Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

canım ben okudum,,,

slm kızlarr bir tane oğluşum varr minik paşam o benim 3 buçuk yaşında ve 2.ci bebeği düşünüyoruz 2 gün önce gebelik öncesi tahlillerimi yaptırdım hepsi temiz çıktı allahın izni ile bebek çalışmalarına başladık umarım en kısa zamanda müjdeli haberimi veririm sizlere allah isteyen herkese bebek nasip etsin allahım hepinizin dualalrını kabul etsin :)))

canım ben okudum,,,

aşk olsun be genemi geç kaldın kız ben neden yetişemiyom be okumaya bemafoldumben misafirlerim gece 1 gittiler açamadımda geçmiş olsuna gelmişler bebek uyku yapıyo malum gidip gidip yüzümü yıkıyom uykum açılsın diye allahtan anlamadılar ayıp olurdu onlara demikaydirigubbakcemile3 11 kalktım sırada kim var okunucak ben hazırım delikafadulden kız banada okuyalım bebişim için tekte okunur ama böyle daha iyş oluyomuş biryerden duydumsempatiksalakcinni bu arada herkeze hayırlı günler kız nerdesiniz be iki lafın belini kırardık demi klava:

bersucum gözün aydın dadlum benimki 6 haftasının içinde seninki daha yeni ama ultrosonda görünce insan bir tuaf oluyo ben sahsen agladım bebegimi görünce rabbimin mucizesi inanırmısın içimde bir varlık olduguna halen inanmıyorum duyanlar hep agladı sevinç ten işşallah sag saglim alırız kuvagımıza arkadasımolumunekankayizsmile

ay kızlar geceleri amma kaynatıyosunuz geçmişi oku oku anca bitirdim ebroşum canım nasılsın ben iyiyim sütümü içiyorum kk ya bakayım dedim

inşallah canım benim daha 4+4 olduğu için bişey gözükmez dedi 10 gün sonra çağırdı inşallah o zamn kalp atışlarınıda duyarız bu arada sen kalp atışlarını duydun mu canım inşallah sağ salim kucağımızada alırız senin son adet tarihin kaçtı

ay kızlar geceleri amma kaynatıyosunuz geçmişi oku oku anca bitirdim ebroşum canım nasılsın ben iyiyim sütümü içiyorum kk ya bakayım dedim
ay bitanem öyle valla ya çenemiz durmuyo işte
canım afiyet olsun bebişine şifa olsun inşallah .bende aynı işte yeni kalktım sersemliği atmaya çalışıyorum
yaşasın sesimi, duyan oldu oley:sm_cool: iyiyim sen nasılsın dadlum evde yatıyom ne yapam basa gelen çekilir kaydirigubbakcemile3 :1hug:

bende iyiyim tatlım saol .kız sen kimsenin olmadığı vakitlerde geliyosun ondan muhabbet edemiyosun
kanaman yok değilmi ?hiç canını sıkma rabbim onu sana nasip etdiyse hiç bir şey olmaz

16 mayıstı bana doktor geç döllenmişsin dedi kalp atıslarını duymadım nasip olursa 10 gidicam doktorum 7 çagırdı ama ben 10 gidicam eşim çok istiyo mercimegi görmeyikaydirigubbakcemile3 eşim adını mercimek taktıda şişe süt alıyorum ben kutı süt degil canım günlük oluyo daha saglıklı o süt tavsiye ederim dadlum :1hug:

hamdolsun rabbime çok şükür sadece o gün oldu daha yok hap verdi vitamin bide ilişki yasak dedi 1 sene yok ilişki dedim doktora kaydirigubbakcemile3 rahimden jel verdi onu sıkıyom :hulya:

benin sat 26 mayıs canım bende 14 temmuzda gidicem allah kısmet ederse o zaman kalp atışlarınıda duyarız inşallah canım ben sek süt seviyorum onun günlük sütü her zaman bulunmuyo burda ben çok severim sütü zaten o yüzden bol bol içerim inşallah folik asit içiyorsun değil mi onu da ihmal etmemk lazım
ben kaçtım çok öptüm eşim başımda bekliyooooo

hamdolsun rabbime çok şükür sadece o gün oldu daha yok hap verdi vitamin bide ilişki yasak dedi 1 sene yok ilişki dedim doktora kaydirigubbakcemile3 rahimden jel verdi onu sıkıyom :hulya:

canım hadi gözünaydın çok sevindim inşallah hiç olmaz birdaha
evet yasaklıyolar benim hamileliklerimdede hep yasaktı

canım bebişe yarasın inşallah içtiğin sütler
hadi git öpüyorum seni kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…