Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Ana bu saatte napıyo karıcık öyle,kıyamam canım ya bende olsam korkardım...evet kıslar oycek bızı,napalım pek sessızdı kac gündür.ayrıca pcye gecince gör sen,sayfaları bıtıremıcek kımse,dönüsüm muhtesem olacak:)

Ana bu saatte napıyo karıcık öyle,kıyamam canım ya bende olsam korkardım...evet kıslar oycek bızı,napalım pek sessızdı kac gündür.ayrıca pcye gecince gör sen,sayfaları bıtıremıcek kımse,dönüsüm muhtesem olacak:)

ya kızı var 3 yaşında çocuk resmen uykusuz sürekli ayakta ay kınamakda istemiyorumda fena bişey .o düşürmüştür sesi geliyodu zaten
valla canım sen cepten böyleysen pcyi düşünemiyorum :60::60::60:

Cano demindem berı yollamyo ya delı oldum.son yazdgm gelmemıs olabılır.dedımkı benım devreler karıstı gene,uebeslı elıfı dıyosn anladm ıns hamıledr ya...kardelenımınde ıyı haberlerını alcaz ıns.gıtmeden önce ne durumdaydı hatırlamyorm.

Hee o zaman kesın kızı yapmstr.gunduz uyuyolar ana kız,gecede vampırmı oliler bizim gibi:)ay canom telın ışık pcden beter he gözüme girdı iyice.hadı yatalım canom,uyumaya calısalım benı yogun bıgun bekler.öptm senı cnm arkadasm Aeo Hayırlı sabahlar.muckss.

hayırı pazarlar kıslarr ..zeynodayım birazdan abim alcek ablama gidices bi bakim dedim...

kaedeloşum napıyon altta gördüm.

berrin sanada slm cnm.

Neyse canlar ben yatıyorum kimsecıklerde gelmedı ranadan baska...ebusum gelemedın bıtanem ins iyisindir arayamadım senı.öptm kuzum.herkese hayırlı geceler.hee bı dk,bu arada benim içime bisyler doguyo...yarın veya en gec pazartesı bırının hamilelik haberini alıcaz.cok icimde hıssedyorum,umarım yanılmam...yarın fırsat bulursam girerım ablamdan.hadı hoşçakalın.
benim geldiğimde kimse yoktu altta,bennde kendi kendime yazmayım dedim cano.
kimsecikler yok herkes biyerlerde sanırsam ???
LAGRİMACIM neden böyle düşündün bilemiyorum ama biz hamile arkadaşlarımızın buraya gelmesinden hiçbir zaman rahatsızlık duymadık .sende uzun zamandır aramızdasın ve farkındasındır heralde .ama senin moralin bozuluyosa bilemiycem canım .ben sadece ogün dertleşmek duygularımı dile getirmek istemiştim bu sizlerin burda olmasından kaynaklı bir durum değildi .neyse kararın ne olursa olsun saygı duyarız ama gitmeni gerektircek bir durum yok ortada canım .
RANACIM hoşgeldin canım bayramın güzel geçmiş sevindim sonuçlarınızda iyi çıkmış çok şükür .allahım hep iyi sonuçlar almayı nasip etsin .sağlıkla gelsin bebiş .
DERİNİM canım bugün fırsatım olmadı cano giremedim sen nasıl oldun daha iyisin inşallah
ELİFCİM yine test yapmışsın busefer negatifmiş hayırlısı olsun canım dilerim şuanda hamişsindir .
KARDELOŞ sen napıyosun canım nerelerdesin bakıyım sen ?yumoş günleri kayıplardasın :))))
buarada PELOŞUMU bende merak ettim biyere gidecekmiydiki yaa inşallah herşey yolundadır
kimse vardı da ben mi kalmadım yaaaa:35:
Derincim yok canım niye akıl veriyosun gibi olsun merak etme :) aynen canım dediğin gibi dış gebeliği var kimyasallığı var Rabbim korusun

Kardelen ben bu yıl Subat Mart Nisan da 3 ay üst üste gecirdim Doktor değiştirdik baktıkki hala olabilir normal diyo. Yeni doktorumuz rahimde tam bebeğin yerleşme yerinde miyon olduğunu ve aynı zamanda da rahimde yapısıklıklar olduğunu söyledi sebebi bu dedi yüzde 80 ameliyat oldum iyiki olmuşum canım içimde olmayan yokmuş 4 tane miyom çıkarmış 2 yerde ciddi yapısıklık varmış. Karın zarında kist oluşumları başlamış onlar kazınmış birde sol tüpte hafif kapanma varmış onu açmış ve inanamadığımız polip diye cıkan et parcası bir gebeliğin kalaı plesantaymış Hangisinden belli değil ama bu arada o doktora gidene kadar tüm doktorlar aa rahmin cok güzel tertemiz hiç bişey yok diyip duruyolardı bana canım

Ebrarcım valla bugün çıkmadı sonra baktım çok sili çıkmış. Ama kasıklarda batmalar devam ediyo canım inşallah vardır inşallah hepimizin olacak inşallah

Moralman çok iyi değilim rol yapıyorum herkese ama istemeden yalnız kalınca hüngür hüngür ağlıyorum Naapıyım bu durumu ne anama babama ne kocama ne arkadaşlarıma belli edebilirim çünkü onlar gözümün içine bakıyo üzülüyomuyum diye eğer salarsam benden daha cok üzülecekler bende yalnız kaldığımda içimi boşaltıp Rabbimle dertleşebiliyorum tabi birde sizlerle
amaniiiin,bende korktum,benimde üç kimyasalım var ama peşpeşe değil.ve drlara bakarsan çok ta temiz bi rahmim var,ama ben hocalara da gösterdim,çok fazla dr gördü,şu an için güvenmekten başka bişey yapamıyorum.
Cano geldım ya.uyku tutmadı dön dolaş.olsn cnm sen ıyı olda arayama,kocişler haklı,benımkıde bugun fikirsizce bitirdgm kontrler icin hafiften eleştirdi:)ay msn acmayı denıyım dur.
sanırım menim yüzümden bitti o kuruşlar.
ben geldım:)))))

burdayım cnm bayram yogundu burasıda hareketlı gıremedım bı türlü sanırım enfeksıyon kaptım ıyı degılım adet olum gıtcem doktora buayda bundan olmaz:)sen nasılsın pekı?

katılıyorum sana derıncım bende üzüldüm yazıyı görünce...

cnm ah su testler baya bısıy atlatmıssın umarım yakındır melegının gelmesı...

ebusum yazını okudum cnm ama üzücü seyler yazmıcam bız güçlüyüz cnm sabırlıyız allahım büyük bak görceksın hersey yoluna gırıcek bıde askmesk hamıleymıs sevındım allah analı bablı büyütsün gelmeme konusundada sadece boşver dıyorum alısmadıkmı bız :)))
nerdesin sen bakim,merak ettik.
ayrıca senle konuşmam lazım,msn karşılaşalım bi ara inşallah.
Herkese selamlar arkadaşlar bu sabah geldik çok şükür sağlıkla kavuştuk yuvamıza.Hepiniz iyisiniz inş.Ben tahmin edeceğini gibiyim.Çok güzel geçti Allah ım herkese nasip etsin.Dünyanın bütün uğraşlarından uzaklaşıp Rabbine yakınlaşmak müthiş bi huzur.Eşimin deyimiyle format attırmış gibiyiz.Şu an ne yazıcağımı bilmiyorum çok garip bi durumdayım rüyadan uyanmış gibiyim dünyaya yeniden adapte olmaya çalışıyorum.Kabenin gerçekten müthiş bi cazibesi ve çekiciliği var insanı çekiyo kendine.Hep derlerdi tv de göründüğü gibi değil diye gerçektende öyle yakından bambaşka.Bazen otele gelip tv de bakıyoduk çok farklı geliyodu.Yanına koca koca gösterişli gökdelenler kuleler yapılmış ama Kabenin çekiciliğini yakalayamıyo hiçbirisi.İLk gördüğümde çok heyecanlandım tutuldum bakakaldım öylece sonra hemen listemi çıkardım sizin ve başka isimlerini yazdığım arkadaşların isimlerini saydım.Yapabildiğim kadarıyla duamı yaptım.Ramazan umresi hactan sonra en kalabalık zamanmış.Dünyanın heryerinden insanlar aynı amaç için toplanmış renk renk çeşit çeşit.Milyonlarca insanla iftarın lezzeti ve bereketide bambaşka.Bayramı Medinede peygamberimizin mescidinde karşıladık.Sabah namazına doğru herkes en güzel elbiselerini giymiş çocuklarına en güzel elbiselerini giydirmiş bi vaziyette gelmeye başladı.En güzel elbise derken o çocukları görmeniz lazımdı.Erkeklerinki sünnet kıyafetleri gibi çok şıktı kızları anlatmaya kelime bulamıyorum peri kızı gibiydi bazıları tam yemeliklerdi.şekerler hurmalar içecekler ikram ediliyodu.İkram hiç bitmiyodu zaten Ramazan boyuncada herkes gücü yettiğince ikramlarda bulunuyodu.Çok uzun şu an toparlayamıyorum arkadaşlar ama lütfen imkanınız olduğunda hiç beklemeden gidin bu lezzeti tadın.
kardelenim,rabbim kabul etsin,bizlere de nasib etsin en kısa zamanda inşallah.
hoş geldin aramıza:71:
ay sanki benimkini anlatıyon hee koptum :60::60::60::60:

benimkini anlatıyo bana kalırsa:69:

slm canım uzun zamandır yoktum gecmiş bitmiyo yaa
hoşgeldin..sen buna geçmiş mi diyosun:)))eski hali olsa içinden çıkamazdın berrincim.
benim geldiğimde kimse yoktu altta,bennde kendi kendime yazmayım dedim cano.

kimse vardı da ben mi kalmadım yaaaa:35:

amaniiiin,bende korktum,benimde üç kimyasalım var ama peşpeşe değil.ve drlara bakarsan çok ta temiz bi rahmim var,ama ben hocalara da gösterdim,çok fazla dr gördü,şu an için güvenmekten başka bişey yapamıyorum.

sanırım menim yüzümden bitti o kuruşlar.

nerdesin sen bakim,merak ettik.
ayrıca senle konuşmam lazım,msn karşılaşalım bi ara inşallah.

kardelenim,rabbim kabul etsin,bizlere de nasib etsin en kısa zamanda inşallah.
hoş geldin aramıza:71:

benimkini anlatıyo bana kalırsa:69:

bende işte dolanddım durdum kendi kendime..en son gece ebuşla boncukla karşılaştık ama bi türlü rahat yazışamadık...

heee kuruşlar sen git nerdeyse hepsi bit:60::60::60::60::60::60: canın sagolsun bebem ya aşkolsun.benim hatam.

[
QUOTE=DerinSu;20752150]hoşgeldin..sen buna geçmiş mi diyosun:)))eski hali olsa içinden çıkamazdın berrincim.
bende işte dolanddım durdum kendi kendime..en son gece ebuşla boncukla karşılaştık ama bi türlü rahat yazışamadık...

heee kuruşlar sen git nerdeyse hepsi bit:60::60::60::60::60::60: canın sagolsun bebem ya aşkolsun.benim hatam.[/QUOTE]

sağol canım valla canım yorgunum bayramdan fena yorgun çıktım ondan birasda yoksa okurum yani :)

Back
X