saçma sapan şeye iştekız noluyo size ya..takmayın bişeyi..bu dünyada sizden önemli bişey yok...
kime taktın cnm anlat rahatlarsın.
bende öyleyim bişeye takarım ondan sonra kendimi yer bitiririm offf bu huyumu sevmiyorum hiç
hoşgeldin derin
zeynep takma diycem olmuyo canım kendimden biliyom ama az takmaya calış ilacların da etkisi deyil bence ben ilac kullanmıyom ama bende aynıyım aklımdan 1dakka cıkmıyo hele bi hamile görim kopuyom zaten neyse az tak bak kafaya benim gibi sonra toparlanması zor olur
kızlar bu yakıyı duydunuzmu ben bu gece yapıştırdım cok yakıyo ya hamile kalmayı kolaylaştırıyomuş ama bilmiyom ilk kez yapıyom
kız zeynep taktıgın şeye bak alsanaalsanasmileal bu sana akıllım sanane annen neyi giymek istiyosa giysin kız
ben geldim kabusunuz geri döndü iyi aksamlar hepinize kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kız bu yakılar varya eczanede satılan bende burdan okudum aldım ama ne faydası olcakki onu düşünüyom şimdi her duydugumu yapıyom ya ALLAH akıl versin bana
ay inşallah canım yaa.göreceksin hepimizin hamileligi çok yakın hayatım fıstıkımmmmmmmmmopuyorumnanaktanıyıyım ezgım herzaamnkı ruh halı arada gelırler bgnde ogünlerden bırısempatiksalakcinni
derınım cnm cok sevındım ya rabbım dualarımızı kabul edıyor kızlar bakın bersu hamıs sımdıde derın ınsallah
ay zeynom gerçekten çok önemsiz bişey cnm yaa..böyle şeylere kafayı takıyosan işin iş senin tatlım..rahat ol biraz..bırak annecigin neyde rahat ediyosa onu giysin...kaynanan öyle tercih ediyo diye annende öyle giyecek diye bi kaide yok bence...sonuçta ikiside neyin ne oldugunu bilen insanlar...zaten tunik giydi diye mana bulunacak olursa,eleştiren kişi günaha girer boşver...anneni zorlama hiçbişey için...onların sevecegi gibi giyinmek zorunda deigl kimse..ben olsam tam tersi anneme taraf olurdum giy derdim onlar kim ki..yanlış analama beni sakın ok..kafaya takmaman için diyorum.saçma sapan şeye işte
annemler umreye gidecek ona uzun pardüse diktir diyorum oda dizinde pardüsesi var onu giycem diyo
aksilik kayganamlarla beraber gidicekler şimdi onların yanında abes olur dizde tünik yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa üfffffffffffffffffffff nasıl anlatıcam
çok saçma değilmi taktım işte yarın olana kadar annemle konuşana kadar beni yer bitirir bu
bende :mymeka: bu bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?