- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 408
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarrrrr,tam çıkıyodum,sizi gördüm,nasılsınız?
ama çıkmam lazım yaaaaaaa
Kardeloşum sağol cnm işin var galiba çık bakalım belki sonra karşılaşırız görüşmek üzere...
mrb AnaToLia bende aranıza yeni katıldım yaklaşık 1 ay olucak,benimde bebeğim olmuyor sorun bende yumurtalarım gelişmiyormuş tedavi olsam bile olmayacakmış gibi çok korkuyorum adetimi bekliyorum 11.günü gidicem bakıcak dr. yumurtlayıp yumurtlamadığıma pona göre tedavi yolu izlenicekmiş klomen kullandım 1 hafta ama oda etkili olmamış![]()
Berrincm sağol cnm sen nasılsın?
canım o acıyı bilirim zordur ama inan bana geçeer zamanla ben ertesi gün aya kalkmak zorunda kaldım annem üzülmesin diye tuvalette ağlıyodum o duyumasın diye ama sana tavsiyem yürü sürekli daha çabuk topluyosun kendini mevlam oğluşunu bağışlasın sanakızlar hepinize merhaba;
Evett sonunda bebeğime kavuştum... Hiç birşeye değilmeyecek mutlulukmuş.... Allahım herkese nasip etsin... Cuma sabahı hastanaye yattım.Giriş işlemlerim yapıldı. Sonda takıldı, benim heyecan dorukta. Heyecandan büyük abdestim geldi. Neyse zmanı gelince beni ameliyathaneye aldılar. Ben ameliyathaneye girerken eşim,annem, kayınvaldem ve kız kardeşim vardı. Narkozdan önce dikiş alınacak dedi doktorum ama ben çok heyecanlanınca ve ağlamaya başlayınca narkoz verildi öylelikle dikiş alındı. Kendime geldiğimde yoğun bakımdaydım. Odama götürürler ken hep oğlumu ve eşimi sayıklamışım.... Sonra Oğlumu getirdiler ve dayanamayıp başladım ağlamaya, 9 aydır o da bende çok sıkıntılı günler atlattık. Çok acılar çektik ama sonunda büyük mutluluğa kavuştuk..... İnanılmaz tarif edilemeyen bir duygu...
Sezeryana acım çok fazla.... Böyle olacağını bilmiyordum, bilseydim normal doğum isterdim...dün eve çıktık. bugün 4. gün ama hala birinin desteği olmadan kalkamıyorum. Umarım en kısa zamanda geçer...Şuan Eymen babası ve halası ile birlikte hastaneye gittiler, çünkü yüzü çok sarı geldi bize. ilk 3 gün sütüm hiç gelmedi. Bugün yavaş yavaş gelmeye başladı....Şimdi onları bekliyorum sabırsızlıkla.....
Tekrar girip yazacağım kızlar. Hepinizi öpüyorum....
iyiym balım sen nasılsınDerda nasılsın canım?
DerinSu,
derdanur
nasılsınız arkadaslar
Kız yanlış anlamadım şaka yaptım ciddiye alma:)
hayırlısı olsun cnm inşaallah önümüzdeki ay gelmez kırmızılar...
canım o acıyı bilirim zordur ama inan bana geçeer zamanla ben ertesi gün aya kalkmak zorunda kaldım annem üzülmesin diye tuvalette ağlıyodum o duyumasın diye ama sana tavsiyem yürü sürekli daha çabuk topluyosun kendini mevlam oğluşunu bağışlasın sana
rabbim fatıma annemizin hürmetine her kadına isteyen her kadına tatdırsın bu güzle duyguyu
iyiym balım sen nasılsın
biz iyyiz canım sen nasılsın
birsenim resim koyucam ama pcye atamıyorum ondan paylaşamadım sen nasılsın emrem nasıl
ebraraım bende iyiym balım o günleri benede andım geçen gün ne güzledi neler paylaştık mevlam hepinizden razı olsun
ben eminim yakında hamiş kalanlar topicicği olucak inş mavlamın izni ile
valla canımm yanlızım eşim yok adet oldum kilo almışım birass üzgünümm![]()
kaç kilosunki canım üzülüyosun üzülme veririsin can sağlığı olsun benimkide kapıda arkadaşları ile oturuyo
kaç kilosunki canım üzülüyosun üzülme veririsin can sağlığı olsun benimkide kapıda arkadaşları ile oturuyo