Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

abla sıcak deyil yakıyo sadece katlanıyom işte ALLAHIM mükafatını verir ıNŞALLAH

annelik ne kadar mukaddes ya şimdiden ne zorluklara katlanıyoz

hoşgeldin özlem kusura bakma canım benim kafa bugün bi karışık
bende memnun oldum
önenli deil canım zaten bu bebek sorunu kafa mı koydu bizde
aleyna yakı mı yapıştırdın nasıl bişey ben yapıcak oldum bi ara cesaret edemedim acıtıyor mu kaynanam çok yapardı hiç dikkat etmedim

özlem bende yaptım ama nasıl oldugunuda bilmiyodum ama ögrendim eczaneden aldım belime yapıştırdım bukadar ama yakıyo sadece başka da bişe yok bukadar dayanırsam 2 gün durcakmış

yakı kullananlar diye bi topik vardı onlara bi bakiyim hamile varmı

canım gidiyosun demek hadi güle güle fıstığım .allah rahatlık versin .çok öptüm seni opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

özlemay hoşgeldin.

pardon görmemişim hoşbulduk isimlerle ilgili yazıyı siz hazırlamıştınız sanırım ne kadarda yanlış biliyormuşuz kuranda geçiyor diye abuk sabuk şeyler konuluyor yegenimin adını ben koydum ismi ikra ama ayette geçtigine emindim
inşallah Rabbim nasip ederse kendi bebeklerimize güzel isimler koyarız

yelizim gelmedinmi daha kuzum ya bende çıkıcam galiba boynum fena ağrı kesici almıştım etkisi geçti yine başladı bide eşim kasgevşetici sürcek
kaçsam kırılmazsın değilmi

derin zeynep iyi geceler

inşallah şifa olur sana aleynacığım ve bebeğin gelir bu ay göbüşüne

haklısın özlem kalmadı kafa artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…