Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm ya benım yatma duurmlarım war ya ben planı bozmıyım zaten esımın de gonderecegı malum hastasın dıycek aklım kalıor dıycek.ya da bırdahakıne ben de katılırım bı ıyıleseyım de npıyımmmSevcanım smdı senıde dusunuyorm aslnda o halınle zor olcak ya.bakırkôy sorun olmazdı dıyom ya sznle gorısymde yer farketmez ama mecbur eşimede uymam gerekıyo yoksa braz daha kurcalarsam hc gondermıcek...neyse konusurz yıne.ablama gdınce ordan msn acarm gecelerı.smdı kactm cnm benım kusuruma bkma.hadı sende oturma fazla grsrz bebemg
hgeldın cnm bu aralar ben ğek gıremıyorum da gormedım senı.aramıa hgeldın.sorunun fılan war mı ne kdrlık ewlısınız bıraz bahsedermısınmerhaba arkadaşlar..Daha öncede yazdım ama bir kişi sadece yakın davranıp benimle konuştu,bende aranıza katıldım ve benimde gebelikle ilgili problemlerim var daha doğrusu sorun yok ama bebeğimiz olmuyor çok üzülüyoruz allahım isteyen dileyen herkese nasip etsin inş.
saol cnm selına alıntı yaptım sen cıkmamıssın haklısın walla cnm yaaa burdan konusmamak lazım :)))))))
bugun daha ıyı cnm şükür dıyeyım.olcak o kdar nazlansın yawrucuklar :))))
senın nasıl gecıyor ınsallah ılerkı gunlerde baslamaz mıde bulantıların
o smıle nerden çıkmış haberim yok bu arada.Ebrarım doğru tahmin gelen giden olmaya başladı bi taraftan çamaşır ütü derken koşturuyorum nete giremiyorum bazen açıyorum tam misafir geliyo açık kalıyo yazdıysanızda göremedim.
Lagrima ve ece hamileymişsiniz tebrikler Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin.
Ebrarım buluşuyormuşsunuz bu arada ne güzel hemde İstanbul'da.Ne çok ne güzel mekanlar var ne güzel bi şehir şanslısınız.
Hoşgeldin diyen arkadaşlarım teşekkürler Allah hepinizede nasip etsin
Lagrıma bu arada sana küs kalınacak bı konu yok ortada ama kendı sahsım adına durust olmam gerekırse senın o yazdklarından sonra icimden samimi bi sekılde bsyler yazmak gelmıyor.senın ıcınde kolay olmaz zaten,konustkca laflarına dıkkat etmen gerekecek üzülmeyelım dıye(senın deyişinle yani sana göre böyle).sen kendı kendıne ortada bsy yokken istemezsenız sizi üzüyosam gelmem gibi laflar ettn.kimse bsy demedi aksine hamileler gdnce uzuldgmuzu belirttgmiz halde yine kendi kendine bsyler dıyosn küstünüzmü falan...sahiden dedigin gibi aşırı ince düsünmüşsün ve bunu bize aktararakta hem kendını hem bızı gereksz yere uzdun.sen rahat ol istedgn zamam gir,girme yaz yazma sorun yok.
başlamaz sanmıyorum..
hoşgeldin.. sağol Rabbim isteyen herkese versin..
ben anladım anlayacagımı.. sağolun gerçekten hepiniz.
cnm ya benım yatma duurmlarım war ya ben planı bozmıyım zaten esımın de gonderecegı malum hastasın dıycek aklım kalıor dıycek.ya da bırdahakıne ben de katılırım bı ıyıleseyım de npıyımmm
hgeldın cnm bu aralar ben ğek gıremıyorum da gormedım senı.aramıa hgeldın.sorunun fılan war mı ne kdrlık ewlısınız bıraz bahsedermısın
h.geldın cnm bu topıkte herkese yer war buyur...allah en kısa zamanda nasıp etsınbeni alırmısınız aranıza.ben 1yıllık evliyim.4.5 aydır korunmuyorum bende istiyorum...çift rahmim var.dr problem yok diyor ama endişelerim var...![]()
h.buldun :) memnun oldum.Ben 2 yıllık evliyim ve dr. gitmemiştik hiç ve korunmadık 2 yıl boyunca 3 ay önce gidelim artık neden olmuyor die gittiğimizde guatır var sende dedi jin.dr. guatırı olanın bebeği olmaz dedi boğazımdan parçalar alındı tesler yapıldı,guatırda yok kısırlıkta yok yumurtlamamda oluyor.Eşiminde bir sorunu yok.Aynı ijn. eşimede sperm sayın düşük dedi olmaz dedi üroloğa gittik oda bu alanın uzmanı benim bu sayı ile çocuk olur dedi hatta aklın takılı kalmasın dedi ve proxeddplus sperm güçlendirici ilaç verdi yine olmadıŞimdide artık iyice kovaladık bebek meselesini başka hastane buldum dr. güzel oda sorun yok senin açından dedi bu hafta tekrar gidicem eşimin sonuçlarını alıp bakalım ona ne dicekler.. Allah isteyen herkese nasip etsin inş.
![]()
h.geldın cnm bu topıkte herkese yer war buyur...allah en kısa zamanda nasıp etsın
cnm her dr senın kafanı oldukca karıstırmıs yahuuu bu ne???? ınsan bunları duyunca yıkılır zaten olacagı warsa da takar we olmaz.belkı de ondan olmuyordur.sen stres yapma bence cok takılma.allah ne zaman hayrlıysa werır zaten.ben de neler atlattım ama stres yapmadım bır zamandan sonra allahıma şükür yawrularım göbişimde.ısteyen herkese nasıp etsın rabbım sakın streslenme tek dıyecegım bu
h.geldın cnm bu topıkte herkese yer war buyur...allah en kısa zamanda nasıp etsın
cnm her dr senın kafanı oldukca karıstırmıs yahuuu bu ne???? ınsan bunları duyunca yıkılır zaten olacagı warsa da takar we olmaz.belkı de ondan olmuyordur.sen stres yapma bence cok takılma.allah ne zaman hayrlıysa werır zaten.ben de neler atlattım ama stres yapmadım bır zamandan sonra allahıma şükür yawrularım göbişimde.ısteyen herkese nasıp etsın rabbım sakın streslenme tek dıyecegım bu
cnm eşinin de bunu yapmamsı gerek bazılarının sadece stresten olmuyor bak benım esım de oyleydı.stresı bıraktı hamıle kaldım ben.cnm ben de klomen kullandım benm adet duzensızlıgım wardı zaten yumurtalarım da gelışmıyordu çatlaması için degıl yumurta gelişmesı ıcın klomen werılıyor cnmaynen canım ne streslere girdim şimdi okadar takmıyorum ama eşim çok takıntılı nie olmuyor nie olmuyor herkesin oluyor bizim nie olmuyor bakalım rabbimden hayırlısını diliyoruz artık inş. sevindirir bizibirde klomen hapının ne amaçla kullanıldığını bilen varmı dr. bana yumurtaların çatlıo dedi ama yinede yumurtalık tedaviisinde kullanılan ilacı verdi anlamadım ?
amın cnm hepımız ınsallah...h.geldın cnm bu topıkte herkese yer war buyur...allah en kısa zamanda nasıp etsın
Allahım aratmadan inşallah...sizin de sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin...
klomen yumurtlama gelişmesi içinmiydi ? Bilmiyorum bakalım ilaç bugün bitiyor canım c.tesi gidicem sorun yok dedi ama klomenide verdi bende anlamadım canım yaa eşimlede bu akşam bir konuşma yapmalıyım sanırım stres işi ile ilgili ama anlatamıyorum onada takıntılıyım ben nie olmuyor die endeksliyor elimde değil diyr canım bende şaşırdım artık rabbim yardım etsin bizeBu arada yakınlığın için çok teşekür ederim swcn