Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

bana müsade kızlar,gerçi şuan kimse yok ama :)
görüşmek üzere...he bu arada sevtun cnm temmuzun 12sine kadar madem ben daha okudukça sana hbr veririm...ya birde bişe dicem sayı önemli mi,hergün çekebildiğimiz kadar çeksek olur mu acep?

burdayım canım ohh afiyet olsun yarasın bitaneme arada evleri topluyom eşim erken gelicek bugünde yazdım canım cevap bekliyom Allah razı olsun yaa nasıl merak ediyodum bilemezsin işallah iyiydir bakalım hadi dolanda gel

ezgicim hiç canını sıkma canım üzme kendini eşine moral ver bak şu durumda senin güçlü olman lazım canım bak benim kayınpederime dr demişki senin asla cocugun olmaz bileklerimi keser atarım senin çocucun olmaz demiş hiç sperm yokmuş tahlillede bunu diyende profösör canım sonra eşime hamile kalmış kayınvalidem sadece bi dr gitmiler dr pedere biilaç vermiş valideyede bi ilaç 2ci ay hamile kalmış canım sakın olumsuz düşünme tüp yaparsınız 1 tane bile sprm çıksa olur allah büyük keçi boynuzu kürü yap ablam kullandı enişteme içirdi 15 sene sonra kendilinden ikizleri oldu canımm sende yap keçi boynuzu sürekli içirr allah büyükk üzme kendini canımm

sevtuncum canım allah kucana almayı nasip etsin canım saglıkla sıhhatle

geldim kız burası çok sıcak be canım derdanurcum aksam 5 sonuçları yazar bakarsın kız bende test sonuçlarımı aldım bitanesi pozifit diyo bende oruya yazdım kızamıkla bişey diyo adam kız çıldırıcam çarşambayada çok var bişey olmaz işallah

ya bişey dicam üzerinize afiyet ben mantar olmusun ya:kedi: kız doktor jel verdi vajinadan rahim açılmasın diye onu kullandım oldum mantar kız ben ne yapacam doktora sordum krem kullanayım diye bebek küçük dedi dişini sık dedi kız demesi kolay gelin bana sorun onu kız sidede oldumu acaba merak ettim:kedi:

amin canım ALLAHIM TEZ ZAMANDA MURADINI VERSİN CANIM DUALARIMIZI DUYSUNDA RABBİM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…