benin sat 26 mayıs canım bende 14 temmuzda gidicem allah kısmet ederse o zaman kalp atışlarınıda duyarız inşallah canım ben sek süt seviyorum onun günlük sütü her zaman bulunmuyo burda ben çok severim sütü zaten o yüzden bol bol içerim inşallah folik asit içiyorsun değil mi onu da ihmal etmemk lazım
ben kaçtım çok öptüm eşim başımda bekliyooooo
banada verdi folik asit dadlum içiyorum günde 3 kere hap düşük olmasın diye jelide rahimden sıkıyorum rahimim açılmasın diye çünkü rahim açıklıgı var bende :gitme: dikilicek rahmim 1 gün hastanede yatıcam 3 buçuk aylıkken rahimden bakılıcak ona göre dikilicekmafoldumben eger dikilirse 9 ay yatıcam tek levabaya kalkıcam eyvahedigeldismile allah yardımcım olsun a.s.
selam zeyno az önce hoşgeldin dedim görmedin naber
zeyno hoşgeldin naber datlum?
slm kızlarr bir tane oğluşum varr minik paşam o benim 3 buçuk yaşında ve 2.ci bebeği düşünüyoruz 2 gün önce gebelik öncesi tahlillerimi yaptırdım hepsi temiz çıktı allahın izni ile bebek çalışmalarına başladık umarım en kısa zamanda müjdeli haberimi veririm sizlere allah isteyen herkese bebek nasip etsin allahım hepinizin dualalrını kabul etsin :)))
görmedim canım iyiyim canım
sen nasılsın
iyiyim canım sabah mahmurluğu var işte gece yatmıyoruz sabah kalkmıyoruz
ebrarcım misafirlerim vardı gece 1 gittiler olan garip eşime oldu çayı o demledi aparatif yanıma onlar gitti beni yatırdı garibim bulaşıkları makinaya koydu sabahta yavaş yavaş temizligimi vaptım dinlene dinlene aklımdaydı giricektim ama uyuya kalmışım kalktıgımda sabah olmuştukaydirigubbakcemile3
anam yoookk ben size 1 hafta takıldım feleğim şaştı
şimdi düzene girdi uykum
iyiyim canım sabah mahmurluğu var işte gece yatmıyoruz sabah kalkmıyoruz
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
valla ya bizim halimiz kötü neyapıcaz bu uyku düzenini bilmem
sen naaptın devammı ilaçlara
kız kocişler bosamasa bari ya bişey dicam kafama takıldıda:uhm: ana saglıgına gittim doktor dediki telefon bilgisayar yasak dedi radyosyon var dedi acaba dogrumudur bebem bedelikafadulden
valla canım doğru tabide herşey radyasyon olmuş fazla kalmazsın başında olur biterkız kocişler bosamasa bari ya bişey dicam kafama takıldıda:uhm: ana saglıgına gittim doktor dediki telefon bilgisayar yasak dedi radyosyon var dedi acaba dogrumudur bebem bedelikafadulden
evet d kontrol kullanıyorum haftayada lucrine başlıycam
kızlar benim çıkmam gerek işlerim var sonrada alışverişe gidicem .kusura bakmayın çok öpüyorum sizi
kızlar benim çıkmam gerek işlerim var sonrada alışverişe gidicem .kusura bakmayın çok öpüyorum sizi
valla canım doğru tabide herşey radyasyon olmuş fazla kalmazsın başında olur biter
hadi hayırlısı zeynom inşallah hayırlı sonuç alıcaksın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?