Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Uebesli naber cnm.ay hepınıze bsyler yazmstm sanada tabı,ama sıldım ynlşlkla..cnm o testler banada kac kere aynısını yaptı.ama umarm senın kan testnde yanılma olsun inş.5 den aşagısı negatıftır gerci ama,yenıden mı yaptrsan acaba?

Canım sağol cok iyi değilim kasıklarım ağrıyor batıyor ve geceleri uyayamıyorum ramazandan beri artık 2 - 3 saatlik uykuyla ayakta kalmaya calışmaktan gözlerim altı mosmor canım.

O gerizekalı testler öyle bugün yaptım hiç bişey cıkmadı daha ama kesin bir kaç saat sonra cıkar beni deli eder. Ya ben ilk hamileliğimde hamile olduğum halde cıkmamıştı bu test hemde sonradan bir kaç satt sonra silikler cıkmıştı ondan bu sefer beklemeden çıkınca kesin dedim ama bugün cıkmadı. Kızlar testin adı AFTER 10 VE GC markası ama özellikle bu AFRTER 10 un kutısu kutusuna uymuyo kesinliklekullanmayın birde INFO var o da gecen ay cıkarmıştı silik ondanda kullanmayın. Parayı basıp iyisinden almak yada regli gecinceye beklemek lazım.

cnm sizi böyle görmek beni üzüyor ciddi ciddi soruyorum isterseniz birdaha girmeyeyim ben buraya.. arada girirhal hatır sorar hemen giderim üzülmenizi istemem çünkü.. ama hep dualarımda olursunuz merak etmeyin..

ben biraylık hamileydim 0 çıktı farlutal kullandım ama 1 aylık hamileyişim düşün atık.

ben arada bir girmeye karar verdim buraya artık..siz üzülüyorsunuz hamilelikle ilgili konştugumda ki elimden geldiğince ben konusmamaya calısıyorum ama olmayabiliyor.. neyse arada girer konusuruz :)zatenhepdualarımdasınız..Rabbim kabul etsin..

Larigma olurmu hiç öyle sey. Bak sen kaç yıl uğraşmışşın birde PKO n var hemde sizin gibi hamileler hamile haberleri bizim için de umut. Tüm detayları paylaştığınızda bizde bişeyler öğreniyoruz. Sen hamilesinya hasaslaşmışşın biraz hormonal olmalı :) Hiç öyle düşünme. Hatta ben hamilelerin burda yazmamasına kızıyorum hani olana kadar dertleş sonra olunca da cekip gitmesi haklı nedenleri bile olsa vefasızlık gibi geliyor. Elbette kimse kötü niyetli değil ama bizde buna alınıyoruz. Bu arada senin reglin gectiğinde 0 cıkması pko olduğu için gec döllenme olmasından canım ben genelde zamanında yada erken yumurtladığım için olacağını sanmıyorum ama inşalllah canım vardır ne diyim

Canım sağol cok iyi değilim kasıklarım ağrıyor batıyor ve geceleri uyayamıyorum ramazandan beri artık 2 - 3 saatlik uykuyla ayakta kalmaya calışmaktan gözlerim altı mosmor canım.

O gerizekalı testler öyle bugün yaptım hiç bişey cıkmadı daha ama kesin bir kaç saat sonra cıkar beni deli eder. Ya ben ilk hamileliğimde hamile olduğum halde cıkmamıştı bu test hemde sonradan bir kaç satt sonra silikler cıkmıştı ondan bu sefer beklemeden çıkınca kesin dedim ama bugün cıkmadı. Kızlar testin adı AFTER 10 VE GC markası ama özellikle bu AFRTER 10 un kutısu kutusuna uymuyo kesinliklekullanmayın birde INFO var o da gecen ay cıkarmıştı silik ondanda kullanmayın. Parayı basıp iyisinden almak yada regli gecinceye beklemek lazım.

tatlım,bu testler konusunda cok tecrübeli biri olarak asla kafana takmamanı tavsiye ediyorum.az daha bekle bakalım yapma test falan.adetin geçmemismiydi ki senin yani geçmedenmi yaptın?eger öyleyse kan testinde dahil hiçbirini yapmadın farzet,kafanıda bulandırma cnm cok cok iyi anlıyorum seni...hee bide test yaptıgında ennn fazla 20dk içinde cıkan sonucu degerlendir.bıkac saat sonra öyle cıkıyo bende de.

tatlım,bu testler konusunda cok tecrübeli biri olarak asla kafana takmamanı tavsiye ediyorum.az daha bekle bakalım yapma test falan.adetin geçmemismiydi ki senin yani geçmedenmi yaptın?eger öyleyse kan testinde dahil hiçbirini yapmadın farzet,kafanıda bulandırma cnm cok cok iyi anlıyorum seni...hee bide test yaptıgında ennn fazla 20dk içinde cıkan sonucu degerlendir.bıkac saat sonra öyle cıkıyo bende de.

Canım 4-5 gün gün vardı reglime. Ama bende kimyasal gebelik oluyoya o yüzden takip etmek için hem prodüktöe hemde kan tahliliyle akip etmeye calışıyorum. Benim tüm kimyasallarda böyle bir kaç saat de olsa silik çıktı kan testindede değer 85 lerde yada 25 lerde cıktı regli günü yada bir kaç gün önce. Ama değer 2 kat artmadığı için düştü. o yüzden yinede tavsiyem k sat olursa olsun silik çıkınca cıktığı gün yada bir sonraki gün kan testi yaptırın çünkü kimyasal sa anlamassınız. Çünkü kimyasal rahimde 5-6 gün yada daha az kalıp düşüyor regli gecikmesi gibi oluyo.

Haa şimdi ben kimyasal yaşamıyorum çok şükür çnkü kanda çıkmadı

Canım 4-5 gün gün vardı reglime. Ama bende kimyasal gebelik oluyoya o yüzden takip etmek için hem prodüktöe hemde kan tahliliyle akip etmeye calışıyorum. Benim tüm kimyasallarda böyle bir kaç saat de olsa silik çıktı kan testindede değer 85 lerde yada 25 lerde cıktı regli günü yada bir kaç gün önce. Ama değer 2 kat artmadığı için düştü. o yüzden yinede tavsiyem k sat olursa olsun silik çıkınca cıktığı gün yada bir sonraki gün kan testi yaptırın çünkü kimyasal sa anlamassınız. Çünkü kimyasal rahimde 5-6 gün yada daha az kalıp düşüyor regli gecikmesi gibi oluyo.

Haa şimdi ben kimyasal yaşamıyorum çok şükür çnkü kanda çıkmadı

bende kimyasal yaşadım cnm,benimki adet geçtikten sonra bile silik pembe cıkmıstı hiç beklemeden.akıl verıyormusum gibi düşünme sakın,senı iyi anlıyorum.benimde reglimden önce yaptıgım oldu sırf önlem amaclı,yani Allah korusun dış gebeligi var kimyasalı var dedigin gibi...ama öyle şeyler okuyoruz ki kanda bile cıkmıyor adetten bikaç gün önce.hamile olmanı ümit ediyorum cnm.sadece cok kafa yormamanı istedigim için yazdım.

cnm sizi böyle görmek beni üzüyor ciddi ciddi soruyorum isterseniz birdaha girmeyeyim ben buraya.. arada girirhal hatır sorar hemen giderim üzülmenizi istemem çünkü.. ama hep dualarımda olursunuz merak etmeyin..

ben biraylık hamileydim 0 çıktı farlutal kullandım ama 1 aylık hamileyişim düşün atık.

ben arada bir girmeye karar verdim buraya artık..siz üzülüyorsunuz hamilelikle ilgili konştugumda ki elimden geldiğince ben konusmamaya calısıyorum ama olmayabiliyor.. neyse arada girer konusuruz :)zatenhepdualarımdasınız..Rabbim kabul etsin..

lagrimacım,biz bize acınmasına,yada bize karşı düşüncesizlik edilmesine kızıyoruz ve üzülüyoruz,yoksa insanlar hamile diye üzülmek gibi bi lüksümüz olamaz.

ubesli nin dediğine katılıyorum,hamile kalana kadar dertlenip,kaldıktan sonra çekip gidilmesi daha kalp kırıcı ama hamile kalanlarda geride kalanlara acıyarak muamele etmesinler ve geçmişte bebek özlemi çekerkenki hallerini unutmasınlar,bide bolca dua etsinler yeter.

derincim,nasılsın kuzum,kısa bi zaman için gelebildim,eşim gelince çıkarım
elifcim,sen kaç kimyasal geçirdin ve sebep olarak dr lar bişey söylüyolar mı?benimde kimyasalım çok ta.

elifcim,sen kaç kimyasal geçirdin ve sebep olarak dr lar bişey söylüyolar mı?benimde kimyasalım çok ta.

sagol canom nolsun,corbamı yaptm oturdum şimdi.cıkıcan dimek.benimkısı daha gec gelıyo,ben bakınırım daha.ayrıca kendımı brazck daha ıyı hısseder gibiyim kocişin gelmesi yaklaştı diye sanırsam.
Ya ebuşum nerde gelmedı bugun hic.
Boncugum da yok ortalıklarda ıyıdır ıns kuzum.
Peloşta biyerleremi gitmisti unuttm özledim ya.

kızlar uzun zamandır ewde değildim hiç giremedim .....:50:
geçmiş BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUNNNNNNNN...!!!
geçmişe bakamadım ne war ne yok ...???:3:
bu arada bende en son 2li testi yaptırmıştım sonuçlarımız gayet iyi çıktı çok şükür...:nazar::nazar::nazar:

Selam ranacım hoşgeldin cnm,seninde byramın mübarek olsun.testler iyi cıkmış şükür,MAAŞALLAH cnm sevindım...ee naptn bayramda?

Selam ranacım hoşgeldin cnm,seninde byramın mübarek olsun.testler iyi cıkmış şükür,MAAŞALLAH cnm sevindım...ee naptn bayramda?

a.s canım çok şükür iyi çıktı sonuçlar...
bayramda bol bol ziyaret yaptık bugünde boluya abant gölüne gittik yeni geldik işte bir haftadır geziyorum dr iyki serbest dedi hemen harekete geçtik walla :1:
sen nasılsın ???

Ohh sefan olsun,aman gez tabı cnm yürüyüs gezmek iyi gelir dikkat et yeter.bende napym bayramda 1.gün gezdik akrabaları,2.gün köydeydik 3.gün akşamı dòndük.öyle yani.şimdide yegenimin sünnete hazırlanıyoruz,yarın yatak süslycez:)

Neyse canlar ben yatıyorum kimsecıklerde gelmedı ranadan baska...ebusum gelemedın bıtanem ins iyisindir arayamadım senı.öptm kuzum.herkese hayırlı geceler.hee bı dk,bu arada benim içime bisyler doguyo...yarın veya en gec pazartesı bırının hamilelik haberini alıcaz.cok icimde hıssedyorum,umarım yanılmam...yarın fırsat bulursam girerım ablamdan.hadı hoşçakalın.

kimsecikler yok herkes biyerlerde sanırsam ???
LAGRİMACIM neden böyle düşündün bilemiyorum ama biz hamile arkadaşlarımızın buraya gelmesinden hiçbir zaman rahatsızlık duymadık .sende uzun zamandır aramızdasın ve farkındasındır heralde .ama senin moralin bozuluyosa bilemiycem canım .ben sadece ogün dertleşmek duygularımı dile getirmek istemiştim bu sizlerin burda olmasından kaynaklı bir durum değildi .neyse kararın ne olursa olsun saygı duyarız ama gitmeni gerektircek bir durum yok ortada canım .
RANACIM hoşgeldin canım bayramın güzel geçmiş sevindim sonuçlarınızda iyi çıkmış çok şükür .allahım hep iyi sonuçlar almayı nasip etsin .sağlıkla gelsin bebiş .
DERİNİM canım bugün fırsatım olmadı cano giremedim sen nasıl oldun daha iyisin inşallah
ELİFCİM yine test yapmışsın busefer negatifmiş hayırlısı olsun canım dilerim şuanda hamişsindir .
KARDELOŞ sen napıyosun canım nerelerdesin bakıyım sen ?yumoş günleri kayıplardasın :))))
buarada PELOŞUMU bende merak ettim biyere gidecekmiydiki yaa inşallah herşey yolundadır

Neyse canlar ben yatıyorum kimsecıklerde gelmedı ranadan baska...ebusum gelemedın bıtanem ins iyisindir arayamadım senı.öptm kuzum.herkese hayırlı geceler.hee bı dk,bu arada benim içime bisyler doguyo...yarın veya en gec pazartesı bırının hamilelik haberini alıcaz.cok icimde hıssedyorum,umarım yanılmam...yarın fırsat bulursam girerım ablamdan.hadı hoşçakalın.

cano ben geldimde sen gidiyosun sanırsam .
demek içine doğuyo canom o sen olmayasın ?hadi inşallah bellimi olur buarada kimlerin günü yakındı acep ben değilim yeni bittide :))
gerçi elifimizde müjde vericek gibi hayırlısıyla

Son düzenleme:
derinim bende arıyamadım cano buay fatura kabarık geldi azcık kocişle bozuştuk :))biraz daha az konuşmalıymışım :))
mesajını aldım girince tam çağrı atıcaktım açıksın diye atmadım canım .
neyse çıktın sanırsam iyi geceler .yarın içinde kolay gelsin şimdiden

bende kimyasal yaşadım cnm,benimki adet geçtikten sonra bile silik pembe cıkmıstı hiç beklemeden.akıl verıyormusum gibi düşünme sakın,senı iyi anlıyorum.benimde reglimden önce yaptıgım oldu sırf önlem amaclı,yani Allah korusun dış gebeligi var kimyasalı var dedigin gibi...ama öyle şeyler okuyoruz ki kanda bile cıkmıyor adetten bikaç gün önce.hamile olmanı ümit ediyorum cnm.sadece cok kafa yormamanı istedigim için yazdım.

Derincim yok canım niye akıl veriyosun gibi olsun merak etme :) aynen canım dediğin gibi dış gebeliği var kimyasallığı var Rabbim korusun

Kardelen ben bu yıl Subat Mart Nisan da 3 ay üst üste gecirdim Doktor değiştirdik baktıkki hala olabilir normal diyo. Yeni doktorumuz rahimde tam bebeğin yerleşme yerinde miyon olduğunu ve aynı zamanda da rahimde yapısıklıklar olduğunu söyledi sebebi bu dedi yüzde 80 ameliyat oldum iyiki olmuşum canım içimde olmayan yokmuş 4 tane miyom çıkarmış 2 yerde ciddi yapısıklık varmış. Karın zarında kist oluşumları başlamış onlar kazınmış birde sol tüpte hafif kapanma varmış onu açmış ve inanamadığımız polip diye cıkan et parcası bir gebeliğin kalaı plesantaymış Hangisinden belli değil ama bu arada o doktora gidene kadar tüm doktorlar aa rahmin cok güzel tertemiz hiç bişey yok diyip duruyolardı bana canım

Ebrarcım valla bugün çıkmadı sonra baktım çok sili çıkmış. Ama kasıklarda batmalar devam ediyo canım inşallah vardır inşallah hepimizin olacak inşallah

Moralman çok iyi değilim rol yapıyorum herkese ama istemeden yalnız kalınca hüngür hüngür ağlıyorum Naapıyım bu durumu ne anama babama ne kocama ne arkadaşlarıma belli edebilirim çünkü onlar gözümün içine bakıyo üzülüyomuyum diye eğer salarsam benden daha cok üzülecekler bende yalnız kaldığımda içimi boşaltıp Rabbimle dertleşebiliyorum tabi birde sizlerle

Cano geldım ya.uyku tutmadı dön dolaş.olsn cnm sen ıyı olda arayama,kocişler haklı,benımkıde bugun fikirsizce bitirdgm kontrler icin hafiften eleştirdi:)ay msn acmayı denıyım dur.

Back
X