Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

BONCUĞUM demek gece uyudun kuzum tüh bilsek arardık valla .bizde baya kaynattık msnde .bide dün akşam topicde misafir vardı kaydirigubbakcemile3sadece izledi yazmadı okadar dil döktük banamısın demedi .arkadaş özel mesaj atın diyo alsanaalsanasmile
neyse öpüyorum seni kuzum

banada verdi folik asit dadlum içiyorum günde 3 kere hap düşük olmasın diye jelide rahimden sıkıyorum rahimim açılmasın diye çünkü rahim açıklıgı var bende :gitme: dikilicek rahmim 1 gün hastanede yatıcam 3 buçuk aylıkken rahimden bakılıcak ona göre dikilicekmafoldumben eger dikilirse 9 ay yatıcam tek levabaya kalkıcam eyvahedigeldismile allah yardımcım olsun a.s.

olsun canım bebiş iyi olsunda onlarada katanır insan

allah bağışlasın oğlunu canım .umarım tez zamanda kardeşi gelir .herşey gönlünce olsun

ebrarcım misafirlerim vardı gece 1 gittiler olan garip eşime oldu çayı o demledi aparatif yanıma onlar gitti beni yatırdı garibim bulaşıkları makinaya koydu sabahta yavaş yavaş temizligimi vaptım dinlene dinlene aklımdaydı giricektim ama uyuya kalmışım kalktıgımda sabah olmuştukaydirigubbakcemile3

olsun canım sen dinlen önemli olan şuanda bebişin.
allah razı olsun eşinden benimkide aynıydı yine kalsam aynı olur .
sen iş yapmaya dinlensende yoruyosun kendini bilmeden

kız kocişler bosamasa bari ya bişey dicam kafama takıldıda:uhm: ana saglıgına gittim doktor dediki telefon bilgisayar yasak dedi radyosyon var dedi acaba dogrumudur bebem bedelikafadulden

çok doğru bende hamiş kalırsam inşaallah biraz en azından 3 ay uzak durucam

kız kocişler bosamasa bari ya bişey dicam kafama takıldıda:uhm: ana saglıgına gittim doktor dediki telefon bilgisayar yasak dedi radyosyon var dedi acaba dogrumudur bebem bedelikafadulden
valla canım doğru tabide herşey radyasyon olmuş fazla kalmazsın başında olur biter
evet d kontrol kullanıyorum haftayada lucrine başlıycam

hadi hayırlısı zeynom inşallah hayırlı sonuç alıcaksın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…