allah kabul etsın ezgım ıyıyım tatlım sen nasılsın
slm kıslarrrr nasılsınnzz ben kotuyummmm yaaaa bgun farklı bı doktra gıttık esımlke sıl bastan yapalım dedıkk ıyı mı ettık kotumu bılmıyorumm neysee dıgerı pek ılgılenmıyodu zatenn bu ıyı ılgılendı bızımle gelelm üzüldüğm konuya sag yumurtamda kıstt varmıs 1.5 mm ılac verdı doktr yaa gıder demı kıslar hemen yaa uffff cok canım sıkkın yaa
slm kıslarrrr nasılsınnzz ben kotuyummmm yaaaa bgun farklı bı doktra gıttık esımlke sıl bastan yapalım dedıkk ıyı mı ettık kotumu bılmıyorumm neysee dıgerı pek ılgılenmıyodu zatenn bu ıyı ılgılendı bızımle gelelm üzüldüğm konuya sag yumurtamda kıstt varmıs 1.5 mm ılac verdı doktr yaa gıder demı kıslar hemen yaa uffff cok canım sıkkın yaa
hayırlı olsun yeni dr un canım kisti hiç kafana takma bende de vardı hatta ilaç bile vermedi kendi kendine yok olur küçük dedi seninkide çok küçük hiç kafana takma
EZGIM ONA KISTMI DENIR KIZ mercımek gıbı hıc canını sıkma bende gecen sene 4.5 cm vardı ılac kullanmadan adetle söküldü gıttıolumunekankayizsmile
ıyı yapmıssınız cnm bızde ızınden dönelım sıl bastan yapcaz yakalarını bırakmıcaz doktorların artıkdelikafadulden
oylemı dersınz kıslarr yaa ıyı o zaman gıder hemen ınsallahhh klomen nıcın kullnılıyo kıslarr bana klomen hıc kullndınmı dıye sordu dr daa
hımm anladımm canımm sagoll kullnmadım daha onceecanım klomen yumurtayı geliştirmek büyütmek için kullanılıyo genelde de kist yapıyo ondan sormuştur klomen kullandın da ondan mı kist oldu diye
bersum sende kıst varken hamıs kaldın dımı ezgım kıst hamıle kalmaya engel degıl oyüzden takma strestende olusur ha sonra hem cogu kadında yılın bellı aylarında kıst olusurmus onlar farketmeden adetle sökülürmüs sen doktora gıtmeseydın haberın bıle olmucaktı adetınle gıtcektı onun ıcın problem yapma
bersum sende kıst varken hamıs kaldın dımı ezgım kıst hamıle kalmaya engel degıl oyüzden takma strestende olusur ha sonra hem cogu kadında yılın bellı aylarında kıst olusurmus onlar farketmeden adetle sökülürmüs sen doktora gıtmeseydın haberın bıle olmucaktı adetınle gıtcektı onun ıcın problem yapma
allah rahmet eylesin sevtuncuğum mekanı cennet olsun babacığının
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?