internette östorojen hormöonu içinmiş yazıyor anamadm sorumayıda unuttum dr yarın sorucam
o ilaç rahim içini gebeliğe hazırlamak için kullanılıyor.ben de kullandım geçtiğimiz ay...gebelik oluştu fakat tutunamadıinternette östorojen hormöonu içinmiş yazıyor anamadm sorumayıda unuttum dr yarın sorucam
östorojen erkeklik hormonu değilmi canım ?yoksa benmi yanlış biliyorum
hoşgeldin aramızao ilaç rahim içini gebeliğe hazırlamak için kullanılıyor.ben de kullandım geçtiğimiz ay...gebelik oluştu fakat tutunamadı
selam datlum naber?selam güzeller nasılsınız???
selam kızlarrrrrrrr
hayret bu saatte topic kalabalalık:)
anladım canım normalde progestan verirlerdide ondan şaşırdım heralde .hadi hayırlısırahim içini kalınlaştırıyor diye yazıyor
slm kızlar nasılsınız
neden tutunamadı peki[/QUOTben adetimin 3.günü serephone diye bir ilaç kullandım.5 gün boyunca kullandıktan sonra kontrole gitti.dr.çok ii 3 yumurta gelişmiş ama bu ilacın kötü bir yanı var rahim içinin gelişmesine faydası yok,o yüzden sana estrofem verecem dedi...çatlatma iğnesini yaptırmadan 2 gün önce estrofeme başladım...kısa bir süre bence...tabi bu kısa sürede rahim içini yeterli kalınlığa ulaştımadı sanırım...
yok canım henüz gelemedi
hoşgeldin bitanem nasılsın
arada böyle oluyo kaydirigubbakcemile5
neden tutunamadı peki[/QUOTben adetimin 3.günü serephone diye bir ilaç kullandım.5 gün boyunca kullandıktan sonra kontrole gitti.dr.çok ii 3 yumurta gelişmiş ama bu ilacın kötü bir yanı var rahim içinin gelişmesine faydası yok,o yüzden sana estrofem verecem dedi...çatlatma iğnesini yaptırmadan 2 gün önce estrofeme başladım...kısa bir süre bence...tabi bu kısa sürede rahim içini yeterli kalınlığa ulaştımadı sanırım...
anladım canım geçmiş olsun ben gecenhafta pazar kullanmaya başladım kulanmaya yarın son işte dr.gitcem bakalım
iyi cnm sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?