Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

günaydin hanimlar ebrar sevtun icin okudum rabbim yardimcisi olsun bebegi insallah siki siki tutunur:Saruboceq:

ben sabah uyumadım millet
gece uyuyamıyorum yoksam
siz şimdi uyuyosunuz
,bu arada aklıma bişi takmamaya gayret ettim ama yattıktan yarım saat kadar geç uyudum mirmirmirmir
şimdide çok uykusuzum ama dayanmak zorundayım

günaydın kızlar,geçmişi çok az okuyabildim ben 20 taneyi akşam kesin okurum ama okuduğumu size nasıl haber vericem bu akşam bitmesi gerekiyor sanırım,evde de net yok :S

cnm aynı topicte ilahiyat mezunu bi kızda dedi ki esre ve ötresi ile falan aynı kelime çok farklı anlamlara geliyor,bi ayette ücret anlamında kullanıldıysa başka bi ayette Allah'ın hediyesi diye de geçiyormuş,ecrin ismini sevdiğim için dikkat ettim özellikle :)

cnm bnm yok kırılmadım evde değildim annemdeydim o yuzden çıktım
kıss sana bundan sonra cilveli derin dicem hee tatlı dilli hatunn bende seni seviyorum cnm bnm iyi ki varsınız

okumuş olarak sayarız........

tamm cnm öyle yaparız,zaten gece duası yapılıyor en geç 11de biter Allah'ın izniyle
bir de bu arada ebuşum bersunun dediği gibi sıraya koysak daha iyi olur sanırım arada istisnalar çıkarsa eğer onlarıda öne alırsınız ben bugece sevtun'un kini okuduktan sonra sıra kimdeyse onada okuyayım haber verirsiniz zaten 7ye kadar işteyim arada bakarım
çok konuştum,ben kaçar hoşçakalın

tebbusta gidicam 7 gel dedide eşimde görmek istiyo 10 gidiyim diyom yanı cumartesine :ecrin_bebek:işten izin alıcak işleri çok sıkı benim hemde agır bir işte çalısıyo
alsanaalsanasmile patronunu dövesim geliyo he

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…