Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

aleyna canım günüm yarın tatlım

ebrarım 1 yaptım ya ama erken yaptım bişey yazmış olamazdınız hımm anlatabildimmi anlatamamış olabiliirm
anladım şimdi kuzum kaydirigubbakcemile3
eşim pc yi istiyor gelemezsem yada geldiğimde gitmiş olursanız iiyi geceler canlarımm

tamam bitanem hadi çok öptüm görüşemezsek iyi geceler opuyorumnanaktan

yok canı yeni deyil 2 ay olmuştur eşimin bugün cok işi vardı iş getirmiş beni koymadı girim bende ordan girdim ama cok zorya beyenmedim yani

günaydın kızlarr,
aleyna için 20 ayetel k. bitti bnm haberiniz olsun kızçelerr
sırada kim var,sevtun'a mı okunacak ben akşam eve gidince okuyayım

günaydın turkuazım agzına saglık cnm allah kabuletsın evet sırada sevtun var bebişi sıkı tutunsun dıye aksam duayı bıtırelım sana 20 tane yazarız yıne haber verırız kibopuyorumnanaktan

aleyna İÇİn duamız
turkuaz--------------------------------20BİTTİ
boncuk---------------------------------25BİTTİ
yelİz--------------------------------------10BİTTİ
derİnsu--------------------------------20
ebrar-----------------------------------20
aleyna---------------------------------20
kardelen--------------------------------20
zeyn77---------------------------------20BİTTİ
seyda-----------------------------------20BİTTİ
gökcerana------------------------------20BİTTİ
hpthoney-------------------------------20BİTTİ
derdanur--------------------------------20BİTTİ
dıdgok-----------------------------------20BİTTİ
makber---------------------------------20BİTTİ
bersu------------------------------------20
samyeli................................18BİTTİ

DUA LİSTEMİZ TAMAMLANDI PAZAR AKŞAMINA KADAR BİTİCEK HABER VERİRSİNİZ TATLIŞLAR

HAYIRLI UĞURLU OLSUN Bismillahirrahmanirrahim بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

HAZıRAN AYI LıSTEMıZ

DERıNSU.....................................................................................1 HAZıRAN
NURUNAYN:.................................................................................10 HAZıRAN
EZGıM_EZ.....................................................................................20 HAZıRAN
.ASı...............................................................................................20 HAZıRAN
MAVı2505.......................................................................................25HAZıRAN
HPT_HONEY....................................................................................25 HAZıRAN
AYSEN_34......................................................................................26 HAZıRAN
EMOS8935.......................................................................................30 HAZıRAN

TEMMUZ AYI LıSTEMıZ

AZıZE1.........................................................................................1 TEMMUZ
UGURBONCUGUM........................................................................5 TEMMUZ
YABADABADU..............................................................................6 TEMMUZ
EBRAR_53...................................................................................10 TEMMUZ
ALEYNA84....................................................................................10 TEMMUZ
KARDELEN5233...........................................................................11 TEMMUZ
TURKUAZ.....................................................................................12 TEMMUZ
GAMZE87.....................................................................................13 TEMMUZ
GELINCIK37_34............................................................................17 TEMMUZ
ZEYNEP4......................................................................................?TEMMUZ
PELıN67......................................................................................15 TEMMUZ
AŞKMEŞK.................................................................................15 TEMMUZ
SAMYELı26...................................................................................16 TEMMUZ
MIZMIZ.........................................................................................17TEMMUZ
DEKıNMAN....................................................................................?? TEMMUZ
06SEVINC06...................................................................................?? TEMMUZ
ÖZLEMSOYSAL..............................................................................19 TEMMUZ
YELıZ............................................................................................19 TEMMUZ

HAMıŞLERıMıZ

MAKBER..................................................................:lepi::lepi:
GÖKCERANA23..........................................................:lepi::lepi:
ZEYN77....................................................................:lepi::lepi:
YUSNES : ...............................................................:lepi::lepi:
AŞKMELEGı :...........................................................:lepi::lepi:
BUURCUUM..............................................................:lepi::lepi:
ZEY86.................................................................. ....:lepi::lepi:
SHARK_11...............................................................:lepi::lepi:
. __7DIN__BITIRDIN......................................................:lepi::lepi:
SEVTUN2..................................................................:lepi::lepi:
SEYDAM...................................................................:lepi::lepi:.
BERSUU...................................................................:lepi::lepi:
PNRSM.....................................................................:lepi::lepi:

ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…