Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

canı ben anlamadım, yelize bu akşam bağışlamıyormuydunuz bende eğğer açık varsa 10 tane okuttum...
ama eğer sıra başkasına geçti ise onun için 30 okurum dedim ama yok yelizin bitmemişse yarın abdest alıp 30 tane okurum ben..

yaani tam olarak yelizin bitmemişse 40 tane ayetel kürsisini okumuş olacağım, burada yazıyorum cevap alamayınca çıkıyorum geziniyom işte o arada ben kaçırıyom galiba..

olsun fıstığım,, şimdi okucaktım bende,, tam vaktinde yazdım fıstığım....

amin canım allah hepimizin kalbine göre versin öptüm canım kendine iyi bak allaha emanetsin

yelizinki bitti canım duasını yaptık bu akşam..bende 10 taneyi ezgi içn niyetlesin dedim kime okuttuysan...şimdi ezgi için herkese yolladım özelden kaç okuyacaklarını okumayanlardan pay ederdim sana ama nasıl yapsak..şimdi 30 oku derim diger kızlar okuyup gelince fazla olur:uhm: dur halledicem kuzu:))

hah işte ben 10 taneyi yelize okuttum
ezgi içinde 30 tane alam dedim sen ayarla bana far ektmez..

canım baktım baktım kimseden eksiltemedim ya hepsine söyledim çünkü özelden kuşum..fazla olucak okursan...ama istersen benimkini paylaşalım ben az okumuş olcam ama napimm...sen 13 oku ben 14 canım anlaştık mı?

kızlar yanlış anlaşılmasın kendimden eksilttigim için..kızlar burda yok..şimdi birinden eksiltirim onlar önceki sayıyı okur gelir karışır bu sefer fazla olur...ben buradayım ve daha okumadıgım için kendimden eksilttim canlar.

fazla ne kadar kaldı sen de bana ben bakıyım okuyacak biri olursa onlarada verem, ona göre yazarım şimdik tam olarak ne kadan kaldı..

EZGı için dua listemiz.
yelız----------------------------------------30
derın--------------------------------------12
derdanur-------------------------------25
samyelım-------------------------------15
zeyn77-------------------------------------25bitti
sevtun------------------------------------31bitti
EBRAR----------------------------------25
AZRA--------------------------------------50 bitti
TURKUAZ--------------------------------25
GÖKCEM----------------------------10
NURUN..............................10 bitti + 10 okunacak
EZGı-----------------------------------20
aleyna------------------------------------25

Son düzenleme:
canım fazla kalmadı..sayı tam ..okuyanlarda oldu.
şimdi sen dedigin gibi 30 okursan diger kızlara verilen sayıyı okuyup gelecekler ve fazla olacak..313 ü geçmemesi gerek tatlım anladın...sen 13 oku gülüm ok?

tamam cicim yordum seni bu günlerde kafam az çalıyor tam çakamıyom 13 okuyorum yarın tamam ..

tamam tatlım sayıda fazlalık oldu 5 tane:)) onu da ikimizden mi eksilticez yavv kimsede yok. herkes payını aldı..ayıp olmaz heralde:)) 3 senden 2 benden eksiltiyom..10 oluyo seninki ..ay kusura bakma gülüm sayı denk gelsin diye ugraşıyom yaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…