Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

mrb azraperı benımm oyle bı durumumm olmadıı ama arkadslsrdan bıtkı kuru yapanlarr varr herkes burda degıl ama suann
ınsallhh bebegıne kavusrsunn sende en kısa zamanda ne kadarlık evlısınnn bakalımmm

15 yıllık evliyim canım tüplerim tıkalım bi sefer denedim tüp bebek sülemaniye dogum evinde tutmadı her iki tüpümde tıkalı tüp bebek diyorlar normal yolla imkansı diyor dr lar 35 yaşındayım

azraperıcıgım senın okudugunu turkuaza eklıyorum benım lıste tamamdı çünkü cok sagol cnm sayının tam olması lazım

ugurboncugum ıcın dua lıstemız
SEVTUN------------------------------20BİTTİ
SAMYELIM--------------------------30BİTTİ
UGURBONCUGUM----------------37BİTTİ
GÖKCEM------------------------------20BİTTİ
BERSUM-------------------------------20BİTTİ
ZEYN77-------------------------------20BİTTİ
KARDELEN---------------------------20
ALEYNA------------------------------20BİTTİ
MAKBER------------------------------10BİTTİ
EBRAR---------------------------------25BİTTİ
EZGIM---------------------------------13BİTTİ
DERIN----------------------------------25
DERDANUR.......................20BİTTİ
TURKUAZ...........................20BİTTİ
HPT_HONEY-----------------------13

KIZLAR BU GECE BITICEK OKUYANLAR BANA BILDIRSINLER COK SAGOLUN ALLAHIM NE MURADINIZ VARSA VERSIN INSALLAH..............

Sagol yelızım bıde duayı edebılseydık cnm eksıkler tamamlansaydı rahat etcektım honeyden ses yok haber verseydı okurdum onun yerınede bıde esım gelcek cok duramıcam bı mutfak bı burası kosturup durucam bgn

slm kızlar nasılsınız ya ben acemiyim daha kayboluyom buralarda hiç forumlarda yazmadım ilk kez üye oldum ve ilkez sizlere yazıyorum sayfadan bi çıkıyom sizleri bulana kadar saatler geçiyor yavaş yavaş çözecem olayı bu arada sırada kim var okunacak herkes bitince banada okurmuyuz kızlar bide ben bi dua kitabında okudum bu gün ayetel kürsiyi okurken gecenin bi yarısı kıbleye karşı 170 ayetel kursi okursa kişi allah muradını veriyormuş onuda deneyelim yarın gece yapacam ben inşallah duyar mevlam sesimizi

azra hoşgeldin aramıza canım yukarıda sağ kösede seçenekler var oraya tıkla konuya abone ol
sonra da pembe satırlarda abone olduğum konular var abilmişimdir ordan hemen ulaşırsın bu topike anlatabilmişimdir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…