Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

kız kardelen ne bu acele koçişin cagırıyosa git tabi sizin işleriniz vardır delikafadulden

yok kız,her gün ne işi,misafirim gelcek yarın ve kaçta gelcekler bilmiyorum,şehir dışı misafiri,gerçi kaç gündür samsun dalarmış ama yabancıyız ayağına erkenden gelebilirler.kaydirigubbakcemile3

kardelenim saol kuzum inşallah yaa o doğsunda yeterki eşyalarını naylonda taşıyım
önceden çok hayal kurardım şöyle yapıcam bunu alıcam şimdi yok yeterki olsun sağlıklı sıhhatli

tamam sağol ebrarım yemeden giderim öncekşnde de aç gitmiştim ama topiklerde şart diil denmişti ondan sordum..
öğleni bulur benim gitmem hastaneye doktora gitmicem zaten sadece testi yaptırıcam

tamam sağol ebrarım yemeden giderim öncekşnde de aç gitmiştim ama topiklerde şart diil denmişti ondan sordum..
öğleni bulur benim gitmem hastaneye doktora gitmicem zaten sadece testi yaptırıcam

sadece süt hormonu için şart,yani ploraktin için,diğerleri için değil,dr çok az farkeder dedi bana ama için rahat etmesse yarın aç gel dedi,süt horrmonu için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…