hadi canım öptüm sizi ben çıkıyom görüşürüz yinea
kız bana soruyon zannettim hay allah beni ne yapmasın hemi
kız yukarda herkeze sordum ya zaten,nasılsınız diye,sende dahilsin işte.zemuszemus
yok kuzum ya onu demiyom doktora gittinmi dedinya onu diyomdelikafaduldendelikafadulden
boynuma sarıldı sevindi bende çok şaşırdım eşime dedim adam hay allah başımıza taş yagacak dedisenin kanaman durdu mu,niye o kadar uzun bi vakitte gidiyon,eltin naptı haberi duyunca,kel alaka oldu ama merak ettim işte.sempatiksalakcinni
boynuma sarıldı sevindi bende çok şaşırdım eşime dedim adam hay allah başımıza taş yagacak dedi
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
çok şükür 1 gün geldi ama bana yetti arkadasa dedim bendede oldu dedi bebek yerine yerleşiyomuş dedi acaba dogrumumafoldumben
süt içmeyen ben günde 1 şişe sütü içiyom uşak topilik olcek haberin olsun ilk 3 ay dedi doktor çok önemli süt iç dedi işşallah rahimimi dikmezler ya yoksa yandımeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileiyi bari kız,dkkat et kendine,mercimeği iyi tut ha,sakın zarar verecek şeyler yapma.
süt içmeyen ben günde 1 şişe sütü içiyom uşak topilik olcek haberin olsun ilk 3 ay dedi doktor çok önemli süt iç dedi işşallah rahimimi dikmezler ya yoksa yandımeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
canım zaten iki buçuk bardak çıkıyo içindeolumunekankayizsmile onu 3 bölüyom içiyomcanım bi şişe fazla değil mi,iki bardak yeterli diye biliyorum,inş her şey yolunda gider,rabbim sağ salim kavuştursun bebişine
canım zaten iki buçuk bardak çıkıyo içindeolumunekankayizsmile onu 3 bölüyom içiyom
neyse sevtun,ben çıkayım canım,ok belim ağrıyo,fazla yatınca oldu heralde,yada dün banyoyu falan temizlerken üşüttüm galiba suyla,bi girdimi çıkamıyomda içim rahat edene kadar.:hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?