Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

ay başka zaman olsa yatmaya yer arardım,şimdide yatmaktan bıktım yaaavv,ne nankörlük değil mi?

ömrü varsa olmaz bişey canım,ama yoksa pamuklarada sarsam tutamam,rabbim inş.acısını göstermesin.sadece ümidim şu ki,sürekli gelmiyo,ara ara geliyo ve az,o yüzden duruyo diye düşünüyorum.

canım öyle tabiki ama tedbir bizden takdir Allahtanççböyle düşünme bence..elinden geleni yapıcan bişey olmaması için..tedbiri almak zorundayız canım Allah nasıl yazdıysa öyle olcak tabiki ama bizede iş düşüyo..moralini de üyksek tut bişey olmayacak Allahın iziniyle.:Saruboceq:

ömrü varsa olmaz bişey canım,ama yoksa pamuklarada sarsam tutamam,rabbim inş.acısını göstermesin.sadece ümidim şu ki,sürekli gelmiyo,ara ara geliyo ve az,o yüzden duruyo diye düşünüyorum.

yelize 56 tane okudum şimdi kime kaç okucam
40 alayım ben 20 ben 20 mercimek okur olurmu teyzesikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sevtun demin ben okudum dedin..sonra kime okucam dedin ondan kafam karıştı canım biliyom okudugunu biz YELıZıN duasını da yaptık geçmiş sayfalarda görmedin sanırım cnm.

EZGı için dua listemiz.
yelız----------------------------------------30
derın---------------------------------------24
aleyna-----------------------------------25
derdanur-------------------------------25
samyelım--------------------------------25
zeyn77-------------------------------------25
sevtun------------------------------------31
EBRAR----------------------------------25
AZRA--------------------------------------25
TURKUAZ--------------------------------25
GÖKCEM----------------------------10
EZGIM----------------------------------13
NURUN..............................10 bitti
EZGı-----------------------------------20

okumaya başlıyom ben şimdi abdesim varken okuyum bari birazdan gelirim buralardayım ben çıkmıyorum gelene kadar işallah bir yere gitmezsiniz işşallah:mymeka: giderseniz döverim he:a015:

canımm benımm bısycık olmaz ınsallhh yat dınlen fazla ayakta kalma balımm

yatıyorum kızlar,pc yi yatağa taşıdım,her taraf kablo,eşim işten gelince gülme krizi geçirdi halime,resmimi çekcekmiş,ne varmış bu kk de merakı artmış falan falan.ben suyumu bile istiyom,kalkmıyomda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…