evet bende bugün hiç uğrayamadım yaaa, iş çok yoğundu,
doktordan geldik şimdi. yumurtam bu ay erken çatlamış yaa, 9. günüm bugün.. çatlamış. bu ay da olmadı yaa....önümüzdeki ay bakalım...
bu ay reglim erken gelir dimi...
valla ben girmez oldum kk ya..arada geliyorum okuyorumm...vaktim olursa yazıyorumm..annemle gezip tozuyoruz hayatımmm
bende bugun ugrayamadım yogundum...
evet canım yumurtalar bazen erken catlayabılıyomus bende duymustum onu neye baglı oyle oluyo bılmıyorum ama hayırlısı canım ya ınsallah bır dahakı sefere olur...
reglın erken gelmez bence oyle tahmn edıyorum ama bı bıldıgım yok yanı tahmın sadece...
sema ezgimmm nereye kaybolsdunuz
doğum kontrol hapı kullandım geçen ay, bu ay kullandırtmadı, acaba ondan erken çatlamış olabilri mi?
bence de erken gelmez adetin tatlım....
ayy uyku bastırdı bana
yusnes hoşgeldin gel anlat bakalım bize .nasıl gidiyo hala rüyadasın değilmi..
slm kızlar rüyada gibiyim vallaa RABBİM BU RÜYADAN HİÇ UYANDIRMASIN bugün biraz temizlik yaptımm...bek ve kasık ağrım çok fazla yaa..sancıdan yüzüm kıpkırmızı oluyo eşim diyo gene geldi herhalde seninkiler diyoo...ama o sancılar bile güzel geliyoo.hayırlısıylaa bi kesesini görüp kalp atışını duyabilsemm
slm kızlar rüyada gibiyim vallaa RABBİM BU RÜYADAN HİÇ UYANDIRMASIN bugün biraz temizlik yaptımm...bek ve kasık ağrım çok fazla yaa..sancıdan yüzüm kıpkırmızı oluyo eşim diyo gene geldi herhalde seninkiler diyoo...ama o sancılar bile güzel geliyoo.hayırlısıylaa bi kesesini görüp kalp atışını duyabilsemm
burdayım gece kuşum hoşgeldinnnnnnnopuyorumnanaktan
emoşum hoşbuldum canım nasılsın ?
asıl gece kuşum sensin opuyorumnanaktan
iim cnm yaa ne olsun bu gece uykum vardı aslında yatcaktım bu sefrde benimki gece işe gitcek2 de oyüzden bekliyim dedim şimdi yatsam kalkamayız yaaaboshayallersmile
ıyıgeceler kızlar
ebrar nerdesın sen sekerım msnye gelsene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?