hoşbuldum canımopuyorumnanaktan
evet canım hem heyecan hem korku bi arada inan isterken herşeye hazırım diyosun ama olupta sonuna geldimmi acabalar başlıyor karmakarışık duygulardayım şuan :))
Rabbim hepinize yaşatsın inşallah
amin canımmm memleketemi gidiyosunmakbuşum hadi hayırlısı yaa .
ben buralarda olmuycam çarşamba gidiyorum derinime diycektim bana haber ver diye .
sağlıkla gelsin ömür hanım dünyaya
kardeloşum kolay gelsin kuzum yarın girebilcekmisin?
canım ben evlenmeden önce doğum kontrol hapı alıyodum evlendikten sonra bıraktım adetten kesmişti 3 ay sonra hamile kaldım kendiliğinden malesef dış gebelikle sonuçlandı ve sol tüpüm alındı doktor geç farketti..tabi bu olay 2008 kasımda oldu..doktora falan gittim hep oluruna bırak yarı yarıya ihtimal dediler..tam iyi bi doktor buldum tedaviye başlıcam dedim o ay adetim gecikti kii doktor adetliyken gel demişti hiç ümitsizken yine kasım ayında derinin ısrarıyla test yaptım ve pozitif sonucu aldım..senin bu yoldaki koşturmacan nasıl oldu,bebişin kendiliğinden mi geldi.?:CüvCüv:
oh en güzeli tatil yap bacım belkim sürprizle dönersin geriye :)))makbuşum rizeye gidiyoruz kuzu
demek seninki gidiyo kız peşinden doğurma sakın :))
gerçi bekler babasını heralde
ne demek canım ben yazdım zaten sen uykusuz kalmaay makber soru sordum ama cvbı bekleyemicem galiba,yazarsan ben sonra okurum,yada başka gelişinde anlatırsın tatlım,kusura bakma.
amin canım benimmm çok haklısın..canım vakti zamanı geldimi bir dakika durmaz ölümünde doğumunda aslında herşeyin vakti saati var
inşallah sağlıkla gelsin dünyaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?