Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

aglama kıs sevtumm duygusal hamişş:))

bersummm ne olsun cnm ya...beni biliyon işte..yaptıgım tüm testleri de topladım atıcam..snir ediyolar beni...yarın bakalım nolcak...kanda da bişey çıkmaz yaa görürsünüz.

ebroşum da yarın gidecekkkk özliyececeğim kuzumuuuu bende cuma gidiyorum allah kısmet ederse bende 1 hafta yokum hepinizi özlicem net yokkk esk de maalesefffff

slm vermediklerim,hoş geldin demediklerim,şimdi diyorum,kusura bakmayın,biraz işim çıktıda
boncuğum inş vesile olur tatlım.

canım derinişkom inşallah testler seni yanıltmamıştırrr ya belirsizlik insanı çok yoruyor di mi

aynen bitanem ya..şu belirsizlik yokmu ( insan ona üzülüyo zaten..kesin bişey olsunda yoluma bakayım diyemiyorum.doktor da daha kan sonucu çıkmadan,bişey çıkmaz ama yinede yapalım diyo..iyice ümitsiz oldum yani.

kız benimki gelir birazdan aradı ben çıkıyom bi yakalarsa pc başindaeyvahedigeldismile yandıgımın resmidir beni yatıyo biliyo yalancı çıkmayım :kedi: sabah görüşürüz allah nasip ederse aeo hepinizŞeniz gece uyursa kaçarım belki kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…