Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

HAYIRLI UĞURLU OLSUN Bismillahirrahmanirrahim بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

HAZİRAN AYI LİSTEMİZ

DERİNSU.....................................................................................1 HAZİRAN
NURUNAYN:.................................................................................10 HAZİRAN
.ASİ...............................................................................................20 HAZİRAN
MAVİ2505.......................................................................................25HAZİRAN
EMOS8935.......................................................................................30 HAZİRAN

TEMMUZ AYI LİSTEMİZ

AZİZE1.........................................................................................1 TEMMUZ
UGURBONCUGUM........................................................................5 TEMMUZ
YABADABADU..............................................................................6 TEMMUZ
EBRAR_53...................................................................................10 TEMMUZ
ALEYNA84....................................................................................10 TEMMUZ
KARDELEN5233...........................................................................11 TEMMUZ
TURKUAZ.....................................................................................12 TEMMUZ
GAMZE87.....................................................................................13 TEMMUZ
GELINCIK37_34............................................................................17 TEMMUZ
ZEYNEP4......................................................................................?TEMMUZ
PELİN67......................................................................................15 TEMMUZ
AŞKMEŞK.................................................................................15 TEMMUZ
SAMYELİ26...................................................................................16 TEMMUZ
MIZMIZ.........................................................................................17TEMMUZ
DEKİNMAN....................................................................................?? TEMMUZ
06SEVINC06...................................................................................?? TEMMUZ
EZGİM_EZ.......................................................................................18 TEMMUZ
ÖZLEMSOYSAL..............................................................................19 TEMMUZ
YELİZ............................................................................................19 TEMMUZ
SEYDA.........................................................................................29 TEMMUZ

HAMİŞLERİMİZ

MAKBER..................................................................:lepi::lepi:
GÖKCERANA23..........................................................:lepi::lepi:
ZEYN77....................................................................:lepi::lepi:
YUSNES : ...............................................................:lepi::lepi:
AŞKMELEGİ :...........................................................:lepi::lepi:
BUURCUUM..............................................................:lepi::lepi:
ZEY86.................................................................. ....:lepi::lepi:
SHARK_11...............................................................:lepi::lepi:
. __7DIN__BITIRDIN......................................................:lepi::lepi:
SEVTUN2..................................................................:lepi::lepi:
BERSUU...................................................................:lepi::lepi:
PNRSM.....................................................................:lepi::lepi:
HPT_HONEY...................................................................:lepi::lepi:.

ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCİZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH

Herkes gıtmıs ben gece gelırım kızlar
buarada aleynam daha kan testı ıcın cok erken bence 19.gün dıyorsun hıc bellı olmaz umudunu kaybetme sen
hpt_honeydende ses cıkmadı okudumu acaba

250 allahuekber 250elhamdulillah 250bismillah 250tane estagfirullah 250 tane kelime-i tevhid okuyabilirim

cnm ben
slm kızlar nasılsınız bakem turkuazım verırım cnm neden eMrıvakı olsun bıde senınkını yrn bıtırelım dıyorum cuma ya daha güzel olur

cnm bnm olur farketmez ama yetiştirebilir miyiz ki?

turkuazcım allah razı olsun bacım seni kaydediyorum canım babacıgımın ruhuna gitsiz işallah temmusum 13 de dualanacak bende başladım okumaya allah kabul etsin seni kaydediyorum
olumunekankayizsmile

bende 20 tane okurum şimdi başlarım okumaya allah kabul etsin inşallah

ben şimdi 30 okudum şimdi yarında sana okurum canım seninki yarın akşamamı tamamlancak canım onuda bildir

canım ben 20 okurum demiştim 30 okudum allah kabul etsin inşallah allah muradını versin tez vakitte

neyse gittin galiba ben hastayım ama böle okunursa okurum dicektim bide nezamana kadar dicektim açınca tekrar konuşuruz öptüm Şeniz

baban için dua okunucakmış dimi
okumak isteyen okucak canım isteyen yani kız senesi yaklaşıyo çok üzülüyorum keşke hamile oldugumu duysaydı senesi yaklaştıkça çok üzülüyorum tutamiyorum kendimi mafoldumben oıonu çok özledim ben annem bitarafa ama babama çok düşkündüm ben dedim ilk senesi duaları belki hediye edersem mutlu olur demi :a015: evladı olarak yeminim olsunki erkek olursa adını koyucam çok üzülüyorum çok ah beni bi anlayan olurmu acaba avazım çıktıgı kadar bagırmak istiyorum şuan biri baba dese içimden bişey kopuyo ah babacım çok erken gittin bemafoldumben

neyse gittin galiba ben hastayım ama böle okunursa okurum dicektim bide nezamana kadar dicektim açınca tekrar konuşuruz öptüm Şeniz

burdayım canım temmusun 13 dualıcak hoca ablamlarada okuyo annem filan bende okuyom ne kadar olursa o kadar iyi benim için olumunekankayizsmile

ben başkadım bugün tespihlere günde 2000 tane çekiyorum allah kabul eder işşallah babacıgıma hediye edicam yasin okuyan olursa bana bildirsin kız yazıyorum ama utanıyorum istedigim için yanlış anlamayın beni lütfen iyiliginizi sühistamal ediyorum gibi geliyom bana kusura bakmayın burda kardeş olduk biliyorum birgün sizde bişey isteyin ne olursa olsun ben üstüme düşeni seve seve yaparım bunu bilin olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…