aleyna için duamız
turkuaz--------------------------------20
boncuk---------------------------------25bitti
yeliz--------------------------------------10bitti
derinsu--------------------------------20
ebrar-----------------------------------20
aleyna---------------------------------20
kardelen--------------------------------20
zeyn77---------------------------------20
seyda-----------------------------------20bitti
gökcerana------------------------------20
hpthoney-------------------------------20
derdanur--------------------------------20bitti
dıdgok-----------------------------------20
makber---------------------------------20
bersu------------------------------------20
samyeli................................18
dua listemiz tamamlandı pazar akşamına kadar biticek haber verirsiniz tatlışlar
canım ben okudum,,,
sevtun ,bersu selam tatlı hamişler nasılsınız bakalım
bersucum gözün aydın dadlum benimki 6 haftasının içinde seninki daha yeni ama ultrosonda görünce insan bir tuaf oluyo ben sahsen agladım bebegimi görünce rabbimin mucizesi inanırmısın içimde bir varlık olduguna halen inanmıyorum duyanlar hep agladı sevinç ten işşallah sag saglim alırız kuvagımıza arkadasımolumunekankayizsmile
ay bitanem öyle valla ya çenemiz durmuyo işteay kızlar geceleri amma kaynatıyosunuz geçmişi oku oku anca bitirdim ebroşum canım nasılsın ben iyiyim sütümü içiyorum kk ya bakayım dedim
yaşasın sesimi, duyan oldu oley:sm_cool: iyiyim sen nasılsın dadlum evde yatıyom ne yapam basa gelen çekilir kaydirigubbakcemile3 :1hug:
inşallah canım benim daha 4+4 olduğu için bişey gözükmez dedi 10 gün sonra çağırdı inşallah o zamn kalp atışlarınıda duyarız bu arada sen kalp atışlarını duydun mu canım inşallah sağ salim kucağımızada alırız senin son adet tarihin kaçtı
ay bitanem öyle valla ya çenemiz durmuyo işte
canım afiyet olsun bebişine şifa olsun inşallah .bende aynı işte yeni kalktım sersemliği atmaya çalışıyorum
bende iyiyim tatlım saol .kız sen kimsenin olmadığı vakitlerde geliyosun ondan muhabbet edemiyosun
kanaman yok değilmi ?hiç canını sıkma rabbim onu sana nasip etdiyse hiç bir şey olmaz
16 mayıstı bana doktor geç döllenmişsin dedi kalp atıslarını duymadım nasip olursa 10 gidicam doktorum 7 çagırdı ama ben 10 gidicam eşim çok istiyo mercimegi görmeyikaydirigubbakcemile3 eşim adını mercimek taktıda şişe süt alıyorum ben kutı süt degil canım günlük oluyo daha saglıklı o süt tavsiye ederim dadlum :1hug:
hamdolsun rabbime çok şükür sadece o gün oldu daha yok hap verdi vitamin bide ilişki yasak dedi 1 sene yok ilişki dedim doktora kaydirigubbakcemile3 rahimden jel verdi onu sıkıyom :hulya:
benin sat 26 mayıs canım bende 14 temmuzda gidicem allah kısmet ederse o zaman kalp atışlarınıda duyarız inşallah canım ben sek süt seviyorum onun günlük sütü her zaman bulunmuyo burda ben çok severim sütü zaten o yüzden bol bol içerim inşallah folik asit içiyorsun değil mi onu da ihmal etmemk lazım
ben kaçtım çok öptüm eşim başımda bekliyooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?