Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

hiç elin dolanmasın bak ne güzel günün gecmiş yap gel hadi

benim hiç günüm gecmez hep günümden önce olurum kısmet olmadı yani bana

yok aleynacım fazla oynamaz en fazla 2 gün atar bu sefer olmadım incir suyu içtim bu ay belki ondan olmuştur diye düşünüyorum

[QUOTE=ebrar_53;1395715
ay canım hoşgeldin özledik seni
iyisin inşallah bitanem miniş nasıl neyse artık konuşuruz buralardasın

:

hoşbulduk ebrarım bende sizleri çok özledim nasılsınız neler yapıyosunuz cnm ya hamiş arkadaşlar varmış topikte onların adına da çok sevindim darısı diğer arkadaşların tüm isteyenlerin başına inşş.
çok şükür bende meleğimde iyiyiz cnm tşkrl ikili testimizi de yaptırdık teyzesi çok şükür temiz çıktı hiç bi sorun yok şimdilik .
inşallah denk gelincede bol bol konuşuruz tatlım.

aaaaa ask melegımm gull kıs nerelerdesınnn yahuu merek ettık senııı ıyısın ınsallhh bend ecıkıyodumm yaaaff

aaaaa ask melegımm gull kıs nerelerdesınnn yahuu merek ettık senııı ıyısın ınsallhh bend ecıkıyodumm yaaaff

tatlım hoşbulduk memlekete gitmiştim ya kıs unuttun mu cnm kız kardeşimin düğünü vardı hemde iznimizi kullandık 1 ay kaldım iyice alışmışım ama annemlere çok zor geçiyo şimdi yaaaaaaaaaa offfffffff.
sen nasılsın tatlım neler yaptın hadi şimdi çık dinlen cnm nasıl olsa burdayız bol bol grşz artık k.i.b öpüyorum ii uykular.bende ev işlerine devam ediim barii:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…