canım şimdilik ii olmana çok sevindim ewet masallahı var benim miniğin aman diyeeyim bu defa ii olsun

bilmiyorum bakalım yarın test yaptıracak ac gel dedi bakalım ne olacak dua et bana lütfennnnnnnn
hsg canım aramıza ben pek giremiyorum onun için görmedim sanırım sorunun yokmuş ne güzel canım inş allah fazla bekletmeden bebişin yollar
hsg canım dr un sorun yok demiş takma canım bunun sorun olup olmadığını bilmiyorum ama inş herşey güzel olur canım
canım ya drlar kafanı çok karıştırmış sen sakın stres yapma bebişe engel olur stres
canım klomeni tedaviye baslaya hemen hemen herkese veriyorlar erkeklere bile onu takma sen kullan bence
kolay gelsin canım çok işin varmış sanırım

canım ya çok sevindim

canım inş boş değildir allah mutluluğuna mutluluk katsın inş

canım valla bu defa çok ama çok pozitifim inş şu 5 ay problemsiz gecer ve hayırlısıyla 9 ayı doldurmak nasip olur
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım innnşşşşşşşşşşşş
canım gecmişteydim ondan yazamadım nasılsın
as canım nasılsın
canım hsg inş hamilesindir bekle biraz olmazsa bi test yap inş vardır
hsg canımaramıza devamlı gelmenize bekleriz
ii aksamlar canım hsg
canım ben o testlerden hiç anlamam ama inş hersy ii olur
aaaaaaaaaaaa ben nerdeyim burda hiç çıkmadım burdan ama
canım sorun yokmuş inş yakında gelir minişin
ewet ya bugün masallahımız var gercekten
öle bugüne özel olmasında tek
hsg canım aramızacanım benim tek bildiğim kistlerin erimesi şart ama yaşayan arkadaşlar sana daha ii yardımcı olur
ay canım ya seninlede konuşmak mümkün olmadı nasılsın
canım inş herşey güzel olsun temizlen önce çünkü kist varkende hamiş olursan dah zor oluyor diye duydum
kızlar gelelim bana yeni girmedim biliyorum ama pc yi yeni aldım ele çünkü actım okuyordum eşim istedi verdim ama kapatmadım sayfayı bebişimle ikimiz sizle konuşmak için bekledik ama sanırım baya gec oldu çünkü uyku bastı yarın dr a gidiyorum ve yine bi heycan benden bebişimede gecerse bu heycan yandı bebem ha :90: