Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

inşallah canım eğer yarına kadar olmazsam yapıcam yarın ama umudum yok canım sıkkın biraz eşim test yaptırdı demiştim ya dün bi doktora göstermiş arkadaşının tanıdığı kendi doktorumuz değil yani morfoloji çok düşük hamile kalamsı çok zor demiş ve tüp bebek yaptırmasını sölemiş

ay ebroşum yeni kavuşmuştunuz kardeşinle demek yaz okuluna gidiyo hay allah üzülme o derslerini versinde yaz okulu olmasa okul uzuyacak öyle düşün ne zaman gelecek??

bersucum hamilelik nasıl gidiyor?
derdanur umarım pozitif sonuc alırsın,hiç belli olmaz bu işler doktorun lafına bakmayın siz

sen tatile mi gitcen
evet canım inşallah çarşamba gidiyorum
canım orasını yanlız rabbim bilir biçok hamile arkadaş var eşlerinin morfolojisi düşük olupta kalan .inşallah seninde öyle olur
ay ebroşum yeni kavuşmuştunuz kardeşinle demek yaz okuluna gidiyo hay allah üzülme o derslerini versinde yaz okulu olmasa okul uzuyacak öyle düşün ne zaman gelecek??

evet yaa bide tatile gittiler ya çok görüşemedik buyaz .napalım sağlık olsunda .dediğin gibi okulu uzamasında idare edicez işte .ağustos başında burda olucak canım

inşallah ebrarcım ben kaçtım öpüyorum hepinizi görümcem geldi akşam açarım görüşürüz kendinize iyi bakın Allaha emanet olun

canım hiç öyle umutsuz olma bizede tüp bebek denmişti normal yolla imkansız diyemeyiz ama çok zor ihtimal denmişti ama bak oldu allahtan umut kesilmez hep pozitif ol canım benim

Eledim eledim höllük eledim
Aynalı beşikte canan bebek beledim
Büyüttüm besledim asker eyledim
Gitti de gelmedi canan buna ne çare
Yandı ciğerim de canan buna ne çare

Bir güzel simâdır aklımı alan
Aşkın sevdasını canan sineme saran
Bizi kınamasın ehl-i din oğlan
Gitti de gelmedi canan buna ne çare
Yandı ciğerim de canan buna ne çare

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…