Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

slm kızlar ben testi yaptım çıkmadı bişey üzüldüm şimdi akşamı zor ederim ben bu arada ayetel küsilerimi okudum dilerim mevlam kabul eder

sağlık olsun canım üzülme rabbim inşallah sana en yakın zamanda çift çizgi görmeyi nasip eder umutsuz olma.....

iinşallah canım inşallah hayatta hiç bişeyi bu kadar çok istemedim okadar üzgünümki dün sabah çok ağladım eşimide üzdüm ben rüyamda bile anne olamıyorum dedim bir sürü rüya görüyorum ama anne olduğumu hiç görmedim öğle zorki herkez evlatlarına sarılıyo yaşama sevincim diyo bazen düşünüyorum benim o küçücük şeye nekadar ihtiyacım var

SEVTUN ARKADAŞIMIZ ıÇıN
derin .....................20BıTTı
samyeli...................20BıTTı
ezgi........................33BıTTı
ebrar........................30BıTTı
uğurboncuğu..............20
aleyna.......................20BıTTı
kardelen.....................20
seyda.........................20BıTTı
turkuaz.......................20BıTTı
didgok........................20
bersu.........................20BıTTı
sevtun.......................30BıTTı
derdanur.....................20BıTTı
zeyn...........................20BıTTı
listemiz budur arkadaşlar hepiniz saolun
BU akşama kadar bitirebilirseniz çok iyi olcak
BEBıŞıNıN SIKI SIKI TUTUNMASI ıÇıN

Son düzenleme:

derdanur sakın üzülme idrarda cıkmayabilir kanda kesin cıkar canım

öyle arkadaşlar cok sakın kafayı takma olurmu

saol desteğin için canım benim hayırlısı napalım yaradan verir inşallah
sanada teşekkür ederim ebrarcım desteğin için dilerim mevlam kabul eder dualarımzı alır sağlıklı sıhatli kucağına

bende iyiyim şükür canım telaş var biraz bugün alışverişe gittim ama pek bişey alamadan döndüm .tatil olayı yoruyo insanı yaa

evet canım ama tatlı telaştır o bende evleneli fırsat bulamadım tatile önceden ailemle birlikte gidiyodum bu sene gidicektik eşimle izin kullanamıyo

görüşürz kızlar benim kocam geldi şimdi oda sorar testi öptüm sizleri iyi bakın kendinize görüşünceye kadar

evet canım ama tatlı telaştır o bende evleneli fırsat bulamadım tatile önceden ailemle birlikte gidiyodum bu sene gidicektik eşimle izin kullanamıyo

sağlık olsun canım yaa bizde memlekete gidiyoruz zaten tatil dediğimiz o anlıyacağın
ama yinede istanbulun stresinden uzak oluyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…