Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

ben pozitifim desem eşim negatifsin der sürekli ytada arkadaşlarım
beni alıştırdılar negatifliğe sempatiksalakcinni
amin canım yine durumumuz iyi şükür
ya durumu iyi olmayanlar ne yapsın yazık

ben kaçtım yoksa benimki katil olcek şimdi kızıyo başımda yatta bebek rahat etsin diyo allaha emanet olun canlarımolumunekankayizsmile

ben üstüme alırım daha çok :kedi:

boşverrr..o babaanne bozuntusu madem öyle şeyler yaptı günahını da çeker er yada geç...Allah büyük..öyle bişey verirki şaşar kalır...annecigine ne eziyetler etmiş yazık..öbür dünyada görür cezasını nasılsa...sen kendi yaşamına bak onu bunu takma..annecigine destek olusondur mutlaka..onu mutlu et eşini mutlu et gerisi hikaye canım..dış insanları çok takma kafaya...

anammm seninkininde yatacak yeri yok desene allahım bilir tabide valla nasıl insan bunlar bukadar eziyet yaa
benimkide neler yapmış şimdi üzülüyorum ahireti nasıl olcak diye
valla demek ondan yaa ozaman hamile kalırsam hiç ağlamıycam bebişim benim gibi olmasın babasına çeksin inşallah

amin derinim inşallah

zeynepciğim allah ıslah etsin babaanneni eskiler hep öleymiş canım benim babaannemde üzerdi anneciğimi üzeerdi diyorum rahmetli oldu babaannem...

bu dünyadada çekiyo zaten
:roflol: güldürdün beni valla yatamıyoki zaten ağrılarından
benim bebede babasına çektin bak horul horul uyuyo :mymeka:
bana çekmesinde kime çekerse çeksin
isimlerle ilgili yazıyı es geçtiniz dimialsanaalsanasmile

ben okudum canım ama başını aleyna kısmını
evet aleyna isminin anlamı yok üzerine demek

aynen katılıyorum derine

zeynep eşine annene bak sen boşver gecmişi herkes yaptıgını ceker

yok derinim sağol canım es geçmedik okudumda yorumlamadım kuzum

ölemi diyosun aleynam aman bu sıkıntı verir bana şimdi ben gi

aynen katılıyorum derine

zeynep eşine annene bak sen boşver gecmişi herkes yaptıgını ceker

işte benide etkiledide ondan
ben bebekken 40 gün anne sütü içmişim düşünün
annem bakkaldan süt alırmış paket süt yetimimin hakkınımı yiyosunuz die sütümü vermezmiş bana su kat süte çoğalsın dermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…