valla ciddi anlamda sogudum melisam.koydugu için kızmadım öyle bi hakkımda yok zaten..bilmiyodu da benim o ismi sevdigimi .. ben daha hamile degilim bişey degilim insanların isim haklarına karışamam da...ama işte insanın içi burkuluyo yinede.
hoşgeldin pelin67nasılsın ? antioksidanmış ebrarcım kalbe bile iyi geliyormuş ben çok severim zaten hatta patlatırken içine kekik nane pul biber atarım baharatlardan cips gibi olur şekerlede patlatıyorum o da çok hoş oluyoryerimseniben
aa ilk defa böyle patlatıldıgını duydum mutlaka denerim canım iyi tarif vallahi:))bende çok seivyorum yaa..önceden kış aylarında daha fazla satılırdı..ama şimdi doritos muydu biri çıkarmış cips paketi gibi.hoşgeldin pelin67nasılsın ? antioksidanmış ebrarcım kalbe bile iyi geliyormuş ben çok severim zaten hatta patlatırken içine kekik nane pul biber atarım baharatlardan cips gibi olur şekerlede patlatıyorum o da çok hoş oluyoryerimseniben
hoşbulduk ebrarcım biraz üzgünüm başka bi topikte bir aarkadaşımızın bebişinin kalbi dürmüş ona üzüldüm sen nasılsın canım
hoşgeldin pelin67nasılsın ? antioksidanmış ebrarcım kalbe bile iyi geliyormuş ben çok severim zaten hatta patlatırken içine kekik nane pul biber atarım baharatlardan cips gibi olur şekerlede patlatıyorum o da çok hoş oluyoryerimseniben
hoşbulduk ebrarcım biraz üzgünüm başka bi topikte bir aarkadaşımızın bebişinin kalbi dürmüş ona üzüldüm sen nasılsın canım
hadii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aman insan tuhaf oluyo bee
bende sıla ismine bayılıyordum arkadaşım koyunca vazgeçtim şimdide isim bulamıyorum içime sinen.tabi böğürtlenim içi burkuluyor insanın adınla seslenince bile :teselli:
yapma yaa( üzüldüm bende şimdi..Allah sabır versin
ben izledim uyuya kalınca sonra hepsinin yavruları oldu dedim ahhh ahhh çatır çatır kaç tane doğuruyorlar ee tabi birde cilveleşmeden olmeyo bol bol cilveleşiyo onlar -tatlicadiarzu-
hadi yaa bak sen ne işe yarar bişeymiş .bende çok severim ama baharatlısını ilk senden duydum deniycem valla..
oyy oyyyyamin canım bu 4 üncü bebigini kaybedeşi allahım kimsenin başına vermesin:Saruboceq:
ya geçen gün iki kediyi gördüm canlı canlı ayy bakamadım utandım valla kaydirigubbakcemile3
ay kuşlar inanılmaz cilve yapıyolar yaa .bayılıyorum onların koklaşmalarına..:kedi:
hoşbulduk canım biraz üzgünüm sen nasılsın?
aaa canım üzüldüm yaa allah sabır versin .çok zor yaa off hamile kalırsın bide bu dertler var yaa ..
bende iyiyim canım şükür .aynı işte muhabbet ediyoruz..
oyy oyyyy( of yaa..ne zordur kimbilir
anammm kaydirigubbakcemile3
kuş deme bana yaff sabah bizimkine elimde yem yedireyim dedim tuttum iki defa parmagımı koparcekti
melisam yollayım sana canım mısır ne kötü yaa istediğini bulamamak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?