Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

senin kanaman durdu mu,niye o kadar uzun bi vakitte gidiyon,eltin naptı haberi duyunca,kel alaka oldu ama merak ettim işte.sempatiksalakcinni
boynuma sarıldı sevindi bende çok şaşırdım eşime dedim adam hay allah başımıza taş yagacak dedi
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

çok şükür 1 gün geldi ama bana yetti arkadasa dedim bendede oldu dedi bebek yerine yerleşiyomuş dedi acaba dogrumumafoldumben

iyi bari kız,dkkat et kendine,mercimeği iyi tut ha,sakın zarar verecek şeyler yapma.
süt içmeyen ben günde 1 şişe sütü içiyom uşak topilik olcek haberin olsun ilk 3 ay dedi doktor çok önemli süt iç dedi işşallah rahimimi dikmezler ya yoksa yandımeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

canım bi şişe fazla değil mi,iki bardak yeterli diye biliyorum,inş her şey yolunda gider,rabbim sağ salim kavuştursun bebişine

neyse sevtun,ben çıkayım canım,ok belim ağrıyo,fazla yatınca oldu heralde,yada dün banyoyu falan temizlerken üşüttüm galiba suyla,bi girdimi çıkamıyomda içim rahat edene kadar.:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…