Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

çıldırcammmmmm.yıllardır günü gününe olna ben,ne zamanki korunmayı bıraktık gecikiyor.umutlanıyorum,boşa çıkıyor.acaba hormonlarım mı bozuldu,deli olcam artık,neden son 4 ay gecikiyo yaaa...13 yaşımdan beri hep düzenliydi.offffffff

ben hep günü gününe olurdum hamile kalmadan 4 aydır hep 3 gün ileri attı bebem kız sende benim gibi olupta hamile kalma sakın benim öyle oldu çünkü:kedi: hadi kız işşallah halayın başı bende öyle pişey olursa haberin olsun:teytey::teytey::teytey:

hamile değilimdir.zaten rüyamda kendimi adet olmuş görüyorum 2 gecedir.üstelik hiçbir hamilelik belirtimde yok.karnımda da değişiklik yok.adet olmam yakındır malesefff

fundacım hamiel olabilirsin inşallah çünkü bende ilk hamileleiğimde 3 ay gecikti sonunda oldun hatta bana test yap dediklerinde benim oluyo bazen demiştim inşallah öğledir be

ahhh keşke sevtunum.ama hiç öyle hissetmiyorum.o kadarda ağır kaldırdım bu aralar ama taş gibiyim hala.karnımdada değişiklik yok.durumum gayet normal anlıcağın.kız diyorumya 13 yaşımdan beri saat gibi günü gününe olan ben,son 4 aydır tekliyor işte.ilk gecikmemde ne kadar mutlanmıştım,sonra adet olunca o kadar ağladımkiii...son 1 haftadır dünyanın işini yaptım,ağır kaldırdım ama adet olamadım daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…