Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

sagolunn arkadaslar sımdıden agzınıza saglık okunan her dua sahıbınede donermıs Rabbım kabul etsın ınsallh.. burası hamıslerle dolsunnnnnn

EZGı için dua listemiz.
yelız----------------------------------------30
derın--------------------------------------37
derdanur-------------------------------25
samyelım--------------------------------25
zeyn77-------------------------------------25
sevtun------------------------------------31
EBRAR----------------------------------25
AZRA--------------------------------------25
TURKUAZ--------------------------------25
GÖKCEM----------------------------10
NURUN..............................10 bitti
EZGı-----------------------------------20
aleyna------------------------------------25

Son düzenleme:

Hımm bızım kocişler bayagı meraklı benım kıde sorup duruyo yok sımdı vallaa gelır bırasdan der sen yıne oralardasın ama dua okuyoruzz bırbırımize deyınce cokk sevındı ne gusel oyleyse dedı...
oda amcaoglu kaza gecrmıstı onu zıyarete gııtı benım canm gıtmek ıstemedı gıtmedımm demın aradı dıyo ıyı kı gelmedınn halası da gelmıs ordaymıs yaa kadın benı delı edıyo bana dıyo senın neden cocugun olmuyo kısırmısın yoksa ınadına yapıyo bıgun yıne oyle yaptı bende kısdım sonra eve gelene kadar agladım kayınvalıdemde dedı o senı kıskandıgı ıcın oyle yapıyo bosver sen onu dedı megersem kızını benım esıme vermek ıstıyormus..oyusdenmiş sıkıntısı eeee eşimde benı aldı nayalımmm hahhhyykaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ehlena niye kızıyosun cnm sürekli pc başında olamıyoruz baze..başka bişeye bkaıyodum görmedim yazdıgını..listeyi düzenledim cnm diger arkadasa okursun.

sevtuncum Allah kabul etsin ekliyorum hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…