Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

ay ne güzel ben karadenizi hiç görmedim çok merak ediyorum çok güzelmiş oralar oh temiz hava manzara süper valla kafanızı dinlersiniz

slm kıslarrrr nasılsınnzz ben kotuyummmm yaaaa bgun farklı bı doktra gıttık esımlke sıl bastan yapalım dedıkk ıyı mı ettık kotumu bılmıyorumm neysee dıgerı pek ılgılenmıyodu zatenn bu ıyı ılgılendı bızımle gelelm üzüldüğm konuya sag yumurtamda kıstt varmıs 1.5 mm ılac verdı doktr yaa gıder demı kıslar hemen yaa uffff cok canım sıkkın yaa

Öyle vallah bersum ınsallah kısmet olur oralara gıtmen bebıŞın doĞunca gıdersınız bellımı olur ya burdan cok bunaldım stres sıkıntı gıtmek ıstıyorum artık bılıyosun durumları

hayırlı olsun yeni dr un canım kisti hiç kafana takma bende de vardı hatta ilaç bile vermedi kendi kendine yok olur küçük dedi seninkide çok küçük hiç kafana takma

EZGIM ONA KISTMI DENIR KIZ mercımek gıbı hıc canını sıkma bende gecen sene 4.5 cm vardı ılac kullanmadan adetle söküldü gıttıolumunekankayizsmile
ıyı yapmıssınız cnm bızde ızınden dönelım sıl bastan yapcaz yakalarını bırakmıcaz doktorların artıkdelikafadulden

kafayı dağıtmak iyi oluyo boncuğum ,inşallah izin alırda gidersiniz canım senin duanıda okumak istiyoum ben sen gitmeden ebuşum gitmeden seninkinide okusaydık keşke ayın kaçında gidiyosun

hayırlı olsun yeni dr un canım kisti hiç kafana takma bende de vardı hatta ilaç bile vermedi kendi kendine yok olur küçük dedi seninkide çok küçük hiç kafana takma

oylemı dersınz kıslarr yaa ıyı o zaman gıder hemen ınsallahhh klomen nıcın kullnılıyo kıslarr bana klomen hıc kullndınmı dıye sordu dr daa

oylemı dersınz kıslarr yaa ıyı o zaman gıder hemen ınsallahhh klomen nıcın kullnılıyo kıslarr bana klomen hıc kullndınmı dıye sordu dr daa

canım klomen yumurtayı geliştirmek büyütmek için kullanılıyo genelde de kist yapıyo ondan sormuştur klomen kullandın da ondan mı kist oldu diye

bersum allah ızın verırse hpt honeyınıkınıde bırgünde bıtırıcez carsamba persembede bana sıra gelıyor ebrar olmasada msj atcam ben ona okursun ınsallah en gec cuma gıdıyoruz tatlım bız ama yıen gırıcem nete hergün

bersum sende kıst varken hamıs kaldın dımı ezgım kıst hamıle kalmaya engel degıl oyüzden takma strestende olusur ha sonra hem cogu kadında yılın bellı aylarında kıst olusurmus onlar farketmeden adetle sökülürmüs sen doktora gıtmeseydın haberın bıle olmucaktı adetınle gıtcektı onun ıcın problem yapma

tamam boncuğum bende cuma gidicem allah kısmet ederse onun için sordum iyi o zaman yetişecek aslında çok kişiyiz hemen 1 günde okunur hep artık bir günde okuyalım

öyle bı fıkır sunduk bakalım sürdürebılıcekmıyız bersum allahım kabul eder ınsallahta bende tedavıye gerek duymadan hamıs kalırım sen esıne neler kulandırtmıstın bana tavsıye edıcegın bırsey varmı cnm

canım klomen yumurtayı geliştirmek büyütmek için kullanılıyo genelde de kist yapıyo ondan sormuştur klomen kullandın da ondan mı kist oldu diye
hımm anladımm canımm sagoll kullnmadım daha oncee

kıstt olustugunu duymustumm evet hayırlısı bakalımm gıder bızımkıde ınsallhhh ayy drda soramadım bıseyy ıcım ıcımi yıyoduu yaafff

evet canım kist yüzünden aşılamayı iptal etmiştik çok üzülmüştüm çok küçüktü ilaç bile vermedi dr kendiliğinden gider dedi ama her şerde bi hayır varmış bebişim kendiliğinden geldi çok şükür

boncuğum tam iki ay her sabah her akşam keçiboynuzu kürü yaptık birde bal-polen-arısütü karışımından yedi sigarayı bıraktı birde evicap diye bi e vitamini var ondan kullandı onların faydası oldu bence eşim en çok şu keçiboynuzunu içmediğine seviniyo tadı çok kötüymüş ama bak şifa oldu canım

kürü bızde yapıyoruz 3 ay olcak nerdeyse evicapı doktormu verdı yoksa eczaneden alabılırmıyız recetesız arısütü polenı nekadr acaba ay cok soru sordum kusurabakma cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…