Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

kızlar kasıklarım patlayacak gibi şiş yaaa...acıyo bide...korkuyorum((
bide şimdi diyom ki,niye test koyulaşmadı..dünkinden daha belirgin olması gerekmiyo muydu bugün yaptıgım..ama idrarımda çok açık renkti gene yaaaa...bide bu ladıgı test kitini sevmiyom hiç..ekranı küçük dar olanlardan..geniş testler daha hassas oluyor..

kız noluyo size ya..takmayın bişeyi..bu dünyada sizden önemli bişey yok...
kime taktın cnm anlat rahatlarsın.
saçma sapan şeye işte
annemler umreye gidecek ona uzun pardüse diktir diyorum oda dizinde pardüsesi var onu giycem diyo
aksilik kayganamlarla beraber gidicekler şimdi onların yanında abes olur dizde tünik yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa üfffffffffffffffffffff nasıl anlatıcam
çok saçma değilmi taktım işte yarın olana kadar annemle konuşana kadar beni yer bitirir bu
bende öyleyim bişeye takarım ondan sonra kendimi yer bitiririm offf bu huyumu sevmiyorum hiç

bende :mymeka: bu bana

kızlar bu yakıyı duydunuzmu ben bu gece yapıştırdım cok yakıyo ya hamile kalmayı kolaylaştırıyomuş ama bilmiyom ilk kez yapıyom

ya ilacın etkisi olmaz olurmu dengen tamamen bozuluyo hormon ilaçları almak kolaymı öle sempatiksalakcinni

kız zeynep taktıgın şeye bak alsanaalsanasmileal bu sana akıllım sanane annen neyi giymek istiyosa giysin kız

üffffff kayganamların yanında olmuyo işte annemlerin maddiyatı bira düşük kayganamlarınkinden olmuyo işte
çok saçma ama taktım bi kere uykumda bundan kaçtı mirmirmirmir

kız bu yakılar varya eczanede satılan bende burdan okudum aldım ama ne faydası olcakki onu düşünüyom şimdi her duydugumu yapıyom ya ALLAH akıl versin bana

derinim aslında doğru biraz koyulaşması gerekti ümidini kırmak istemiyorum ama benimde hamişliğimde silik çıktığında hergün yapmıştım hergün birazdaha koyu çıkmıştı .ama bellide olmaz kuzu dur bakalım hayırlısı

zeyno gerçekten önemli bişey değil hiç takma boşver herkes nasıl istiyosa öyle giyinsn .kimse kimseyi giydiğiyle filan yargılayamaz .yargılarsada onun ayıbıdır

ay inşallah canım yaa.göreceksin hepimizin hamileligi çok yakın hayatım fıstıkımmmmmmmmmopuyorumnanaktan
ay zeynom gerçekten çok önemsiz bişey cnm yaa..böyle şeylere kafayı takıyosan işin iş senin tatlım..rahat ol biraz..bırak annecigin neyde rahat ediyosa onu giysin...kaynanan öyle tercih ediyo diye annende öyle giyecek diye bi kaide yok bence...sonuçta ikiside neyin ne oldugunu bilen insanlar...zaten tunik giydi diye mana bulunacak olursa,eleştiren kişi günaha girer boşver...anneni zorlama hiçbişey için...onların sevecegi gibi giyinmek zorunda deigl kimse..ben olsam tam tersi anneme taraf olurdum giy derdim onlar kim ki..yanlış analama beni sakın ok..kafaya takmaman için diyorum.

aleynam yakıyı duydum hatta bende yapıcaktım buay anacığım olmadığından kaldı benim kociş kızar öyle şeylere onada diyemedim .çok fayda gören olmuş hadi inşallah yaa .ama çok yakar oo .
adı üstünde yakı kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…