evet cnm bende öyle düşünüyom zatenn..koyulaşması gerekiyodu..ama diyom ya bu testi sevmiyom..bazıları daha hassas oluyo...of yaaa.derinim aslında doğru biraz koyulaşması gerekti ümidini kırmak istemiyorum ama benimde hamişliğimde silik çıktığında hergün yapmıştım hergün birazdaha koyu çıkmıştı .ama bellide olmaz kuzu dur bakalım hayırlısı
derinim sen ihmal etme artık salıyı bekleme canım kan testini yarın yaptır kuzum bu durumlar heç normal değil
zeynep ozamn sen al annene gizli ver hediye aldım anne de hac hediyesi kimseyede söyleme de
allah razı olsun hepinizden kız kız ismi daha erken ama ecrin nasıl anlamı çok güzelkaydirigubbakcemile3sevtun hoşgeldin canım dua sana okunuyo RABBİM KABUL ETSİN İNŞALLAH
sevtun hoşgeldin canım aman lütfen kabusumuz olma
duayı yarın akşama bitiriyoruz haberin olsun senin içinde 30 tane yazdık
allah razı olsun hepinizden kız kız ismi daha erken ama ecrin nasıl anlamı çok güzelkaydirigubbakcemile3
yok yargılayacaklarından değilde ben arada kötü olurum ne biliyim iştehoşgeldin sevtun
bencede zeynep bunu takma kafana annenin kıyafetini yargılayacaklarını sanmıyorum hemde ümrede yanii
kayganam iyi insandır canım öle yargılamaz ağzı var dili yokzeyno gerçekten önemli bişey değil hiç takma boşver herkes nasıl istiyosa öyle giyinsn .kimse kimseyi giydiğiyle filan yargılayamaz .yargılarsada onun ayıbıdır
yok canım ne yanlış anlıycam ben annemin iyiliği için düşünüyorumay inşallah canım yaa.göreceksin hepimizin hamileligi çok yakın hayatım fıstıkımmmmmmmmmopuyorumnanaktan
ay zeynom gerçekten çok önemsiz bişey cnm yaa..böyle şeylere kafayı takıyosan işin iş senin tatlım..rahat ol biraz..bırak annecigin neyde rahat ediyosa onu giysin...kaynanan öyle tercih ediyo diye annende öyle giyecek diye bi kaide yok bence...sonuçta ikiside neyin ne oldugunu bilen insanlar...zaten tunik giydi diye mana bulunacak olursa,eleştiren kişi günaha girer boşver...anneni zorlama hiçbişey için...onların sevecegi gibi giyinmek zorunda deigl kimse..ben olsam tam tersi anneme taraf olurdum giy derdim onlar kim ki..yanlış analama beni sakın ok..kafaya takmaman için diyorum.
sevtun hoşgeldin canım aman lütfen kabusumuz olma
duayı yarın akşama bitiriyoruz haberin olsun senin içinde 30 tane yazdık
abla yaptım ama yanıyom yani 2 gün durcakmış artık dayanabilirsem benimde eşimin haberi yok gizliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiialeynam yakıyı duydum hatta bende yapıcaktım buay anacığım olmadığından kaldı benim kociş kızar öyle şeylere onada diyemedim .çok fayda gören olmuş hadi inşallah yaa .ama çok yakar oo .
adı üstünde yakı kaydirigubbakcemile3
canım senle annenin arasında kalsın kimse duymasın ben annemle anlaşarak yaparım öyle şeyleri hediye alıyorum de kimse kırılmasın hatta imkanın varsa kaynanada al kimse küsmesino zaman öle yapıyım diktiricezya terziye götürüyüm
hacca giden birine atlet ver bitane kabeye sürsün tülbette oluyomuş ama atlet olsa daha iyi oluyo gelince üstüne giyicekmişsin bizim bi tanıdık yapmış tüp bebek denemiş olmamış aşılama denedi olmadı allahtan işte hacdan atlet gelmiş giymiş olmuş inanamak lazım itikadınızı bozmayınalsanaalsanasmile:mymeka: döverim he
hacca giden birine atlet ver bitane kabeye sürsün tülbette oluyomuş ama atlet olsa daha iyi oluyo gelince üstüne giyicekmişsin bizim bi tanıdık yapmış tüp bebek denemiş olmamış aşılama denedi olmadı allahtan işte hacdan atlet gelmiş giymiş olmuş inanamak lazım itikadınızı bozmayınalsanaalsanasmile:mymeka: döverim he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?