slm kızlar ben testi yaptım çıkmadı bişey üzüldüm şimdi akşamı zor ederim ben bu arada ayetel küsilerimi okudum dilerim mevlam kabul eder
sağlık olsun canım üzülme rabbim inşallah sana en yakın zamanda çift çizgi görmeyi nasip eder umutsuz olma.....
slm kızlar ben testi yaptım çıkmadı bişey üzüldüm şimdi akşamı zor ederim ben bu arada ayetel küsilerimi okudum dilerim mevlam kabul eder
AY CANIM ÇOK ŞÜKÜR MİNİŞDE SENDE İYİSİNİZ
HEP İYİ OLUN İNŞALLAH .ÖZLEDİK SENİ YAA YOKLUĞUN BELLİYDİ .
ÇOK ÖPTÜM ŞEKERİM
EZGİMM kist çıktı diye üzülmüşsün sıkma canını çok ufacık bişey buadetinle atarsın onu ben sürekli kist üretiyorum hemde 3 den aşağı değil .moral bozmak yok kuzumburalardasınn demıı gelcen yıne yanıı neyse basım cok aagrıyoda yatym bıraz dedımdı gorusrzz canımmm..
canım hayırlısı yaa bende üzüldüm inanki belkide geç döllenme filandır .slm kızlar ben testi yaptım çıkmadı bişey üzüldüm şimdi akşamı zor ederim ben bu arada ayetel küsilerimi okudum dilerim mevlam kabul eder
buarada ağzına sağlık çok saol
bersum çok saol kuzum ağına sağlıksevtununduasını bitirdim allah kabul etsinnnn
canım çok saol öptümkızlar ben okudum ALLAH kabul etsin İNŞALLAH
ayetel kürsiyü okudum kaydedersin canım benim:ecrin_bebek:
allah kabul etsin canım .rabbim niyetlerimizi kabul etsin
derdanur sakın üzülme idrarda cıkmayabilir kanda kesin cıkar canım
öyle arkadaşlar cok sakın kafayı takma olurmu
evet canım ama tatlı telaştır o bende evleneli fırsat bulamadım tatile önceden ailemle birlikte gidiyodum bu sene gidicektik eşimle izin kullanamıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?