Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzuşum çok fazla kalmadım sabah çıktım hemen kusura bakma cnm,elif'te inş adet olmaz cnm hep beraber halayımızı çekeriz:) Seninde bayagı yoğun geçmiş ohhh göbüşler atılmış he birde ne güzel...tutişş selam canım seni gördüm altta ama ben geçmişten çıkana kadar kaçırmadım inşallahh.güzeldir elif ismiielif naptı acaba inşallah hamiledir yaa ben geldim bi halayda ona çekerim yani.
![]()
Canım 3 gn önce prodktörde yaptım pozitifti ama kanda baktırdım negatifti. Dün yine idrarda baktım vardı valla bilmiyorum canım ya kafam karıştı ama sabah kalktığımda belimde regli olacakmısım gibi ağrım var bakalım ne olucak canım
Anatolişim selam canım napysn?
Aaa kıslar,uebeslicim ebusum buluşmamı yapıyoruz bak unutmşm yazmayı,konusalım bı ara.
İyilik cnm nolsun,evdeyim öyle oturuyorum.aksam misafir gelebılır,haberde vermedıler.kalkıp bsyler hazırlamam gerek aslında.
Şimdi gördüm kardeloş keşke arasaydın bu arada bana çağrı at ya telini kaydetmiştim ama yok ben telefon konti konuşurkende kapanıyor birsen bilir::)))yapma yaaa,müsait misin,arayım seni.
Aminnnnnnnn canım.herkese hayirli aksamlar kizlar..........
ebrarim hassasiyetini anliyor,uzuntunu derinden hissediyorum canim.elimden ise dua etmekten baska birsey gelmiyor,rabbim hepimizin yuzunu guldursun insallah...
kardelen49 hosgeldin canim,rabbim umreni kabul etsin,dualrinida.yazilarini duygulanarak okudum,rabbim hepimize nasip etsin insallah...
banucum sIKINtiliymissin rabbim yardimcin olsun,sIKintilarini gidersin canim..
uebesli insallah hamilesindir canim,bir kac gun bekle tekrarla istersen testii...
kardelenim ebrarimla bahsettiginiz yer nirekiiiii?merak eylemisemmm:)))))
derinim sen nasilsin tatlim?
Öyle valla canım ya cevap bile yazmıyorum.cnm benım kım üzdü senı banum benım üzüldüm yazını görünce canını sıkma neolur herneyse sebep
cnm özlettın kendını öp yıgenımızı yerımıze:)
katılıyorum banum sana herkesın derdı kendıne yetıyor sende üzme kendını...
kzı nerdesın sen kackez yazdım kacak senı esın nasıl oldu
benım telım 5800 çokta memnunum buarada nerdesın kız senıde özledım karsılasalım bıara:)
kardelen 49 cnm konustuk zaten hoşgeldın sefalar getırdın ....
Sağol canım sende hoşgeldin.ahh canım aş ermelerde başlamış inş hayırlısıyla atlatırsın bunlarıda.şimdiki yorgunluğumu düşününce senin evde pjamayla kös kös oturmaı ben kıskandımm o telaşede 1 güncükte olsa bunu yapmak isterdim.geçmişi okurken bile gözlerim yanıyorr.bu arada üzücü konuşmanıza yorum yapmak istemiyorum.inş mesele kalmamıştır diye umut ediyorum.öptm canım.
ablacımm canım benimm yaşadıklarını o kadar iyi anlıyorum kii.okurkende ağladım zaten ve Rabbim tez zamanda ebrar ablamın yüzünü güldür dedim.ama şunu da demeden geçemicem ben bu sıkıntıları bu duyguları 1.5 senedir yaşıyorum.ve senin yıllarına bakınca takdir ediyorum seni.arada bunaldığın zamanlar olucak elbet ama ben inanıyorum sen bu sınavı hayırlısıyla veriyorsun.inş en yakın zamanda sağlıkla mutlulukla yavruların olucak göğsünü gere gere çıkıcaksın o insanların karşısına.bu tatilde o kadar hamile gördüm ki içim o kadar buruldu ki cinsiyeti nedir ne zaman doğum diye bile sormaya dilim varmadı.sadece hayırlı doğumlar diyebildim.Allahım hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin inş ablacım.sen her zaman yazdıklarınla bizim içimizdekileri de dile getirmiş oluyorsun.inş tez zamanda biter bu hasret ablacımm öptümm seviyorumm seniii üzme kendiniiii
canım annen iyiymiş geçmiş olsun canım.bebişinizde gelmiş hayırlı olsun canım ömürlü olsun bahtı güzel olsun inşallah canım.tebrik ederim kardeşini.bebişide kaymaktan öpersin benim içinn.
ben geldiiimm hadin toplaşalım kimler kaldı başkaa.topicte buluşmak için randevüleşelim bariii.
hoşgeldin canımm seninde bayramın mübarek olsun.sonuçlarda güzel çıkmış maşallah doğuma kadar daimi böyle devam etsin inşallah canım.
hayırlı olsun canım yeğenin şimdiye sünnet olmuştur tabi.öptm canım.
hoşgeldinn canım yaa Allahım kabul etsin.hayırlısıyla gittin geldin Rabbim cümlemize nasip etsin inşallah.anlattığın bile hayal edince harika geliyo insana.dualarında bizleride unutmadığın için Allah razı olsun ağzına yüreğine sağlık.inşallah denk gelirizde tüm detaylarıyla dinlemek isterim herşeyi.öptm canım.
kardeleniiimm canımm seni de çok özledim benn...kayrama sende selam söyle konuşursan yine.Allahım yardımcısı olsun inş sağlıkla geçer günleri hayırlısıyla yavrusunu kucağına alır.amiin.
tutişş selam canım seni gördüm altta ama ben geçmişten çıkana kadar kaçırmadım inşallahh.güzeldir elif ismiielif naptı acaba inşallah hamiledir yaa ben geldim bi halayda ona çekerim yani.
selam kızlar hepinize hayırlı günler diliyorum.ben geldim çok yorucu bi o kadarda tatlı telaşla geçen 7 günden sora,yorgunluğum geçince bomba gibiyim diyebileceğim bir tatildi.kısaca bahsedeyim.bayramın 1.2. günü tatildeydik.3.cü günü eşimin memleketindeydik düğün vardı dün akşam üzerine kadar ordaydık köy düğünü 3 gün boyunca koşturmacaydı gece 1-2 de yatıp sabah 7 de kalktık hep ve oturmayı unuttuk sadece uyurken dinlenebildik.hem hazırlıklar hem yapılacaklar bide üstüne kalkıp oynayıp tepinmeler.bittim yani açıkcası.neyse ordan gelini gönderdik bizde evimize yola çıktık.geldik bi koşturmaca duş kuaför burdada düğün vardı çünkü.burdaki düğündede oynadık tepindik.gelin benim yakın arkadaşım damatta eşimin yakın arkadaşı hatta çöpçatanları bizizzonlarıda evlenenler kervanına kattık.gecede 1 de geldik yatana kadar 3 ettik sabah 7 de uyandık yine eşim iş başı tabii.bende çamaşır attım şimdi ve geçmişi okudum çok kalamıcam çamaşırı asınca uyumayı düşünüyorum.öyle işte.sizler nasılsınızz??? ay çok özledim yaa gittiğim hiç bi yerde internet yoktu olsada belki sadece 5 dk lık girebilirdim.ama malesef köyde nerdeee.yorucu ama güzel bir tatildi işte.
İnşallah canım ama...İyi gezmeler kardeşlerinle.kızlar hayırlı birgün diliyorum hepinize
SELİNAM kuzum hoşgeldin şükür kavuşturana güzel ve yorucu bir tatil geçirmişsin bu kısa zamanda iki düğün yapmışsınız valla negüzel yaa allah mesut etsn evlenenleri inşallah hiç aramadan sağlıklı hayırlı evlatları olsun .
canım senide üzdüm kusura bakmayın işte arada geliyolar napalım artık içime ata ata bi hal oldum inşallah dediğin gibidir inşallah hakkıyla verebiliyorumdur .dualarına canı gönülden amin diyorum inşallah hepimiz tez vakitte kavuşuruz nazlı sıpalarımıza .valla muhabbet etmeyi özledim inşallah karşılaşırda konuşuruz tatlışım .
KARDELOŞUM ALLAH kabul etsin canım negüzel oruca devam desene ben henüz başlamadım gerçi elimi çabuk tutsam iyi olcak :))KAYRAM iyiymiş ALLAHIM daha iyi etsin inşallah konuşursan bendende selam söyle canım
buarada bende kışı çok seviyorum kızlar ve artık istiyorum sanki kışın gelmesini .selinamın dediği gibi kışın daha farklı oluyo herşey :))
BANUM sen nasılsın kzum keyifsizliğin devam ediyormu inşallah geçer sıkıntıların
neyse hepinizi çok çok öpüyorum bende bugün dışarı çıkıcam hem alışverişim var hemde kızkardeşim tatildeydi diğer kardeşimle döndüler onu görmeye gidicem .gece nasiopse görüşürüz ...
Bende gelirim hazırım yani::)))Ebrarrr valla site sahibi sensin kuşum hadi sen yaz ben yardım edeyim sana hani buluşma meselesini
Konuşalım canım msn niye açılmıyoki yaa.Ay öglen girdim okudum yazdım ve bitirmeye yakın yine aynı şeyi yaptm yaaaaa!sonrada sinirlenip attm teli koltuga işlerime koyuldum...neyse şimdi rahatça yazim de kapamayım gene:)
selinam hoşgeldin canım.ne güzel dolu dolu geçirmişsiniz tatili.yeni evlilerede mutluluklar cnm.öptm seni.
Banucum yegenım 9 yaşinda cnm sormussun dün...sende iyi degilmissın.anlıyorum galiba sıkıntılarını konusalım bi ara cnm.
Ebuşum kardeşçigine gidiyon demek iyi oturmalar canom.
Garibim karşılaşamadk.nevar neyok cnm?aman kiloları cok kafaya takma kuşum ya sen dikkat et yeter.inş verirsin istedıgin gibi.
Şimdilik burda keseyim cift cıkmasın.gerisi aşagida:) sın.anlıyorum galiba sıkıntılarını konusalım bi ara cnm.
Ebuşum kardeşçigine gidiyon demek iyi oturmalar canom.
Garibim karşılaşamadk.nevar neyok cnm?aman kiloları cok kafaya takma kuşum ya sen dikkat et yeter.inş verirsin istedıgin gibi.
Şimdilik burda keseyim cift cıkmasın.gerisi aşagida:)
Ececim inşaallah güzel hbrlerle gelirsin cnm...
Banum nbr cnm annen nasıl,bebiş nasıl?
Derinim valla cnm bozuk olabilir ama zaten yapacagını yapmışsın delümmm![]()
evet ya yaptm bakalm mideyı bozmaz inş.aslnda yumurta konusunda cok titizim ama icimden bi ses bozuk dgl galıba dedı ve yaptm
eceee inş hayırlı haberlerle gel yarın cnm.amin.
Hadi güzel haberlerle gel inşallah.slm kızlar nasılsınız ben kac gündür gelemiyorum tam geliyorum bi cümle yazayım diyorum ama acil hep çıkmam gerekti akrabamızın düğünü vardı cumartesi gününden beri oradaydık yardıma gittik şimdi gene ordan geldim dr a yarın gidiyorum ikindin 5 de randevu aldım bana dua edin ii haberlerle geleyim haber vermek için girdim hemen çıkmam gerek artık gece gelemem koçiş evde oluyor gündüz yazarım atık kib aeo öp byy
Valla ben anlammam derincim anatolianın dediği gibi yapmışsın be kuşum afiyet olsun pişti ya bişey olmaz heralde bende bilgisayar açık uyuya kalmışım kusura bakmayın.Yok hallettm cnm,zaten gelmıcekler heralde.eşimin dayısının hanımı ve kaynanamı beklıyodum.işimiz erken bıterse gelırız dedıler.konusamyozda liralarm bitti.ev tel kullanmyorm...
Banu hoşgeldin cnm.
Ya kızlar bşy dicem,ben yumurtayı kırdım bı acaip geldı bana attm sabah.şmdı bşy yapim dedim kırdım kokmuyodu ama beyazı cok sıvıydı bıde kırarken kabuktan dolayımı patladılar anlamadım sarıları dagldı hafiften.sızce bozukmudurkı?hoş,yapacagımıda yaptktan fırına attktan sonra ne dıye soruyorum anlamadım:)
Çok şükür iyiler canım bebişte gün gün büyüyor.Sen nasılsın canım bebişte büyüyo karnın çıktımı?Bende bu ay tüpe başlıycam tek korkum şu kilolar bakalım napıcaz.Ececim inşaallah güzel hbrlerle gelirsin cnm...
Banum nbr cnm annen nasıl,bebiş nasıl?
Derinim valla cnm bozuk olabilir ama zaten yapacagını yapmışsın delümmm![]()
Hadi güzel haberlerle gel inşallah.
Valla ben anlammam derincim anatolianın dediği gibi yapmışsın be kuşum afiyet olsun pişti ya bişey olmaz heralde bende bilgisayar açık uyuya kalmışım kusura bakmayın.
Çok şükür iyiler canım bebişte gün gün büyüyor.Sen nasılsın canım bebişte büyüyo karnın çıktımı?Bende bu ay tüpe başlıycam tek korkum şu kilolar bakalım napıcaz.
son 10 gün kaldı yarın eşim yarın çapaya evrakları vericek bende medicalparka gidiyim idrar yollarım yanıyor işlem sırasında sorun olmasın Allahım ne olur bu sefer olsun bu sefer siz hariç kimse bilmiyecek transfere kadar.Artık yeyınce görces kıslar napalım:)
olsun banucum dınlenmıssındır bıraz uyuyup..ya takma kuşum kiloyu.tüpe kadar istedıgın kiloyu veremesende bıraz gıder belkı.bebıs gelsınde hayırlısıyla kıloyu takmazsn o zaman...şmdı ne zman başlyon cnm hayırlısıyla,adete kac kaldı?
Artık öyle olucak veremedim uğraştım tam ne güzel vermeye başlıyorum bir aksilik oluyor rejimde güme gidiyor bende az değilim anatoliacım 99 üstüyüm yani moralim bozulmasın diye böyle yazdım 3 rakam görmiyim bari::))))Banum iyiyim çok şükür,çıktı sayılır cnm karnım da...
Rabbim inşaallah bu sefer yüzünü güldürür cnm kiloyu takma kafana hele bi hamiş kal da kilolar verilir ben de kendimi öyle teskin ediyorum![]()
son 10 gün kaldı yarın eşim yarın çapaya evrakları vericek bende medicalparka gidiyim idrar yollarım yanıyor işlem sırasında sorun olmasın Allahım ne olur bu sefer olsun bu sefer siz hariç kimse bilmiyecek transfere kadar.
son 10 gün kaldı yarın eşim yarın çapaya evrakları vericek bende medicalparka gidiyim idrar yollarım yanıyor işlem sırasında sorun olmasın Allahım ne olur bu sefer olsun bu sefer siz hariç kimse bilmiyecek transfere kadar.