Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

amiiiinnnnnnnnnnnnn

saol derinim yaa bende korkuyodum şeker çıkar die ama çıkmadı çok şükürr
sende kan verdin hee hadi hayırlısı olsun canım benim rabbim gözünü yolda koymasın tez vakitte hamiş ol inş sende canım arkadaşım benimmmmmmmmmm

gökçem sevindim canım bişey çıkmamasına.

ay bende napim işte doktora gittim cnm.ultrasında bişey çıkmadı..kanda bakıcak.bakalım yarın alcam sonucu.
ne çıkıcak acaba işşallah hamiş çıkarsın bebem ya kız ben sabaha kadar nasıl beklicam çatlarım heeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

boncugum listeye ekle canım yarın bakayım ona göre kime hazırlaarsanız liste genede okurum ben 20 tane canım
bersum datlu hamiş gel bakimm nabersin

sımdı banamı okunuyo kızlar neye karar verdınız
evet canım sana okuyacaz..zemuszemusŞenizperşembeye kadar biticek dedi ebuşum.
çok şükür cnm yaaa..
aminn diyorum canım benim çok sagol duaların içinŞeniz
ne çıkıcak acaba işşallah hamiş çıkarsın bebem ya kız ben sabaha kadar nasıl beklicam çatlarım heeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
inşallah canım..doktor çok umutsuzdu ama bilemiyorum..belkide beni heves ettirmek istemedi bilmiyorum.
derinişkom kan sonucunu niye hemen vermiyolar ya çooook merak ettim inşallah güzel haberlerle gelirsin canım benim

ay ne bilim kanımı alan kıs akşama yetşitiricem dedi ama geç oldu biz de çıkmadık...doktor eşime demiş yarın gelin bende gitmedim bu akşam bi daha...

labartuarları başka yerdeymiş de ondan cnm.

ay çok sevindim yaa maaşallah ne güzel darısı sıradaki kızların başına dua okunurken ikimizde hamiş oldu ya dualarımız çok çabuk kabul olduuuu allahım hpthoney inşallah sağlıcakla kucağımızada alırız inşallah çok tebriklerrrr

valla kimse konuşmuyoderinim .. ben de çıkıcam birazdan az kk da gezeyim öyle gideyim acaip yorgunum başımda agrıyo hafiften uykumda var kib öptm hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…