Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

turkuaz için yaptığımız duaya yürekten amin diyorum,rabbim duamız hürmetine,turkuaz arkadaşımıza ve bu topicdeki herkeze ve bebek isteyen herkeze nasib etsin anneliği inş.

bütün kalbimle AMİN DİYORUM RABBİM KABUL ETSİN İNŞALLAH

benim keyfim yok.moralim o kadar bozukki.4 aydır yaşadığım bu adet gecikmeleri beni o kadar üzüyoki.neden şimdiye kadar gecikmiyoduda,korunmayı bıraktıktan sonra gecikmeye başladııı.çıldırcam,isyan etmekte istemiyorum ama bıktım artık.neden

fundacım bunları dr a giderek öğrenebilirsin,biz nerden bilebiliriz ki?dr a gitmeden neden nedenle zaman geçer mi?

doktor adetin 3.günü çağırdı,tabi adet olabilirsem..bundan 13-14 gün önce ultrasonla baktığında rahim temiz ve normaldi.hatta yumurtalar duruyo demişti.o yumurtaları bir elime geçirsem..

galiba.4 aydırda aşırı streste yapmadım ama neyse,sebebini bilmiyorum.anlamadımda.zaten hamileliğe dair en ufak bir belirtimde yok kızlar.bu ayda boşa geçti işte.

bir kaç kere yaptım ilk gecikmelerde.çok umutlanmıştım.sonu hüsran oldu.çokk ağladım.bidaha test almıcam dedim kendi kendime.tek çizgi çıkıyo,üzülüyorum

galiba.4 aydırda aşırı streste yapmadım ama neyse,sebebini bilmiyorum.anlamadımda.zaten hamileliğe dair en ufak bir belirtimde yok kızlar.bu ayda boşa geçti işte.

herşeyden eminsen git bi test yap bacım,sorup sorup beklicene,sende meraktan kurtulursun bizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…