ben pozitifim desem eşim negatifsin der sürekli ytada arkadaşlarımzeynepcim böyle kendini herşeye üzerek hayatına hep olumsuzlukları çekme canım...
bak diyosun ya hani,ben çok negatif bir insanım..işte onu "ben çok pozitif bir insanım" a çevirebilirsin...belki dediklerim sacma gelebilir ama gerçekten insan ne olduguna inandırırsa kendini öyle devam eder..negatif oldugunu düşünürsen negatif olursun cnm...her konuda bu böyle.
amin canım yine durumumuz iyi şükürarkadaşın 2 tuttu malesef vallahi durumum olsa yeminmle annelik hasreti olanlara tüp bebek yaptırırdım vallahi allah yardımcınız olsun benim yasadıgım duyguları rabbim sizede tattırsın
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
derin aleyna ismini cok sevdiyim için hatta kızım olursa koyarım diye burda kullanmıştım anlamını bilmiyodum ama iyi oldu ögrendiyimiz
zeynep inanırmısın benimde yok calışmıyorum eşim nekadar verirse ama biriktirdiklerimle yapıyorum canım gizliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
üstüme almam hediyemi yaparım
kötükedihüso sinir şey ben babannemi hiç sevmem konuşmuyoz zaten ahhh annem diyoki her gün yastığım ıslanırdı ağlamaktan gözlerini mahvetti annemin
ramazanda zıkkımın kökünü ye oğlumun parası haram olsun demiş düşün oruç hali
yemeğini almış önünden aç kalmış sabaha kadar mafoldumben
bende bu yüzden çok sinirli asabi duygusal ağlak bişiyim işte kötükedihüso
kötükedihüso sinir şey ben babannemi hiç sevmem konuşmuyoz zaten ahhh annem diyoki her gün yastığım ıslanırdı ağlamaktan gözlerini mahvetti annemin
ramazanda zıkkımın kökünü ye oğlumun parası haram olsun demiş düşün oruç hali
yemeğini almış önünden aç kalmış sabaha kadar mafoldumben
bende bu yüzden çok sinirli asabi duygusal ağlak bişiyim işte kötükedihüso
ben kaçtım yoksa benimki katil olcek şimdi kızıyo başımda yatta bebek rahat etsin diyo allaha emanet olun canlarımolumunekankayizsmile
bu dünyadada çekiyo zatenboşverrr..o babaanne bozuntusu madem öyle şeyler yaptı günahını da çeker er yada geç...Allah büyük..öyle bişey verirki şaşar kalır...annecigine ne eziyetler etmiş yazık..öbür dünyada görür cezasını nasılsa...sen kendi yaşamına bak onu bunu takma..annecigine destek olusondur mutlaka..onu mutlu et eşini mutlu et gerisi hikaye canım..dış insanları çok takma kafaya...
:roflol: güldürdün beni valla yatamıyoki zaten ağrılarındananammm seninkininde yatacak yeri yok desene allahım bilir tabide valla nasıl insan bunlar bukadar eziyet yaa
benimkide neler yapmış şimdi üzülüyorum ahireti nasıl olcak diye
valla demek ondan yaa ozaman hamile kalırsam hiç ağlamıycam bebişim benim gibi olmasın babasına çeksin inşallah
isimlerle ilgili yazıyı es geçtiniz dimialsanaalsanasmile
boşverrr..o babaanne bozuntusu madem öyle şeyler yaptı günahını da çeker er yada geç...Allah büyük..öyle bişey verirki şaşar kalır...annecigine ne eziyetler etmiş yazık..öbür dünyada görür cezasını nasılsa...sen kendi yaşamına bak onu bunu takma..annecigine destek olusondur mutlaka..onu mutlu et eşini mutlu et gerisi hikaye canım..dış insanları çok takma kafaya...
amin derinim inşallah
zeynepciğim allah ıslah etsin babaanneni eskiler hep öleymiş canım benim babaannemde üzerdi anneciğimi üzeerdi diyorum rahmetli oldu babaannem...
derinim ben okumuştum onu kuzum saol paylaşımın için
aynen katılıyorum derine
zeynep eşine annene bak sen boşver gecmişi herkes yaptıgını ceker
zeyno yaşıyomu kız ben rahmetli oldu sandım amaninnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?