- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
iyi geceelr allah rahatlık versinnnn opuyorumnanaktan
yaptır bacım sen testi
var sende bişiler inşallahhhh bu uyku basmaları normal değill
kızlar bu arada çok ilinç bir durum yşaıyorum şuanda..inanın başıma ilk defa geliyor.
başım öyle fena dönüyo ki anlatamam...baş dönmesi ilk yaşamıyorum ama olur ve geçerdi..pc ye kadar zor geldim..eşime pilavı getirirken telefonun kablosuna ayagım takıldı düşüyodum...
neden bu kadar uzun sürdü yaa( bişey olmasın beynimde falanmafoldumben bebege falan hiç yormuyorum yok öçnkü kan testini biliyonuz..ay Allahım onlur geçsin yaaaamafoldumben
turkuaz ıcın dua lıstemız
turkuaz------------------------------------------40
sevtun--------------------------------------------40bİttİ
Özlemay-----------------------------------------30bıttı+25BİTTİ
azra------------------------------------------------30bıttı
ugurboncugum----------------------------20BİTTİ
derın-----------------------------------------------20 bitti
zeyn77---------------------------------------------20BİTTİ
gÖkce--------------------------------------------10BİTTİ
ALEYNA----------------------------------------10
KARDELEN------------------------------------20BİTTİ
EZGI---------------------------------------------10
EBRAR-----------------------------------20BİTTİ
SAMYELIM-----------------------------------13
kızlar cumartesı gÜnÜne kadar bıtıcek allah kabuletsın ınsallah
LISTEMIZ BITMISTIR KIZLAR
aleynam senden 5 düştüm canım. okuyup gelirsen needicez blimiyom başkasından düşeriz napalım...
slmm kızlarr günaydın herkese yazdıklarınızı okudummm kıslarr cok duygulandımm cokk sagolunn Allah sızlerden razı olsunn..
dun aksam gorumcem gelmıstı bıze konuyu ona da actıkk ne dedı bılıyormsunz aynı hastanede daha once onlarda test yaptrmıslar ve kocasına senın asla bebegın olmas demısler kısrlık teshısı koymuslar ve asıl mesele bunların bı cocugu var 5 yasında ıkıncısı ıcın gıdıyrlardı dr tabı oyle bısey olunca cok sasrmıslar ne yapacklarını bılememısler dusunsenıze bı cocugun var ama sana senını cocogun olmaz dıyrlar nasıl bı duygudr Allah gostermesınn neyse onlarda boyle bıseyın ıhtımal olmayacagını dusunup devlet hastanesıne gıtmısler dıgerı buranın en ıyı guya ozel hastanesı devlette tekar test yapılmıs bakmıslar adamınn 20 mılyon cıvarı sperm var anlıycanız umut edıyorumm bızımde bı yanlıslık olsun olmasa zaten antepe gıdecez orda esımın abısı radyolojı uzmanı ve bır klınıgı var ayrıca arastrma hastanesınde de calısıyo bıze yardımcı olcak her yola bakacaz beraber..en son ıhtımalde tup bebek kendısıde ıcınde olacagı ıcın dını acıdanda rahat olacz maddı manevı acıdanda ıyıım sımdı ınsallhh pazartesı devlete gıdecz dualarınnzı beklıyrmm gelmem belkı dyrdum ama baktım kı derdıme ortk olanlar var burda daha ıyı olacagımı dusundumm tekrar Allah sızlerden razı olsun ınsallh en kısa zamanda bebıslerımıze kavusruz..TUKUAZIN duasını okudumm eklersınz öpüyrm hepinizi gorusmek üzere hoscakalın
kızlar biraz geçmişi okudum da iyi ki varsınız yaa,Allah sizden razı olsun
eboşumda gelmişş dün kızzz rize'de havalar nasıl bakıyım çektin mi içine o mis havasını...
derinim doktorun gebeliğe ihtimal vermiş,inş Allah'ın izniyle vardır bişeler,kardelenim geçmiş olsun annen rahatsız sanırım
sevtunum,Özlemaycım,azracım,boncuğum,derınim,zeyncim,
gÖkcemm,aleynam,ezgim,eboşum,samyelim hepinizden Allah razı olsun yaa inş en kısa zamnda meleğinize kavuşursunuz :)Allah ne muradınız varsa versinnn AMMMMMİİİİNNNNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?