Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

ay geldim azracım bulaşıkları toparladım yaa..yatıcam birazdan daa...
off ütü deme nefret ederim ütüden.kocişe bişeyler ütülemem gerek benim deboshayallersmile sabah artık.

bütün kalbimle AMİN diyorum GÜZEL ALLAHIM en yakın zamnda anne olmanı nasip etsin İNŞALLAH
aleyna görüşemedik tatlım,gelirsen gör diye yazıyorum,merak ediyon ama yarın yazıcam inş.neler yaşadığımı,nasıl öğrendiğimi.opuyorumnanaktan
kız karşılaşamadık ya
yarın bekliyorum canım
başka topikte gördüm cok duygulandım yazmışlardı başlarından neler gecti ne tedaviler uyguladılar kac yldır istiyolar böyle hepsini yazmışlard cok güzel olmuştu sende öyle yap bacım
hamile kalan herkes yapsın cok güzel oluyo
senide büük merakla bekliyorum
aleynacım buyur gel yaparım börek elimde açarım sen neli seviyorsun onu söyle yeter hepbirlikte toplanın gelin valla ne güzel olur bıktım he sabah tek başıma kahvaltı yapmaktan
canım benim cok sagol yemiş gibi oldum cok sagol

aa yelizim de geldi derdanurcum da hoşgeldiniz kıslarr..ay çıkacaktım doluştunuzz kıss:)))) bırakamamda şimdi sizi benboshayallersmile

ay geldim azracım bulaşıkları toparladım yaa..yatıcam birazdan daa...
off ütü deme nefret ederim ütüden.kocişe bişeyler ütülemem gerek benim deboshayallersmile sabah artık.

hiç bitmiyor ütü off nefret ediyorum bende ama mecbur yapıyoruz işte ne iş bitiyor ne ütü bi arkadaşım var ne güzel haftanın bi günü ütücüsü geliyor haftanın bi günü temizlikcisi b günüde yemekcisi ohhh ne rahat valla diyorum kızım sen hiç yaşlanmassın baksana her işini yapan var anacım işte paranın gözü kör olsun

arkadaşın cok zengin galiba canım ohhhhhhhhhh paranın gözü kör olsun
mende geldim sonuaaandaa

hoşgeldin kızz duana bütün kalbimle AMİN diyorum İNŞALLAH kardelenden sonra sen hamile kalırsın İNŞALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…