Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

YELıZıM aminn canımm Rabbım kabul etsın dualarımızı ınsallh tez zamanda sana hayırlı evlatlar nasıp etsın..

ya söylemek istiyorum ama annem uzakta oturuyo eşim izin almışken bırakıyım dedi bilmiyorum ki neyse telefondan girer haber verirrim dua içindede yarın okumaya çalışırım okuyamazsam kusura bakmayın olurmu ya biliyosunuz bana belli olmuyo

bana mı okuyonuzz kıs ayyy sagolun cook tesekkur ederımm.. Allah razı olsun herkesden ben kendı dua mı nasıl okuycm onu bılmımm ama neyse esım okur benım kını ayy tam adet gunum yaaa ama ııyı de oldu bi taraftan ıhtıyacım var bu aralar bılıyrsunuzzz...

canım o zaman listeyi hiç ellemiyim sen okuma istersen..ama illa eşim okusun diyosan bilemiyom.

EZGı için dua listemiz.
yelız----------------------------------------30
derın---------------------------------------24
aleyna-----------------------------------25
derdanur-------------------------------25
samyelım--------------------------------25
zeyn77-------------------------------------25
sevtun------------------------------------31
EBRAR----------------------------------25
AZRA--------------------------------------25
TURKUAZ--------------------------------25
GÖKCEM----------------------------10
EZGIM----------------------------------13
NURUN..............................10 bitti
EZGı-----------------------------------20

kızlar böyle okunacak o vakıt..düzeni bozmadım.boncuk adetli zaten.derdanurda okuyamazsa bildirecek.

ben kaçıyorum kızlar aslında kalıp sohbet etmek var ama yarın doktor var işim var biraz görüşürz öptüm hepinizi hakkınızı helal edin en az iki gün yokum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…