hamdolsun bitanem bende iyiyim
biraz duygusalım kızkardeşim ünide okuyo yaz okuluna kaldı 1 dersten bugün gidiyoda 1 ay orda moralim bozuldu .gerçi bende yokum 15 gün ama işte gelde anlat yüreğime
hamdolsun bitanem bende iyiyim
biraz duygusalım kızkardeşim ünide okuyo yaz okuluna kaldı 1 dersten bugün gidiyoda 1 ay orda moralim bozuldu .gerçi bende yokum 15 gün ama işte gelde anlat yüreğime
mafoldumben
bebek istiyorum benmafoldumben
selam canım...iyi pazarlarbende görünmez miyim neyim eboştan başka kimse selamımı almadıakannehir
evet canım inşallah çarşamba gidiyorumsen tatile mi gitcen
canım orasını yanlız rabbim bilir biçok hamile arkadaş var eşlerinin morfolojisi düşük olupta kalan .inşallah seninde öyle olurinşallah canım eğer yarına kadar olmazsam yapıcam yarın ama umudum yok canım sıkkın biraz eşim test yaptırdı demiştim ya dün bi doktora göstermiş arkadaşının tanıdığı kendi doktorumuz değil yani morfoloji çok düşük hamile kalamsı çok zor demiş ve tüp bebek yaptırmasını sölemiş
ay ebroşum yeni kavuşmuştunuz kardeşinle demek yaz okuluna gidiyo hay allah üzülme o derslerini versinde yaz okulu olmasa okul uzuyacak öyle düşün ne zaman gelecek??
bersucum hamilelik nasıl gidiyor?
derdanur umarım pozitif sonuc alırsın,hiç belli olmaz bu işler doktorun lafına bakmayın siz
selam canım...iyi pazarlar
evet canım rizeye gidiyorum senin yerinede çekerim havasını içime o çay kokusunuayyy cnm ya sende rize'ye gideceksin nasılsa üzme kendini
mafoldumben
sanada canım sağolasın
nasılsın?
ya ablam nur kaçgündür giriyor bişe yazmıyor dün faceden mesaj attım geride dönmedi
ne oldu bu kıza yaaa
evet canım rizeye gidiyorum senin yerinede çekerim havasını içime o çay kokusunu
mafoldumbenmafoldumben
ulen duygusala bağlamayın beni
inşallah canım eğer yarına kadar olmazsam yapıcam yarın ama umudum yok canım sıkkın biraz eşim test yaptırdı demiştim ya dün bi doktora göstermiş arkadaşının tanıdığı kendi doktorumuz değil yani morfoloji çok düşük hamile kalamsı çok zor demiş ve tüp bebek yaptırmasını sölemiş
hoşgeldin turkuaz
valla canım burayada uğramıyo neden bilmiyorum kırıldımı bişeye anlamadım yani
hoşçakal cnm snde Allah'a emanet olinşallah ebrarcım ben kaçtım öpüyorum hepinizi görümcem geldi akşam açarım görüşürüz kendinize iyi bakın Allaha emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?