sağol canım allah razı olsun rabbim kimseyi boş bırakmasınn
amiiiiiiiiiiin canim amiiiiiiiiiiiin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canım allah razı olsun rabbim kimseyi boş bırakmasınn
ben çıkıyorum kızlar çok uykum geldi görüşürüz inş yine hepinizi çok ama çok seviyorum dularım sizinle canlarım mutlu huzurlu bie gece diliyorum hepinize
ben çıkıyorum kızlar çok uykum geldi görüşürüz inş yine hepinizi çok ama çok seviyorum dularım sizinle canlarım mutlu huzurlu bie gece diliyorum hepinize
Teşekkür ederim. Anatolia, bu bile ümit verici bir haber. Umarım Allah sağlıkla çocuğunun kucağına almayı nasip etsin tüm anne adaylarına.
hoşgeldin canım nasılsın
hoşgeldinizzzzz canımmmmmmm sağol canım çok zor günler geçirdik ama şimdi daha iyi rabbim bu günlerimizi aratmasın inşallah kuzucukların gözlerinden kocaman kocaman öpüyorum canım allah emanet olsunlar
allah daha iyi etsin canim,esmayida öp benim icin..
[
QUOTE=birsen29;20868873]# derdanur
# semraozsoy
# elifahsen
# kardelen5233+
# Doei
# berrin1985
# zeyno1982 biz geldik semroş canım geçmiş olsun oğluşuna yeni okudum nasıl şimdi kızlar sizlerde iyisiniz inşallah hep öyle kalırsınız![]()
En güzelini yaparsın cnm Rabbim korusun oğluşunuteşkkürler canım herkez öyle söylüyor sürekli okuyoruz ama nebileyim .fotorafçının camında kocaman bir resmi var bu hafta ilk işim gidip o resimi camdan kaldırtmak .inşallah kaldırır
Bayagı bi süreçten geçmişsin umarım dilediğin zaman gelir bebişinİki yılda biri açık iki ameliyat, tüplerin ikisinin de tıkalı olması, birinin alınması, çikolata kistleri, kötü gelen smear ve patoloji sonucu hala ümitliyim. :) aptalca ama öyle. Kendime gülüyorum çünkü Yazz'ı bırakırsam kistler patlayacak yine ve hastanelik olacağım, hamile kalmak için ilacı bırakmam lazım ve bırakamıyorum ama ümitliyim. :)
kızlar hani bi arkadaşımla dr a gitmiştik,bebekte gelişim geriliği vardı,hatırlar mısınız bilmem?
işte o arkadaşım ölü doğum yaptı dün gece,rabbim yardımcısı olsun.
kızlar hani bi arkadaşımla dr a gitmiştik,bebekte gelişim geriliği vardı,hatırlar mısınız bilmem?
hosgeldin birsencim,nasilsin?emrecik nasil?
allah daha iyi etsin canim
İki yılda biri açık iki ameliyat, tüplerin ikisinin de tıkalı olması, birinin alınması, çikolata kistleri, kötü gelen smear ve patoloji sonucu hala ümitliyim. :) aptalca ama öyle. Kendime gülüyorum çünkü Yazz'ı bırakırsam kistler patlayacak yine ve hastanelik olacağım, hamile kalmak için ilacı bırakmam lazım ve bırakamıyorum ama ümitliyim. :)
evet hatırladık kaç haftalık geriydi ve ne kadarlık doğdu bebek bilgin varmı üzüldük ama hayırlısı buymuş demekkızlar hani bi arkadaşımla dr a gitmiştik,bebekte gelişim geriliği vardı,hatırlar mısınız bilmem?
sgl kızlar emrecik iyi yarın kontrolumuz var boy kilo bakılacak bakalım dr görüşecez sünnet yeride biraz kırmızı onuda gösterecez hayırlısı sizler iyisiniz
kızlar istemiyerekte olsa çıkmak zorundayım ateşim yine yükseldi feci şekilde grip oldum .nefes bile alamıyorum .allaha emanet olun .:79::79::79::79::79::79:
kızlar istemiyerekte olsa çıkmak zorundayım ateşim yine yükseldi feci şekilde grip oldum .nefes bile alamıyorum .allaha emanet olun .:79::79::79::79::79::79:
İyi geceler semracım...
Kızlar müsadenizle bende kaçar,hepinize iyi geceler Allah rahatlık versin
Eboş gece kuşu oldun çıktın hee gelemedin bu saate kadarneyse görüşürüz sonra inşaallah...