Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

her yıl dönümümde eşimle konuşuyorduk seneye ya karnımda ya yanımıda kutlucaz diye ama olmadı olmadı bu sefer ne kutlama ne özel bişey sıradan bi gün gibiydi
bizi yıkan üzen geçen yıllar degil aslında ulaşamadıgımız mutluluklar
hani alınacak bişey olsa yemeyip içmeyip biriktirip alalım öyle de degil

Özlem ben onu hep dıyom parayla alıncak bıŞe deyıl cok acı ya anlatamam ıÇımı yakıyo sankı hamıle kalamamak ama veren RABBıM elden bıŞe gelmıyo hemde hıÇ bıŞe

iyi dilekleriniz için sagolun kızlar beni bitek siz kutladınız
üzülüyorum diye eşimde es geçti bu yıl ne kadar bişeyler yapsak biyerlere gitsek te konu dönüp dolaşıp bebege geliyor üzülüyorum

özlemciğim rabbim ol diyecek işte bunun başka yolu yok canım
bizede sabretmek düşüyo inşallah bigün bizde bu güzel duyguyu yaşarız

ya kızlar benim pc yine sıyırdı zor açtım kusura bakmayın
busefer kaçtım hadi hepinize iyi uykular rüyanızda bebişinizi görün canlarımolumunekankayizsmile

özlemcim heryıl bizde aynı şeyi düşünürüz seneye yanımızda olcak ama 10 yıl geçti hala yok .rabbimin bildiği var elbet sabredip bekliyoruz .inşallah sende kısa zamanda kavuşursun

Özlem ne yapcan artık erkekler bızım gıbı deyıl kı anlayısızlar cok kızıyom ben kocama olursa olur olmassa olmaz dıyo bı bebek gÖrsÜn ıÇı gıdıyo AMA olsun dıyede bıŞe yapmıyo anlamadım gıttı NE TEDAVı NEDE TES

Son düzenleme:
özlemcim heryıl bizde aynı şeyi düşünürüz seneye yanımızda olcak ama 10 yıl geçti hala yok .rabbimin bildiği var elbet sabredip bekliyoruz .inşallah sende kısa zamanda kavuşursun

inşallah canım hepimiz beraber o duyguyu tadarız en kısa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…