmeyenler varsa dahada moral bozukluğu oluyor sanki bizim elimizde Rabbim dilemedikçe yaprak dahi kıpırdamaz birbirimize dua edelim rabbimiz kabul etmeyeceği duayı ettirmez biraz sabır ve tevekkül
aleyküm selam saol canım sende hoşgeldin aramıza
sabır ve tevekkül hep var ama patlama noktalarıda oluyo zaman zaman Allahım herkesin yardımcısı olsun saol ayrıca desteğin için
yok cnm çocuklar değil öyle depresyondayım sanırım :) ruh halim kötü gibi.. ya da karısık.. tamam kargo bugün yarın gelir :) sağol teyzesi..

canın cok sıkkın okudum ve içim cok acıdı.. Rabbim sana da en kısa zamanda nasip etsin.. çok zor biliyorum hissettiklerini çok iyi anlıyorum ama umarım böyle gitmez.. insanları anlamakta hep zorlanmısımdır..boşver insanları takma ne derlerse desinler ne konusurlarsa konussunlar hiç umursama demek kolay diceksin ama umursamamak zorundasın.. napacaksın senin imtihanın bu!bu imtihanı en güzel şekilde vereceğine eminm ben.. sen böyle üzülünce ben cok üzülüyorum ciddiyim.. cok dua ediyorum..Rabbi yüzünüze gülsün inşallah ne diyim.

:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:
canım ya çok saol güzel kardeşim aslında sizi üzmeyi istemezdim ama paylaşmak istedim çünkü gerçekten kötüydüm neyse şükür bugün iyiyim geldi geçti gerçi hep delip geçiyoda nasip .sen dualarında unutma bizleri sizlerin duası daha çok makbuldür .ayrıca bunalım oluyo hamilelikte ama geçicektir hele beviş büyüsün bak gör nasıl iyi olucaksın
Canım benim sni çok iyi anlıyoruz okuyanlar yazanlar hepimiz aynoı seyleri hissediyoruz Her ay tekrar yeni heves ümit sonra yok yokk O anlarda isyandan korkuyoruz gece uyuyamıyoruher yerde bir hamile bi bebek Kediler bile doğruyo bir ben mi doğramıyoruz diyoruz ağlıyoruz sonra silkinip tekrar yola devam diyoruz dua ediyoruz ümit ediyoruz insanlara hatta kocalarımıza bile hersey yolunda nasıl olursa olur imajını çiziyoruz sonra sacma sapan bir reklam filminde bile ağlayabiliyoruz kocamız başkalarının cocuğunu sevdiğinde içimiz eriyor onu kendi çocuğumuzu severken hayal ediyoruz daha da parçalanıyoruz bir taraftan hiiç o duyguları yaşayamayacağımıza kendimizi hazırlarken bir taraftan hep ümit içinde kalıyoruz yani hep iki arada bir derede yaşıyoruz. Bakk canım demekki tek değiliz hepimiz böyleyiz. Ne denir ki Allhatan ümit kesilmez
canım çok saol desteğin için evet aynı şeyleri hepimiz yaşıyoruz Allahım kolaylık nasip etsin
ah canım,içim kan ağlayarak okudum,dışımda ağladı tabiki.
bende çok kişinin hamile olduğunu öğrendim,bu sene hamile senesi sanırım ve herkezin ikinci üçüncü bebeleri ve benle konuşurken öyle acıyarak dualar ediyolar ki,sevinsem mi üzülsem mi şaşırdım ve bende o kadar güçlü duruyodum ku karşılarında ama içimi rabbim biliyo.
inşallah bizde en kısa zamanda kavuşuruz bebelerimize.
kardelen 49 dün dönmüş olmalı ama çok yoğun sanırım ki habir vermemiş geldiğini.
lagrimacım,bebişe yollim bayramlıkta,koca kazık olmuşun,sana yollamıyorum,bi kaç tane çikolota katarım kargo paketine.
bu arada ben hiç tasvip etmiyorum,eğer şaka bile yaptıysan kurduğun cümle hoşuma gitmedi,kocanla ilgili bölüm.bu konuda fazla bişey de yazmak istemiyorum.
neyse herkezin geçmiş bayramı mübarek olsun inşallah
ben bayram tatilinden döndüm,yıllık iznimizi ne zaman kullanırız ondan haberim yok,gerçi kocamında yok.:82:
cano öncelikle hoşgeldin gerçi bugün konuştuk emme neyse .üzgünüm canım sizleri üzdüğüm için ama çok doluydum ve dökmem gerekiyodu içimi :5:
neyse naaptın bakalım ?
slm kızlar nasılsınız herkesin gecmiş bayramı mübarek olsun allahım bidaki bayrama bebişlerimizle girmeyi nasip etsin inş hepimize

ebrar ablam ne olur üzülme böyle insanlar acı çekmedikleri için 3 4 ayı çok görüyorlar ki bu 3. müş görgüsüzlük gibi konuşmuş bana kalırsa üzülme son sayfada kardeloş alıntı yapmış öle gördüm okudum ve inan çok üzüldüm moralini bozma ok

kızlar geçmişi okumadım henüz aksama inş okurum kib aeo öp byy

hee bu arada bende iyiyim dra gideceğim birazdan dr u arayacağım bakalım ne zaman boşsa gidiyorum inş güzel haberlerle gelirim öp byyyyyyyyy
ececim saol canım inşallah daha iyi olucam geldi geçti işte sende doktora gidecekmişsin hayırlı haberler al inşallah canım
bayram da bitti nerelerdesniniz yaaa? çoksıkılıyorum evde otur otur..offyemek yemeye verdim kendimi kiloda aldım güzelcene offf... nasıl vercem daha şimdiden kilo aldım.. bol bol yürüyüş yapsam iyi olu mu ki? yoksa mercimeğezararı mı olur? karar veremedim..
bizde sana şişko patates deriz olmamı ?boşver ya ye gitsin verirsin tatlım
kızlar hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun bende bayadır yoğundum hala öyleyim bayramda hem gelenler hemde eltim burdaydı dün yolcu ettik iki gündürde ev işiyle uğraşıyoruz yarında istanbuldan görümcemler gelecekler 1 haftada onlar kalacaklar 5 kişiler onlar geldi diye gelen gidend olur gene yandık neyse hayırlsıı EBRARIM canım sana üzülme diyemem ama sakın için atma ilerde hastalanırsan bu çenesi düşüklerin hiçbiri umursamaz sana sana bişey olsa biz üzülürüz biz biriz kardeşiz ama bence kendine bi şans daha ver eşini ikna edip tekrar tedavine başla çünkü neyin sebep olduğu belli ona göre iyi bir dr bul ankaraya gelirsen burda tanıdık var tüpte uzman Allahım tez zamanda versin inşallah ,,,,,,,,garipcim benide unutmamışsın sgl canım ,,,,,,,uebesli bayramda geçti umarım iyi geçti rahata erince sözünü unutma ,,,,,,,,kardeloşum nasılsın özledim senide inşallah tedavin güzel sonuçler verir ikiz olurda yemek yemeye bile zor vakit bulursun ,,,,,,,,lagrimacım valla canım benim eşimde bi ara işsizdi ama olsun eşinin arkasında dur ama merakettim işmi yok yoksa istemiyomu çalışmayı ee peki nasıl geçiniyo ,,,,,,,ececim bulantın çok oluyosa metpamid diye bulantı hapı var günde 2 kez kullanabilirsin ben onu kullanmıştım yan etkisi yok ,,,,BANUDAN bebiş 2 sonra çıkacacak kardeşide bebeğin yanında kalıyo anneside iyiymiş haber veriyim hepinizi özledim bu arada
birsoşum kuzum çok saol canım arkadaşım işte içime atmadım ama hepinizide üzdüm hakkınızı helal edin bana .napalım kader
bakalım bişeyler yaparız inşallah
Kızlar sizinle acil birsey paylaşıcam şimdi benim reglime 4-5 gün var Fakat 1 haftadır sabah bulantım gögüslerde sişme arada sızı belimin kalınlaşması bol bol yeme isteği midede yanma bol gaz durumu vardı. Bugün 2 farklı markadan test yaptım bir tanesi 4-5 saat sonra diğeri yapar yapmaz çizgi belirdi Silik fakat cokta silik diyemiycem hatta eczacı bile muhtemelen var cünkü cok az bile pembelik olsa biz vardır diye düşünüyoruz dedi. Bende akşam kan testine cıktım tabi artık gayet eminim ama kocaman bir NEGATİF cıktı değer 1,20 bu ne şimdi allah aşkına yaaaaa
canım ya çok ilginç ama hemen ümidini kesme buna benzer şeyler çok duyduk dur bakalım daha varmış inşallah hamilesindir ve busefer sağlıkla kucağına alırsın
Yarın itibariyle beni yoğun günler bekliyor kardeşime ve bebişe ben bakıcam ablam anneme bakıyor burcu sizlere çok teşekkür etti hergün aradığınız ve sorduğunuz dualarınızı eksik etmediğiniz için canım arkadaşlarım bu zor günlerimde beni tanımasanızda destek oldunuz sağolun sizleri çok seviyorum.
Derin hala dönmedi sanırım kardelen 49 senide özledik Kardeloşum sende hoşgeldin canım sevcan sende iyisindir inşallah lagrimacım çok yeme kiloları almak kolay vermek çookkm zorr cevap vermediğim veya hatırını sormadığım umarım kalmamıştır kaldıysada affedin kızlar öpüldünüz.

banuşum demek bebişle ilgileniceksin negüzel canım ALLAHIM sanada hepimizede nasip etsin sende burcuya çok selam söyle güle güle büyütsün bebişini inşalalh .buarada evet dengesiz çok etrafta napalım kader

sabır ve tevekkül hep var ama patlama noktalarıda oluyo zaman zaman Allahım herkesin yardımcısı olsun saol ayrıca desteğin için

canım ya çok saol güzel kardeşim aslında sizi üzmeyi istemezdim ama paylaşmak istedim çünkü gerçekten kötüydüm neyse şükür bugün iyiyim geldi geçti gerçi hep delip geçiyoda nasip .sen dualarında unutma bizleri sizlerin duası daha çok makbuldür .ayrıca bunalım oluyo hamilelikte ama geçicektir hele beviş büyüsün bak gör nasıl iyi olucaksın

canım çok saol desteğin için evet aynı şeyleri hepimiz yaşıyoruz Allahım kolaylık nasip etsin

cano öncelikle hoşgeldin gerçi bugün konuştuk emme neyse .üzgünüm canım sizleri üzdüğüm için ama çok doluydum ve dökmem gerekiyodu içimi :5:
neyse naaptın bakalım ?

ececim saol canım inşallah daha iyi olucam geldi geçti işte sende doktora gidecekmişsin hayırlı haberler al inşallah canım

birsoşum kuzum çok saol canım arkadaşım işte içime atmadım ama hepinizide üzdüm hakkınızı helal edin bana .napalım kader

canım ya çok ilginç ama hemen ümidini kesme buna benzer şeyler çok duyduk dur bakalım daha varmış inşallah hamilesindir ve busefer sağlıkla kucağına alırsın

banuşum demek bebişle ilgileniceksin negüzel canım ALLAHIM sanada hepimizede nasip etsin sende burcuya çok selam söyle güle güle büyütsün bebişini inşalalh .buarada evet dengesiz çok etrafta napalım kader
Naber canım nasılsın iyimisin bende hastahaneden geldim bir bakıyım dedim bayramda aradım duymadın canım bayramın kutlu olsun.

neyse naaptın bakalım ?

Canım valla anlamadım ama cok ilginç dimi hani aynı marka olsa anlıycam 2 farklı markada ki biri bakanlık onaylı göya ikisindede baya belirgin çıktı ben hala inanmıyorum kan testine nedense hamile hissediyorum bakalım zaten 4-5 güne belli olur dua et

Canım valla anlamadım ama cok ilginç dimi hani aynı marka olsa anlıycam 2 farklı markada ki biri bakanlık onaylı göya ikisindede baya belirgin çıktı ben hala inanmıyorum kan testine nedense hamile hissediyorum bakalım zaten 4-5 güne belli olur dua et

canım yani iki farklı test ve ikisindede belirginse var bencede hadi hayırlısı seninde müjdenle coşsun topicimiz
dualarım seninle tatlım ama 4,5 gün daha nasıl bekliycez ya????

canım yani iki farklı test ve ikisindede belirginse var bencede hadi hayırlısı seninde müjdenle coşsun topicimiz
dualarım seninle tatlım ama 4,5 gün daha nasıl bekliycez ya????

Vlla bilmiyorum kuşum nasıl bekliycez inan ama internetten arastırma yaptım bazı kadınların başına gelmiş bu olay yani idrarda cıkıp kanda negatif çıkmış o zaman o testleri yapanların kafasına atmak lazım zaten eğer hamile değilsem yazıcam netten bu iğrenç markaların isimlerini

ya beğenilerin kalkması hiç iyi olmadı negüzel beğeniyoduk birbirimizi
çok yüklenme olduğundan kaldırılmış
buarada BONCUĞUM,PELOŞUM,BERRİNİM,RANAM,SEVCANIM,SELİNAM ,ALEYNAM,DERİNİM,EGALİM,ANATOLİŞİM,SEMROŞUM,GARİBİM
ÖZLEDİM YAA TOPLAŞALIM ARTIK

Son düzenleme:
Vlla bilmiyorum kuşum nasıl bekliycez inan ama internetten arastırma yaptım bazı kadınların başına gelmiş bu olay yani idrarda cıkıp kanda negatif çıkmış o zaman o testleri yapanların kafasına atmak lazım zaten eğer hamile değilsem yazıcam netten bu iğrenç markaların isimlerini

off varya insan deli oluyo nasıl yapıyolar bu testleri bilmemki gerçi bikez benim başımada geldi 3 ayrı test ve silik çizgi ama sonra adet oldum yani varya insan çıldırıyo yaa .
çok haklısın deşifre etmek gerek hakediyolar gerçi onlara ne olur bozulan psikoloji bizimki

buarada AŞKMEŞK diye bir arkadaşımız vardı epeydir uğramıyodu gerçi ama oda hamileymiş onun adına çok sevindim ama keşke gelip bir haber verseydi

kızlar galiba arkadaşımız dönmedi bugün aradım ama ulaşılamıyodu teline
inşallah sağlıkla döner yuvasına

Canım ben burdayım kocişi yatırdım şimdi uykum falan kaçtı gitti senin silik çıktıktan kaç gün sonra regli olmuştun belki kimyasaldır

canım valla birkaç gün sonra adet oldum artık neydi bilmiyorum testin azizliğimi yoksa kimyasalmıydı üstünede düşmedim hani olmuyoya zaten
hee demek kocişini yatırdın bende diyorum nereye kayboldular :))

arkadaşlar çok acil cevaplamanızı istiyrum merak ediyorum. 2 yıllık evliyim.adetim dün olması gerekıyordu.ama dun ve bugun ara ara kahverengı akıntı gelıyor böyle bulaş bulaş belim ağrıyo bu neyın habercısı.adetim normalde kahverengı akıntının arkasına kan gelırdı ama şimdi hala gelmedi.neden sizce

mrb,benmde aynı senin gibi kesildi adetim,adet günü sadece damla bile demiyeyimde açık kahverengi bi lekelenme oldu ve gerisi gelmemişti.9 gün sonra test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim,fakat içimde hep bi korku var işte,gebelik beklemiyodum çünkü kalp damar cerrahmın verdiği hapları içiyordum :(( bayramdan önce gitmiştim muayeneye,6 haftalıkmış keseyide gördü,ama bayram sonu yine gel dedi çünkü 100 de 1 de olsa düşük ihtimalide olabilirmiş,zaten öyle bişey olduğunda kendimi asla affetmem.gerçi iyiyim şimdilik ama :((( nebilim yaa içim sıkılıyo yinede:26:

öle tabiki canım ya ben şikayetim ondan değil ben bu yüzden bişi yiyemiyorum bebiş beslenemeyecek diye korkuyorum

canım seni çok merak ettim bebiş ve annen nasıl

bende idare eder canım inş bundan sonra görüşürüz nasılsın tatlım

canım çok az kalmış inş hayırlısıyla kucağına alırsın tatlım allah kurtarsın

ablam iyi diyelim iyi olalım inş bebişinde ii olduğunu öğrenince daha ii olacağım inş

canım benin sağlık olsun inş bidaki aya olur bak sen daha yenisin belki ondandır inş çok beklemezsin tatlım ewet giremedim canım benim bayram telaşası vardı ondan nasılsın

yok canım gitmedim bi yere sadece dr a gidecektim ama boş değilmiş bakalım inş pazartesi gideriz nasılsın güzelim

aminn canım allah dualarımızı inş kabul eder nasılsın

amin canım resimlerin çok güzelmişşşşşşşşş

:34:

aminnnnn cnım inş nasip olur tatlım geldinmi şehir dışından

aminnn canım

amin inş nasip olur allahım hepimize nasip etsin inşşşş

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

canım annenin ii olduğuna çok sevindim bebiş nasıl cuma demişsin bu gün çıktımı????????? nasıl oldu bebiş

canım boşa değil yanlış yazmişim sanırım boş sa pazartesiye randevu alacağım yani devamlı dolu oluyormuşda o dr bakalım inş güzel haberler alırım merakta bırakmam tatlım dr dan gelince yazarım sizlere inşşş

kızlar nasılsın ya ben aynı bu mide bulantılarıyla uğrasıyorum ama midem bulanıyor diye hiç kızmıyorum üzülmüyorum aksine çok seviniyorum ilk bebişimde bunları yasamadım ve bebişimi kaybettim bundan ümitliyim inş allahım bunun acısınıda yasatmaz pazartesiyi iple çekiyorum yarın randevu alacağım inş boş yer bulurum hepinizi öptümmmmm

kardeloşumu görmüştüm altta buramısın gerci baya zaman gecmiştir göreli inş buradasındır nasılsın güzelim
canım akşam kk açtım ama fazla kalmadım,açık bırakıp başka şeylerle meşguldüm,kusura bakma.
inşallah güzel haberlerle gelirsin pazartesiye.
kızlar hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun bende bayadır yoğundum hala öyleyim bayramda hem gelenler hemde eltim burdaydı dün yolcu ettik iki gündürde ev işiyle uğraşıyoruz yarında istanbuldan görümcemler gelecekler 1 haftada onlar kalacaklar 5 kişiler onlar geldi diye gelen gidend olur gene yandık neyse hayırlsıı EBRARIM canım sana üzülme diyemem ama sakın için atma ilerde hastalanırsan bu çenesi düşüklerin hiçbiri umursamaz sana sana bişey olsa biz üzülürüz biz biriz kardeşiz ama bence kendine bi şans daha ver eşini ikna edip tekrar tedavine başla çünkü neyin sebep olduğu belli ona göre iyi bir dr bul ankaraya gelirsen burda tanıdık var tüpte uzman Allahım tez zamanda versin inşallah ,,,,,,,,garipcim benide unutmamışsın sgl canım ,,,,,,,uebesli bayramda geçti umarım iyi geçti rahata erince sözünü unutma ,,,,,,,,kardeloşum nasılsın özledim senide inşallah tedavin güzel sonuçler verir ikiz olurda yemek yemeye bile zor vakit bulursun ,,,,,,,,lagrimacım valla canım benim eşimde bi ara işsizdi ama olsun eşinin arkasında dur ama merakettim işmi yok yoksa istemiyomu çalışmayı ee peki nasıl geçiniyo ,,,,,,,ececim bulantın çok oluyosa metpamid diye bulantı hapı var günde 2 kez kullanabilirsin ben onu kullanmıştım yan etkisi yok ,,,,BANUDAN bebiş 2 sonra çıkacacak kardeşide bebeğin yanında kalıyo anneside iyiymiş haber veriyim hepinizi özledim bu arada
kız daha başlamadım tedaviye ama genede ikiz isterim yani,sen devam et duaya.
emrecik nasıl,özledim,yok mu yeni pozları keratanın?
Kızlar sizinle acil birsey paylaşıcam şimdi benim reglime 4-5 gün var Fakat 1 haftadır sabah bulantım gögüslerde sişme arada sızı belimin kalınlaşması bol bol yeme isteği midede yanma bol gaz durumu vardı. Bugün 2 farklı markadan test yaptım bir tanesi 4-5 saat sonra diğeri yapar yapmaz çizgi belirdi Silik fakat cokta silik diyemiycem hatta eczacı bile muhtemelen var cünkü cok az bile pembelik olsa biz vardır diye düşünüyoruz dedi. Bende akşam kan testine cıktım tabi artık gayet eminim ama kocaman bir NEGATİF cıktı değer 1,20 bu ne şimdi allah aşkına yaaaaa
hayırdır inşallah ama öyle yanılma çok oluyo elifcim,kan genelde doğru çıkıyo,seni üzmek istemem ama.
Yarın itibariyle beni yoğun günler bekliyor kardeşime ve bebişe ben bakıcam ablam anneme bakıyor burcu sizlere çok teşekkür etti hergün aradığınız ve sorduğunuz dualarınızı eksik etmediğiniz için canım arkadaşlarım bu zor günlerimde beni tanımasanızda destek oldunuz sağolun sizleri çok seviyorum.
Derin hala dönmedi sanırım kardelen 49 senide özledik Kardeloşum sende hoşgeldin canım sevcan sende iyisindir inşallah lagrimacım çok yeme kiloları almak kolay vermek çookkm zorr cevap vermediğim veya hatırını sormadığım umarım kalmamıştır kaldıysada affedin kızlar öpüldünüz.
banucum,kolay gelsin,zevkli yorgunluk olcak seninki

neyse naaptın bakalım ?

ebroşum,seninle aynı şeyleri yaşadığımız için,seni çok iyi anladığımızdan üzüldük canım,tabiki sıkıntılı anında yazcaksın,yoksa arkadaşlığımızın ne anlamı kalır.
beğen butonlarının gitmesinden hiç memnun olmadım yaaaa
keşke olsaydı ama günde bi sınurlaması falan olsaydı madem.
buarada AŞKMEŞK diye bir arkadaşımız vardı epeydir uğramıyodu gerçi ama oda hamileymiş onun adına çok sevindim ama keşke gelip bir haber verseydi

o kimdi ki?
hayırlı olsun.

Selam kızlar.ay cıldırıcam ya onca upuzun yazdımkı sonlara dogru yanlslıkla kapama tuşuna bastm hızlı yazıyım derken:(suanda da basım cok agrıyo.mıdemıde usuttm heralde gene.dun cok karpuz yedım bıde dondurma.of mıde bulanması hıcbısey önemlı degl hep oldugu ıcın alıskınımda,ya ben kendımı ıyı hıssedemyorm kızlar ya süreklı bı hararet bı yanma vücudumda:(kafamda hergun kazan gıbı.cnm hcbsy yapmak istemyo.smdı bıraz yokum.gelınce yazcam.

cnm sizi böyle görmek beni üzüyor ciddi ciddi soruyorum isterseniz birdaha girmeyeyim ben buraya.. arada girirhal hatır sorar hemen giderim üzülmenizi istemem çünkü.. ama hep dualarımda olursunuz merak etmeyin..
ah canım,içim kan ağlayarak okudum,dışımda ağladı tabiki.
bende çok kişinin hamile olduğunu öğrendim,bu sene hamile senesi sanırım ve herkezin ikinci üçüncü bebeleri ve benle konuşurken öyle acıyarak dualar ediyolar ki,sevinsem mi üzülsem mi şaşırdım ve bende o kadar güçlü duruyodum ku karşılarında ama içimi rabbim biliyo.
inşallah bizde en kısa zamanda kavuşuruz bebelerimize.
kardelen 49 dün dönmüş olmalı ama çok yoğun sanırım ki habir vermemiş geldiğini.
lagrimacım,bebişe yollim bayramlıkta,koca kazık olmuşun,sana yollamıyorum,bi kaç tane çikolota katarım kargo paketine.
bu arada ben hiç tasvip etmiyorum,eğer şaka bile yaptıysan kurduğun cümle hoşuma gitmedi,kocanla ilgili bölüm.bu konuda fazla bişey de yazmak istemiyorum.
neyse herkezin geçmiş bayramı mübarek olsun inşallah
ben bayram tatilinden döndüm,yıllık iznimizi ne zaman kullanırız ondan haberim yok,gerçi kocamında yok.:82:

ben biraylık hamileydim 0 çıktı farlutal kullandım ama 1 aylık hamileyişim düşün atık.

ben arada bir girmeye karar verdim buraya artık..siz üzülüyorsunuz hamilelikle ilgili konştugumda ki elimden geldiğince ben konusmamaya calısıyorum ama olmayabiliyor.. neyse arada girer konusuruz :)zatenhepdualarımdasınız..Rabbim kabul etsin..

neyse naaptın bakalım ?

Lagrıma o ne demek simdi?bızler eger buraya sadece gebe kalamayanlar gelsin dıye bı düşünceye sahip olsaydık bastan acmazdık topıcı.beraber yola cıktıgımız arkadaslarımızın cogu hamıle kalıp bızı bıraktılar ama kendılerı gıttı ne dusunceyle oldugunu bılemem tabı,ama üzdüler bizi.eger gelmelerını ıstemeseydık emın ol merak edıp üzülmezdik...inan bana,topıce gelıp sadece "ben bı daha gıremıcem,ıyı degılım,kocam kızıyo"...vs seyler deyıp uzaklaşsaydın daha ıyı olurdu...kendı adıma konusuyorum yanls anlamasn kımse,senın üzülmen icinde demıyorum fakat böyle bi aciklama yapman benı dahada şaşırttı ve üzdü.sen tam aksıne üzmemek icin diyorsun bununda farkındayım ama sacmalamışsın emin ol.topıc hamilelerede acık herzaman...dıger ınsanlar acıyarak üzüyo zaten bıde sız byle yapmayın.

Son düzenleme:
Uebesli naber cnm.ay hepınıze bsyler yazmstm sanada tabı,ama sıldım ynlşlkla..cnm o testler banada kac kere aynısını yaptı.ama umarm senın kan testnde yanılma olsun inş.5 den aşagısı negatıftır gerci ama,yenıden mı yaptrsan acaba?

Back
X