- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
ömrü varsa olmaz bişey canım,ama yoksa pamuklarada sarsam tutamam,rabbim inş.acısını göstermesin.sadece ümidim şu ki,sürekli gelmiyo,ara ara geliyo ve az,o yüzden duruyo diye düşünüyorum.
canım gitmeden sen bana nasıl çekiliyo bi anlat bakalım ben alıcam bu zaman diliminde okurum[/
bak balım 500 tespihin varsa besmele çekiyosun la ilahe illallah diyosun tespihin sonu varya imamesi onu tutunca muhammeden resulallah diceksin canım 3000 tane okunucak ben yarın başlıcam 500 tespihi 140 kere dönebilecemmi bilemiyorum yani bide dualar var çok onlarıda okuyom çok zor oluyo 4 saatte anca bitiyo canım ya mafoldumben 12 temmusa yetişmesi lazım :Saruboceq: allahım işşallah yetiştiririmde babacım sevinir mafoldumben
ömrü varsa olmaz bişey canım,ama yoksa pamuklarada sarsam tutamam,rabbim inş.acısını göstermesin.sadece ümidim şu ki,sürekli gelmiyo,ara ara geliyo ve az,o yüzden duruyo diye düşünüyorum.
yelize 56 tane okudum şimdi kime kaç okucam
40 alayım ben 20 ben 20 mercimek okur olurmu teyzesikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ayy kim kime ne okudu karışmış buralarr
sevtun ben o listeyi sildim geçmişte bulamazsın canım son halini ekliyim dur.
canım benim bana 46 tane yazmışşınız
kaydirigubbakcemile3
canımm benımm bısycık olmaz ınsallhh yat dınlen fazla ayakta kalma balımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?