Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

evet cnm bende öyle düşünüyom zatenn..koyulaşması gerekiyodu..ama diyom ya bu testi sevmiyom..bazıları daha hassas oluyo...of yaaa.
derinim sen ihmal etme artık salıyı bekleme canım kan testini yarın yaptır kuzum bu durumlar heç normal değil

valla cnm mecbur beklicem yaa.yarın çıkamam dükkandan..hem eşimde gelmek istiyo.

sevtun hoşgeldin canım aman lütfen kabusumuz olma
duayı yarın akşama bitiriyoruz haberin olsun senin içinde 30 tane yazdık

hacca giden birine atlet ver bitane kabeye sürsün tülbette oluyomuş ama atlet olsa daha iyi oluyo gelince üstüne giyicekmişsin bizim bi tanıdık yapmış tüp bebek denemiş olmamış aşılama denedi olmadı allahtan işte hacdan atlet gelmiş giymiş olmuş inanamak lazım itikadınızı bozmayınalsanaalsanasmile:mymeka: döverim he

zeynep bende yeni duydum agrılar için kullanılıyomuş ama hamile kalmak içinde kullanılıyomuş burdan duydum yani bende herzamnki gibi sazan gibi atladım hemen yaptım

yelizim benim bugun 16. günüm o yüzden yapıştırdım artık hayırlısı

yelizim çok benzer taraflarımız var canım bende çok takıyorum ama sen biraz daha fazla sanki
eşim biraz yola getirdi beni kıza kıza önceden daha beterdim

allah razı olsun hepinizden kız kız ismi daha erken ama ecrin nasıl anlamı çok güzelkaydirigubbakcemile3

canım bu isim konusunda çok arastır..bak ecrin ismini herkes koyuyo ama onun anlamı nette dolaşan gibi degilmiş..geçen bizim eski bi arkadas isim konusunda topic açmıştı dur bulup kopyalıcam sana..ecrinin anlamı senin bildigin degil sanırım...

hoşgeldin sevtun

bencede zeynep bunu takma kafana annenin kıyafetini yargılayacaklarını sanmıyorum hemde ümrede yanii
yok yargılayacaklarından değilde ben arada kötü olurum ne biliyim işte
zeyno gerçekten önemli bişey değil hiç takma boşver herkes nasıl istiyosa öyle giyinsn .kimse kimseyi giydiğiyle filan yargılayamaz .yargılarsada onun ayıbıdır
kayganam iyi insandır canım öle yargılamaz ağzı var dili yok
yok canım ne yanlış anlıycam ben annemin iyiliği için düşünüyorum
valla işim iş nolucaksam bu yaşta kafaya takarak
aman boşver diyemiyorum işte tüm dünyanın kaygısı bendeboshayallersmile

sevtun sen şimdi isim düşünme canım erken dediğin gibi sağlıkla doğsun inşallahda isim kolay
bide buara çok koyan var ben sıkıldım ecrin isminden tabi sen bilirsin

abla yaptım ama yanıyom yani 2 gün durcakmış artık dayanabilirsem benimde eşimin haberi yok gizliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
o zaman öle yapıyım diktiricezya terziye götürüyüm
canım senle annenin arasında kalsın kimse duymasın ben annemle anlaşarak yaparım öyle şeyleri hediye alıyorum de kimse kırılmasın hatta imkanın varsa kaynanada al kimse küsmesin

kızzzzzzzzzz daha önce niye söylemedin bilsem kaynanama verirdim onlar ümreye gittilerya ama tülbent vermiştim atletolsa daha iyi olurdu ya tüh

geçen sene kayınbabam eşarbımı sürmüştü beytullaha
gelince hemen karnıma sürttüm ama üstünden 1 sene geçti senağlama

benim eşimde kızıyo ama daha yola getiremedi bacım çocukluğumdan beri bu böle can çıkar huy çıkmaz böle geşdim böle gidicem yanii boshayallersmile

Son düzenleme:
ben 30 okucam ozaman bacım demi yatmak zorundayım benimki kızıyo sabah görüşürüz ablamgil gelcek onlar gitsin 6 gibi burda olurum işaallah :hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…