Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

senin bu yoldaki koşturmacan nasıl oldu,bebişin kendiliğinden mi geldi.?:CüvCüv:

makbuşum hadi hayırlısı yaa .
ben buralarda olmuycam çarşamba gidiyorum derinime diycektim bana haber ver diye .
sağlıkla gelsin ömür hanım dünyaya
amin canımmm memleketemi gidiyosun (
cuma günü sabahıda benim herüf ablalarıyla erzuruma gidicek bi ihtimal..kayınpederler orda kaynıma kız istemişler söz yapıcaklarmış bunlarda gitmek istiyo banada bahane oldu acık kafa dinlicem giderlerse

iyi geceler aleyna kardelen opuyorumnanaktan
kolay gelsin sana yarın için kardelenim

makberciğim rabbim bir avazda kavuştursun ömürüne inşallah
amin canım amin inşallah en yakın zamanda

makbuşum rizeye gidiyoruz kuzu
demek seninki gidiyo kız peşinden doğurma sakın :))
gerçi bekler babasını heralde

sağolun kızlar,öptüm sizi
derincim yarın güzel heberlerle gelirsin inş.merakla bekliyoruz:CüvCüv:

ay makber soru sordum ama cvbı bekleyemicem galiba,yazarsan ben sonra okurum,yada başka gelişinde anlatırsın tatlım,kusura bakma.

senin bu yoldaki koşturmacan nasıl oldu,bebişin kendiliğinden mi geldi.?:CüvCüv:
canım ben evlenmeden önce doğum kontrol hapı alıyodum evlendikten sonra bıraktım adetten kesmişti 3 ay sonra hamile kaldım kendiliğinden malesef dış gebelikle sonuçlandı ve sol tüpüm alındı doktor geç farketti..tabi bu olay 2008 kasımda oldu..doktora falan gittim hep oluruna bırak yarı yarıya ihtimal dediler..tam iyi bi doktor buldum tedaviye başlıcam dedim o ay adetim gecikti kii doktor adetliyken gel demişti hiç ümitsizken yine kasım ayında derinin ısrarıyla test yaptım ve pozitif sonucu aldım..
bersu gibi o ay ne gün hesapladım nede sık ilişki oldu Rabbimin mucizesi işte

makbuşum rizeye gidiyoruz kuzu
demek seninki gidiyo kız peşinden doğurma sakın :))
gerçi bekler babasını heralde
oh en güzeli tatil yap bacım belkim sürprizle dönersin geriye :)))
valla belli olmaz hazırlıklı git dedim onada bakarsın geliverir cimcime
ay makber soru sordum ama cvbı bekleyemicem galiba,yazarsan ben sonra okurum,yada başka gelişinde anlatırsın tatlım,kusura bakma.
ne demek canım ben yazdım zaten sen uykusuz kalma

makbuşum inşallah ya belli olmaz tabi rabbim bilir
aman dursun cimcime babişkosunu telaşa sokmasın kaydirigubbakcemile3

canım vakti zamanı geldimi bir dakika durmaz ölümünde doğumunda aslında herşeyin vakti saati var
inşallah sağlıkla gelsin dünyaya

neyse güzeller ben kaçıyorum izninizle sabah erkenciyim anneme gidicem derinimde gelemedi ( benden sonra gelirde okursan doktordan çıkınca haber et bana aşkitom..
hepinizi kocaman öpüyoruz Allaha emanet olun iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…